Přejít na obsah

RED AEE

Doporučené příspěvky

Octavia LX 1,6 55kW, červená rally, r.v. 1998
- koupeno prosinec 2008, najeto 80000 km , serviska, původ ČR
- výbava LX - posilovač řízení, airbag řidiče, jinak kola a volant ... a DEFEND LOCK
- plně servisovaná, super stav
- zimní 14'' oceláky , letní 15'' alu TRITON

Provedené opravy/výměny:
- tlumiče komplet včetně dorazů a uložení ( Billstein B4 )
- zapalovací kabely a svíčky NGK BUR6ET
- výfuk střední + zadní díl originál Škoda + Lambda sonda VDO
- jinak běžně olej po 10 000 km, filtry, atd

- rozvody+vodní pumpa (7/2014)

- škrtící klapka (7/2014)

- výfuk střední + zadní díl (4/2014)

Provedené úpravy :
- elektrická okna vpředu
- centrální zamykání
- MP3 autorádio s USB SONY , zadní repro středobasy Mac Audio Premium X , kabeláž
- MDF podložky vpředu i vzadu , mírné vytlumení dveří
- spodek středového panelu novější - kombinace vlna a novější spodek
- loketní opěrka
- kožená řadící páka
- RS pedály
- FACE zadní světla
- RS křídlo

- zvýšení podvozku o 2 cm + plechový kryt pod motorem
- alu kola 7J R17 Rial Milano - Dunlop SP Sport 225/45 R17
- palubní PC
- lišta kufru v laku
- úprava sání chladného vzduchu
- denní svícení
- střešní okno ( šíbr )
- lakovaná zrcátka
- čirá světla L&K originál Hella
- úložný vak pod platem kufru

- nerez koncovka výfuku (4/2014)

- tažné zařízení (5/2014)

- vačka + chip + sport. filtr sání Simota (odbržděno 66kW/150Nm) (7/2014)

- výměna kol R17 za R16 Spider RS - Pirelli P7 205/55 R16 + zadní podložky 10mm (3/2015)

- DO centrálního zamykání - vystřelováky (6/2015)

Plánované úpravy ( v nedohlednu )
- zatónování oken + zadních světel

post-2696-1265049236_thumb.jpg

post-2696-1265049337_thumb.jpg

post-2696-1265049383_thumb.jpg

post-2696-1265049493_thumb.jpg

post-2696-1265049582_thumb.jpg

post-2696-1265049893_thumb.jpg

post-2696-1265049918_thumb.jpg

post-2696-1265049939_thumb.jpg

post-2696-1265049968_thumb.jpg

post-2696-0-69012400-1377464189_thumb.jpg

post-2696-0-95759900-1377464248_thumb.jpg

post-2696-0-38316900-1377464569_thumb.jpg

post-2696-0-86625800-1377464666_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Octavia LX 1,6 55kW, červená rally, r.v. 1998

- koupeno prosinec 2008, najeto 82000 km , serviska, po prvním majiteli

- výbava LX - posilovač řízení, jinak kola a volant ...

- plně servisovaná, super stav

- zimní 14'' oceláky , letní 15'' alu TRITON

Provedené úpravy :

- elektrická okna vpředu

- centrální zamykání

- MP3 autorádio SONY , zadní repro koax. Magnat XTS132 , kabeláž

- MDF podložky vpředu i vzadu , mírné vytlumení dveří

Plánované úpravy ( léto 2010 )

- chip na 85HP / 149 Nm

- nový výfuk a koncovka do nárazníku

- výměna předních repro, a zadních za komponentní systém, kompletní vytlumení

- kožená řadící páka z O1 face nebo O2

- RS pedály

když by přebývali chechtáky tak :

- face interiér, loketka

- hladký střed, demontáž KATu, úprava sání

- subwoofer

Jinak omlouvám se za fotky - foceno mou archaickou Nokií 6230i :-)))

Zdar tak ať ti slouží máš prostor pro velké úpravy jinak octulka pěkně zachovalá jinak myslíš že chipem dosáhneš kýžených 85Hp ? To je docela utopije chlape :smich:

Odkaz ke komentáři

85HP je nějakých 62kW, a když je motor ok není to problém, teda aspon u feldy 1,6 to nebyl problém a známí s tím najel po chipu 140 000 a vše ok a to měl odbrzděných 63kW , jinak chipují i na 66kW viz Powertec nebo 65 kW Flashmotor v Brně , ale to už je moc, by mi bylo líto motůrku. Jinak chip budu dělat ve Zlíně a měření na brzdě před a po chipu. Jinak s vačkou na 70 kW by bylo lepší ale to už je moc chechtáků a navíc docela velký zásah do motoru.

