Werbik Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Zdravim, asi si budete klepat na celo, mam dotaz... projel jsem se s autem par km, 10 cca, motor se zahral v pohode, pak jsem zastavil a napadlo me pri bezicim motoru otevrit vicko od oleje (kupuji to auto) a vyvalil se kour/para, ani hodne ani malo, je to normalni nebo je tam neco spatne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Ještě že tě nenapadlo dolít v tu chvíli olej :) To co popisuješ si zadej do googla, např. "kouř z víčka oleje". Hele to auto už má něco najeto a sledovat tohle je asi zbytečnost. Když chceš sychr, tak si vem člověka co tomu rozumí a nebude motor zkoumat jen podle "dejchání" z nalévacího hrdla oleje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Srpen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 měl jsem s sebou samozřejmě pána ale spíš orientovanýho na autoelektriku... a jinak to auto bylo super, i ten motor se choval úplně normálně jen tohle mě a jeho trošku zarazilo ale zkoušeli jsme to i u jeho auta, ten samej motor, 60tis najeto orig. a aktuálně pár km po výměně oleje a udělal to samý ale řekl bych, že o trochu míň, tak mě to děsí, zejtra pro to auto jedu a žádnýho motoráře už asi neseženu, tak nevim jestli to je normální nebo se na to radši vykašlat... jinak je to auto úplně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Ono to co popisuješ je dle mýho úplně běžný ten olej tam proudí a místy je i pod tlakem, to je jako by ses podíval do expanze při běžícím motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Tak sem to i myslel a už sem právě na netu viděl x lidí co se to snažili nějak řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.