MaroCZ Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 mas pravdu, ale vyhodne nabidky se neodmitaji :D ... pro me to bylo taky docela rychly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 (upraveno) však nejdřív si přepájí celou O2 a pak koupí tohle Upraveno Srpen 17, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 :D ale je to zase unikát a navic to bylo odreagovani :) nicmene u O3 to prozatím nehrozí :) mistni clen David46 mi dnes propujcil kablik a podarilo se mi nakodovat par funkci: Laptimer Corner + změna nastavení prahove rychlosti pro corner na 60 km/h Dotankovani Staging Pohasnuti LED pasku pri smerovce zapnuti sily vetraku pri rezimu AUTO Leaving & Coming home pres mlhovky Změna času nastavení pro ostřiky světel bohužel dotah oken při dešti se nepovedl (asi ta bosch jednotka) ostatní kodovani necham na expertech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Za málo ;) Pokud mužu rád pomůžu ;) Jinak kluciii je to fakt krasavec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Srpen 18, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 ahoj, toto by mne zajímalo, kde se nastavuje. :) Rolbař to naposledy nevěděl. Pohasnuti LED pasku pri smerovce. Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 POHASNUTI LED PASKU PRI DENNÍM SVÍCENÍ: Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (16)Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion G 2 from "not active" to "Blinken links aktiv beide Phasen" (18)Leuchte2SL VLB10-Dimmwert GH 2 from “0” to “35” (- uroven jasu pasku, 20 a méně vypne LED pásek) (19)Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction GH 2 from "maximise" to "minimize" (16)Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion G 3 auf "not active" to "Blinken rechts aktiv beide Phasen" (18)Leuchte3SL VRB21-Dimmwert GH 3 from “0” to “35” (- uroven jasu pasku, 20 a méně vypne LED pásek) (19)Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction GH 3 from "maximise" to "minimize" u me vyzkouseno a funkcni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 1, 2015 Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Maro gratulace k novému autu, přeji ti ať slouží!!!!! Těším se na úpravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Diky :-), no zatim se s tema upravama krotim ... nejake budou, nerikam ze ne, ale ne v tak velkem meritku jako u O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Tak tahle je přeci jen lépe vybavená :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Maro jen bacha, pokud pohasnuti vypnes tim zpusobem, ze to stahnes pres % tak to pak hlasi pri delsim blinkru nefunkcni LED pasek na maxidotu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2015 dik za info, zatim problem nebyl, ale dobre vedet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Pokud se jen tlumi tak je to vpoho. Problem nastava pokud uplne zhasnou. Nejsem si jisty, jestli to pak je pri 4 nebo 6 bliknuti vyskoci chyba. Podle me by to melo jit jen nastavit misto tmaveni vypnout, ale nemel jsem cas to zkouset. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2015 me to jen tlumi, mam nastavenou hodnotu 21 pri 20 se uz vypne LED pasek ... to tlumeni je dle meho efektivni nez ty ruske kolotoce co maj na youtube .... spis by me jeste zajimalo, zda-li je mozne nejak nastavit zadni LED svetla u denniho sviceni nejak efektivne ... napr klasika zadni svetla se daji nastavit ruzne, bud sviti spodni segment, nebo bocni, horni a jine kombinace, ale pro LED jsem nic nenasel (napr ze by svitilo jen jedno "C" ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 co jsem koukal na netu tak jsem vygooglil, ze tam taky jsou nastavit segmenty, nejde kazda linka podle vseho, ale nemel jsem cas to moc resit... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 jeden maly update, ramecky pod spz pryc .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Pekne auticko mas chlapecku ...kedy sa ukazes? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 az budes mit cas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2015 dalsi mensi update, origo LED SPZ lampicky Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Ako vidim pred nalepenim RZ si neohol tablicku podla tvaru karoserie a zacina sa po bokoch odliepat. Mal som to iste a daval som ju dole a lepil nanovo uz ohnutu. Poviem ti, vycistit to bola katastrofa. Opravoval som v predu aj v zadu. Velmi sa mi pacia LED zadne svetla, tie nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2015 ohybal jsem to, ale i tak to udelalo, stred drzi pevne, bohuzel konec uz ne ... LED zadni neni problem dokoupit a nakodovat, dnes uz to je celkem levna zalezitost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Pekne vysvietena prdelka ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Aj si odmastnoval? Ja som pri druhom lepeni pouzil aj technicky benzin na vycistenie a odvtedy drzi aj boky. Vymena za led svetla je cca 240€ + nakodovanie. Ak by som mal kupcu na svoju klasiku tak to zvazim. Inac asi nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2015 ja taky pouzil trochu tech. benzinu, ale skutecne jen "kapku" .... pokud se to bude horsit, udelam to znova :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 To ja som nim nesetril :D vycistil som poriadne auto aj RZ. Na vycistenie starej pasky a nalepenie novej som pouzil asi pol flasticky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 LEDky k RZ tomu daji uplne jiny styl, nechapu proc aspon k LED svetlum nejsou z vyroby - vsak ty uz si nechavaji docela slusne doplacet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 No mohli uz dat zadni kompletni LED svetla. Cili blinkry i zpatecku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 To bys po nich chtěl moc. To samy přední světla, ten rádoby čínskéj led proužek bez blinkru. Tak snad facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Jj, to je skoda, ale na druhou stranu budme radi aspon za ty obrysovky. Marku mas pravdu, predku je skoda, mohlo to byt kombinovany blinkr s dennim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Jj budme radi alespon za nejaky led prouzek :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Me to trochu mrzi v porovnani s O2 FL RS, kde ten led pasek mi prisel vic "sexy" a hlavne vyrazne lepe svitil. Ale jak pises budme radi, ze to ma aspon denni sviceni... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.