squirrelcze Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Už se mi dlouho nic nepo... na autě :) Dneska cestou z dovolené jsem si pěkně užil. Motor začal poškubávat jak kdyby neměl benzín nebo jiskru. Vždycky tak půl sekundy, pak se chytil. Vždycky okolo rychlosti 120 km/h na dálnici. Výpis chyb prázdný. Od Salzburgu až do Prahy jsem nemohl jet na dálnici víc jak kilo. Zajímavý že v kopcích na okreskách kde je potřeba to trochu točit, to bylo ok. Trojka vytočená ke 4000, auto plný krámů a ani jednou neškubla. Problém jen na dálnici a ne hned po nájezdu, až vždy cca po 5-10 minutách jízdy víc jak 120 km/h na 5q a většinou při lehkém přidání plynu. Budu rád za všechny postřehy na co mrknout. Zatim jsem to zaparkoval před barák a v týdnu to začnu řešit, jsem rád že jsme dojeli. Už delší dobu mám koupený palivový filtr, ten půjde namontovat jako první. VN trafo rok staré, ale kdyby bylo načaté, počítám že by to zlobilo při každé akceleraci. Klapka čistá, čidlo teploty chl. kapaliny ukazuje teplotu v ŘJ a v budíkách s rozdílem 2 stupně - problém? Snad ne, ale možná zkusím jiné. Vzduchový filtr čistý. Na svíčkách najeto cca 60 tisíc, mám NGK BUR6-ET. Kouknu na ně + vyčistím rozdělovač. Je tam toho ještě kupa - MAP senzor, podtlaková regulace na vstřikovací liště, benz. pumpa... Na co se ještě zaměřit až to budu mít rozhozené? Všechny nápady uvítám. Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Ahoj,já měl vadnou cívku v rozdělovači,snímač otáček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Díky, to by mohlo mít vliv, prověřím ji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavkaaa Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Mne začalo niečo podobné robiť teraz asi týžden v zákrute po prejazde dialnicou....a v šimol som si že mi to robí,ked sa palivo teda benzín dostáva do stavu pred rezervou...a stále na tom istom úseku prejdem dialnicou do odbočovacieho pruhu a po zákrude a miernom nahnutí auta sa mi nedá pridať plyn až sa motor zadusi ...zhasnem naštartujem a idem zas normálne dalej...A myslím že sa to bude zréjme zhoršovať a neviem čo to môže byť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Mě to dělá i s plnou nádrží, takže to bude asi něco jinýho. Můžeš zkusit sjet jiným sjezdem, kde třeba neni tak ostrá zatáčka? Jde o to, jestli má náklon auta vliv na tu závadu nebo jestli se to děje vždycky po snížení zátěže motoru - typicky konec dálnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Nejsem expert tak sem placnu pár okoukaných zkušeností - malej tlak v palivový soustavě, špatná pumpa, přisávání vzduchu nebo klapka. Klapku vyčistit WD40, ať se blejská a prověřit zmiňovanou cívku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Hoj všici, je tohoho hafo co může dělat toto ale začal bych snímačem otáček/ložisko v rozdělovači :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.