Odkaz ke komentáři

Auticko pekne :smich:

K tem vykonum co tady hazes :)ne kazdy co ma na netu ma podlozeno duveryhodnym merenim :)a ze by si dal autu cocku tim ze mu zvednes vykon o 5 nebo o 10kw .)to fakt neres :)ja bych se musel zblaznit kdyz sem autu zvednul vykon o nejakych 60kW :)pokud je to udelane dobre a ridic neni kokot da se existovat bez nasledku :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Vím že jsem jednou řešil na své feldě a dostat z ní nějakých 70Kw byl docela problém myslím tím jen chipem takže asi tak ono chipovat auto bez turba je podle mě jen mrhání penězi to bych to vrazil radši do kol a nebo podvozku :smich:

Odkaz ke komentáři

Psal jsem že budu dělat chip ve Zlíně s měřením na brzdě před a po, takže žádné vymyšlené hodnoty, pak dám vědět co jsem z toho dostal, jinak u 1,6 55kW i nějakých 5 kW pomůže , ale spíš mi jde o to vyladit průběh kroutícího momentu, protože ve 4000 ztrácí dech, a po chipu je ověřené že o hodně líp táhne až k omezovači a taky je ověřené u tohoto motoru že když se s tím jezdí stejně tak o litr klesne spotřeba, známí měl na feldě kombi . před chipem spotřeba 6,8 - 7 litru po chipu 5,8- 6,2 litru a to jezdil kombinovaně i město.

Odkaz ke komentáři
Vím že jsem jednou řešil na své feldě a dostat z ní nějakých 70Kw byl docela problém myslím tím jen chipem takže asi tak ono chipovat auto bez turba je podle mě jen mrhání penězi to bych to vrazil radši do kol a nebo podvozku :smich:

70 kW jen chipem? tak to snad ani nejde, psal jsem tady o nějakých 62-63 kW to je bez problémů, ale 70 kW to bych toho motůrku litoval.

Odkaz ke komentáři
Ja sem spies reagoval na ty dalsi firmy co si jmenoval :smich:

Jo jasný, spíš jsem chtěl chipovat u Cimbu ale po zjištění že mění celou jednotku tak to se mi vážně nechce navíc je to pro mě i daleko ... Navíc nemá v ceně měření na brzdě před a po upravě ... Ale jak jsem psal nechci to ani tak k vuli vykonu ale k vuli vyladění charakteristiky průběhu motoru

Odkaz ke komentáři

Nadhera! Fakt krasne zachovale auticko s malo ujetyma km.

Jinak k planovanymi upravamy: intros je tak nadhernej ze bych se ho ani nedotknul, zachovalej a cistej, to se my vic liby nezneco predelavat. A jeste k tomu cervene podsviceni - to je ono na cem starym predface modelum zavidim. Spis montovat loketku a snazit se ten intros zachovat co nejvic je mozne.

Radsi bych investoval do brzd a motoru. A motor jsem cet ze ho lze predelat na 74kw tim ze se vimeni jednotka a sani kompletni, coz mi neprijde moc drahe pokud je jenom to. A pak udelat chip na tom 74kw to uz by bylo neco. A treba brzdy z TDI nebo 1,8 20V (jenze byc nemoch na nich dat 14" ale nevadi)!

Moc stasnich km a at octavecka posloucha tak jak ma a dela Ty radost co je mozne nejdele!

Odkaz ke komentáři

no..tak tady u nás.

