7jirka7 Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Pěkně navoskováno. Taky bych potřeboval navoskovat, ale absolutně nemam teď čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Pekne, bila je bila no :-D a jakej si daval vosk? Turtle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Díky kluci. Jooo bílá je fakt luxus když je čistá a lesklá. Dával jsem od Dodo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 Krásně navoskováno ! Moc hezky to perličkuje ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Doksy - Liberec na 17kolech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Zdravím po dlouhé době. Potřebuji prosím radu ohledně brzd a destiček na O1 1.8T r.v. 99. Potřebuji přední + zadni. Nějaké Zimmermany nebo originál, nevím? Díky Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Ahoj, vrtané zimmermanny bych nedával po svých zkušenostech. Mohu Ti doporučit Textary. Jinak spotřeba moc pěkná! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Díky Martine za odpověď. Teď mi jeden mechanik doporučil kotouče Bremba a destičky ATE. Může být? :) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Spotreba je super, pritelkyne ma se stejnym motorem dlouhodobou spotrebu 6,4. Ja bych mel tak 11L. Ja davam kombinaci Brembo a Textar, Ale na druhe octavce mam zadni ROADHOUSE kotouce a desky uz 2 roky a uplne v pohode Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Priklanel bych se taky k osvedcene kombinaci kotouce Brembo a desky Textar. Sam mam jen desky Textar (kotouce jen srovnany na soustruhu, ale znacku nevim) a brzdi to dobre, popr. pokud chces aby desky malo prasily, tak vem nejaky typu Ceramic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Diky kluci;-) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 za mě zimermann + zimermann nebo ate + ate, oboje jezdím já i tatík a naprosto bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Ja jsem dal dozadu měkký roadhouse, protože se mi vždycky ten kotouč blbě nerovnomerne sjede...ted je ta destička mekka a zatím to vypadá pekně...ve předu mám ate a ate ceramic a spokojenost i s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Srpen 3, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Mohu také přidat zkušenosti... kamarád má na Bmw e91 vratné zimmermann a desky zimmermann a brzdí to paradne, akorát žerou ty kotouče destičky.. na druhem autě Octavia 2 2.0 tdi má taky zimmermann a zimmermann akorát klasiku a opět skvělá kombinace, teď jsem dělal na své 1.8 Turbo a taky jsem dal to samé a opět mohu říct, ze to brzdí fakt suprove, predtim jsem měl TRW a to bylo hrůza... sám mechanik mi říkal, ze je nejlepší k sobě dat stejnou značku destiček i kotoucu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 3, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Kdysi jsem jezdil dve kombinace a to ate kotouc a ferodo ds2500 desticky = dlouha zivotnost jen pri prvnim brzdeni trosku horsi nabeh ale pokud byly na teplote byl jsem nadmiru spokojen. Druha byla zimmermann sport kotouc a zimmermann desky, rychly nabeh, trosku rychleji vadly nez prvni kombinace ale vydrzely pulku co vrchni kombinace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Takže je lepší mít vše od jedné značky:) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Srpen 3, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Ja mam zimmermann sport a Ferodo DSPF, brzdi dobre, ale na jaro zkusim sehnat DS2500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 3, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Já mám Zimmermann desky i kotouče. Moc nešpiní a brzdí parádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Po dlouhé době sem hodím jednu aktuální fotku. Po roce a půl jsem konečně nahodil masku bez znaku. Na Oktu už nemám tolik času jako dříve. Řešilo se bydlení a vše šlo stranou. Nicméně Okta pořád parádně jezdí, proběhla výměna oleje a filtrů, zítra jde na výměnu zadních brzd, destiček a během týdne chci nabarvit ramena a třmeny :palec: . Dost toho teď najezdí a chci ji to vrátit. Nikde mě "zatím" nenechala. Jsem opravdu spokojený. Na to kolik jí je, jezdí bezvadně a "natře" to pořád novým autům nebo těm libovým frajírkům. :palec: Snad mi ještě nějakou dobu vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Za mě určitě dobrý... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Parada, at slouzi i nadale k plne spokojenosti :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Parádní ? neboj ta ti vydrží tak dlouho jak ty budeš chtít ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Moc pěkný look ! :palec: Při takové péči Ti bude ještě dlouho a spolehlivě sloužit ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Díky kluci :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Honzo, nejel si náhodou za mnou cca před hoďkou směr Slaný? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 (upraveno) Jirkooooo nevěděl jsem, že to jsi ty ale blikal jsem na tebe několikrát a nic[emoji1] jak si poznal ze to jsem ja?:D Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Upraveno Srpen 25, 2017 uživatelem pulsik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Tak byl si to ty :D no hele tvojí oktu jsem zbystřil u sjezdu na Slaný a řikam, že je mi to pěkný auto nějak povědomý, pak jsem se mrknul sem do vlákna a bylo jasno :D ani nevim, že si blikal, nějak jsem nepostřehl :) PS: máš to pěkný, hezký kola ;) Jo a jedeš na Žamberk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Jsem hned probudil přítuli vedle ať to fotí :D.. umíš si představit, jak byla nadšená :D chtěl jsem Tě pronásledovat, ale na kruháči jsem dal přednost a bylo po všem :D Díky za pochvalu, já si tu tvoji taky furt prohlížel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Jo moje by byla taky, kdybych do ní dloubnul :D Škoda no, mohli jsme chvíli pokecat, tak snad jindy ;) Jinak 2.9. sbal příteklu a dorazte na Žambec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Máme za sebou 700km, byla unavená...ale když jsem viděl RSo z klubu, musel jsem zakročit :D hele s tím Zamberkem uvidíme no. Jsem rád, že jsem rád :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.