Přejít na obsah

Zpožděná akcelerace (pomalá reakce na plyn)

Doporučené příspěvky

Zdravím okťuláci a okťulandy, pozoruju poměrně výrazné opoždění od sešlápnutí plynu po zrychlení auta cca 2 sekudny. Například v koloně na jedničku bez plynu pak plyn až na zem a zase pustit když mám plyn už zase puštěný auto teprve zrychluje. Je to normální? Myslíte že by pomohl CHIP?

Odkaz ke komentáři

Já na volnoběh při přidání plynu pozoruju opožděnou reakci, ale rozhodně ne 2 sekundy, spíš v řádech desetin sekundy. Či-li u mě to bude způsobené elektronickým plynem předpokládám. Ale 2 vteřiny mi přijde opravdu hodně. Jak dlouho držíš ten motor pod plným plynem? Jen rychle sešlápneš a hned pustíš?

Odkaz ke komentáři

Já na volnoběh při přidání plynu pozoruju opožděnou reakci, ale rozhodně ne 2 sekundy, spíš v řádech desetin sekundy. Či-li u mě to bude způsobené elektronickým plynem předpokládám. Ale 2 vteřiny mi přijde opravdu hodně. Jak dlouho držíš ten motor pod plným plynem? Jen rychle sešlápneš a hned pustíš?

Přesně tak hned pustím. A mám pocit že když jdu plynuleji dolu takže reaguje daleko lépe než když s ním takhle "blbnu" (i výkonově). U volnoběhu mám taky trošku pomalejší reakci. Tak ono tohle může být tím že je ještě pod zátěží tak se mu nechce.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...