DaviD79 Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Zdravím všechny, prosím o radu či pomoc... za poslední dva měsíce mám neskutečný problém se silniční kontrolou Policie. Ne tak od běžné hlídky, i když ta také už zpřísnila,ale především od dopravní policie... V poslední době neuvěřitelná šikana... cokoliv přidělaného či neoriginálního na autě = neskutečný problém. A co je horší, každé hlídce něco vadí a druhé zase ne... vrchol byl, když mě policajt napadl, že mám na Octavii TDI, RS nárazník, že auto má jinou aerodynamiku...to už jsem šel do kolen.. co mě však leží v žaludku, to jsou disky. Mám O.Z 17" , mám od nich papír, kde je uváděno, že je to orig.výrobek, že může být používán pro vozy Škoda, přesně i na vozidla Oct.I. 1U6... , ovšem nemám je zapsané v TP. To jim vadí víc než kdybych měl sjeté pneu... šel jsem na STK, kde by mě měli potvrdit, že je možné disky zapsat do TP, ovšem chěli po mě papíry v českém jazyku , jelikož jsem disky překoupil a byly na autě dovezeném z německa, tudíž papíry má v němčině... můžete mě tedy někdo poradit, kde bych mohl sehnat papíry v češtině a k tomu typový list, který bohužel nemám? Díky, David 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Najdi si firmu Lexani Racing, Praha, je to výhradní dovozce, zajeď tam a slušně popis problém, určitě by ti mohli pomoci a vystavit ti typový list na tvojer kola. Já jsem s jejich pomocí zapsal už dvoje OZka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Září 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2015 Najdi si firmu Lexani Racing, Praha, je to výhradní dovozce, zajeď tam a slušně popis problém, určitě by ti mohli pomoci a vystavit ti typový list na tvojer kola. Já jsem s jejich pomocí zapsal už dvoje OZka Díky za radu, zkusil jsem... vypadalo to nadějně. Ovšem , když jsem jim nafotil kola,upřesnil detaily a na druhý den jsem dostal odpověď, že :To jsou uz stara kola, ke kterym uz nejsou homologace (plati 10 let). V cestine uz vubec ne. Takže vůbec nevím co dál... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 So štemplom preložiť je asi zbytočné drahe ze? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Teďka jsem se díval a Lexani zpoplatnili vydání typového listu ke kolům, která nejsou u nich koupena na 5500Kč. To se fakt vyplatí..... Škoda, měl jsem vyhlídnuté krásné 17" OZ Ultralegry v super stavu, ale dát za typák 5500 Kč je šílenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.