Přejít na obsah

Po zahrati kour z vicka od oleje

Doporučené příspěvky

Zdravim, asi si budete klepat na celo, mam dotaz... projel jsem se s autem par km, 10 cca, motor se zahral v pohode, pak jsem zastavil a napadlo me pri bezicim motoru otevrit vicko od oleje (kupuji to auto) a vyvalil se kour/para, ani hodne ani malo, je to normalni nebo je tam neco spatne?

Odkaz ke komentáři

Ještě že tě nenapadlo dolít v tu chvíli olej :) To co popisuješ si zadej do googla, např. "kouř z víčka oleje". Hele to auto už má něco najeto a sledovat tohle je asi zbytečnost. Když chceš sychr, tak si vem člověka co tomu rozumí a nebude motor zkoumat jen podle "dejchání" z nalévacího hrdla oleje ;)

Odkaz ke komentáři

měl jsem s sebou samozřejmě pána ale spíš orientovanýho na autoelektriku... a jinak to auto bylo super, i ten motor se choval úplně normálně jen tohle mě a jeho trošku zarazilo ale zkoušeli jsme to i u jeho auta, ten samej motor, 60tis najeto orig. a aktuálně pár km po výměně oleje a udělal to samý ale řekl bych, že o trochu míň, tak mě to děsí, zejtra pro to auto jedu a žádnýho motoráře už asi neseženu, tak nevim jestli to je normální nebo se na to radši vykašlat... jinak je to auto úplně :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...