Davidos1980 Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Konny-ja ted zjistuji,jestli ty redukce co.mi k tomu prodal nejsou jiny...z repra original jdou 2 mensi konektory a redukce je jeden dlouhej konektor...jde to tam zastrcit,ale.nevim jestli je to vevnitr stejne napinovany atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Jo, jde to rozdělat, opatrně jsem to vyloupl :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 v mísím se a jako uplnej levák to vzal lepenkou a nadějí, vejšky posunul nahoru (vyndal jsem origo a nový nasadil tak aby šlo bez problémů kryt nasadit zpět. Neni to čistá práce, pije mi to krev ale... na těch pár chvil to stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 v mísím se a jako uplnej levák to vzal lepenkou a nadějí, vejšky posunul nahoru (vyndal jsem origo a nový nasadil tak aby šlo bez problémů kryt nasadit zpět. Neni to čistá práce, pije mi to krev ale... na těch pár chvil to stačí. Tak hotovo....sehnal jsem redukce co tam maj bejt a včera cca 2 hodiny práce a předek je hotovej...výškáče jsem udělal jako Konny...akorád mi neseděli přesně na krytku tak tam je trochu více lepidla:-) ale jinak zvuk lepší než origo....a o víkendu zadek...:-p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.