S tím chipem nwm no..já osobně bych do toho neel a co se týče vyměny ŘJ tak tu myslím že budše musem měnit všude...a nebo ti nahodí "pavouka" do tvé...tyhle ročníky nejdou chipovat přes kabel.... je to moc peněz za málo muziky.... feldy se dělají na těch 60kW běžně..ale nemá to moc smysl....osobně bych ty prachy využil jinak..ale jsou tvoje takže si s nima dělej co chceš

Odkaz ke komentáři

7 - 7,5 litru ... ve městě to snad ani míň nejde , ale na druhou stranu občas to vytočím na 2ku až k omezovači takže se ta spotřeba dá :-) ... no jinak zatím jsem oktu protahl na nějakých 170 km/h a to ne na dálnici , jen mimo obec , chtěla by víc ale jelo doprotívky auto a silnice úzká ... :-( , spolehlivost zatím super musím zaklepat , v létě se bude dělat olej 10W40, filtry , a budu muset udělat výfuk , je puvodní jen zadní díl byl měněný ale za neorigo a má už taky od roku 2003 dost, sice není vubec shnilý ale má vysypané přepážky takže když ho to chytne tak je zvouček jak brumlající dvoulitr

Odkaz ke komentáři

do 7,5l ve městě-tak to je dost dobrý :lool:

já jel s mojí max asi 145Km/h...testování maximálky mě nějak nebere a na těch silnicích co jezdím by to byl pro mě a pro Oktu asi poslední hrdinský čin ;)

Spolehlivost - no však to má taky houby najeto, takže ještě aby se něco potento :D

Odkaz ke komentáři

Jako testování maximálky to ani ne ... ale spíš prostě vidím v poho cestu, žádné místo kde by mohli měřit, vidím že nikde žádné auto tak sem si řekl trošku protahnu ventily ... a poslední hodnota co jsem tam viděl předtím než jsem začal pomalu brzdit ptž sem viděl v protisměru asi pul kilaku auto tak tam bylo 170 ...

Odkaz ke komentáři
Jako testování maximálky to ani ne ... ale spíš prostě vidím v poho cestu, žádné místo kde by mohli měřit, vidím že nikde žádné auto tak sem si řekl trošku protahnu ventily ... a poslední hodnota co jsem tam viděl předtím než jsem začal pomalu brzdit ptž sem viděl v protisměru asi pul kilaku auto tak tam bylo 170 ...

ja ze svi 1,4 16V vytahnu 180 km/h a mirni kopcek dolu 185 pak uplny konec vic to nejede ,ale je to hodnota z palubky ktora je hodne nepresna .

Odkaz ke komentáři
ááá jura :palec: tak naleštěné autop jak má on sem dlouho neviděl ( a to se např naši o auto docela starají :D )

To má jako by vyjelo z linky :palec:

Myslíš? :D to bylo tou tmou :D jinák zadní nárazník je mírně jiný odstín ptž byl měněný a zadní levé dveře a bok je taky jiný odstín ale je to poznatelné jen na hodně dobrém světle... hold tak řešil bývalý majitel to že mu někdo na parkovišti obešel bok klíčema ... až zas tak orig stav to není ;) tady na fórku jsou i pěknější že např. TomášT ...

Odkaz ke komentáři

ale tak jako je krásná ... když o tom nevíš si ani nevšimneš že je mírně jiný odstín ... se to časem ta barva srovná ... sluničko to vypálí :) když to původní majitel měl furt v garáži ... jinak mám sem dát fotky jak jsem dělal s kámošem centrál a el. okna na octě? ;) chcete ?

Odkaz ke komentáři

Tak tady jsou ty fotky z montáže centrálu a předních el. oken - originál Škoda BFB 054 004 a BFC 054 025. Centrál cena 1000 Kč na všech 5 dveří - nové ( Aukro ), El. okna cena 2500 Kč - nové ( jedna firma - nevyužitá zásoba skladu ) . Jinak k práci byla to celkem makačka den v pytli ... nejhorší bylo protahnout kabeláž kufrem a celkově nejdýl zabralo tahání kabelů ... ale výsledek stojí za to :-)

post-2696-1266185447_thumb.jpg

post-2696-1266185470_thumb.jpg

post-2696-1266185493_thumb.jpg

post-2696-1266185513_thumb.jpg

post-2696-1266185529_thumb.jpg

post-2696-1266185563_thumb.jpg

post-2696-1266185575_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Je tu jeste nekdo ze stary party?
    • Womens From Your City - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecretPrivat.com [url=https://SecretPrivat.com] Girls In Your City [/url] - Anonymous Sex Dating - No Verify New Girls [url=https://SecretPrivat.com/girl/sonya-vibe-58.html]Sonya Vibe[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/kate-blush-132.html]Kate Blush[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/samanta-lily-64.html]Samanta Lily[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emma-47.html]Emma[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sofia-119.html]Sofia[/url]
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
  • Vytvořit...