fkloudy Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Prosím o radu. Mám Octavia II elegance rv 2011 po facelitu. Bliká mi kontrolka žhavení. Po výměně senzoru sada opravárenská pro senzor brzdový světel a smazaní chyby po 5 minutách se opět objevila. V servisu si neví nikdo rady a tvrdili, že na pedálu je senzor brzdových světel. Ale bohužel tam není. Vyfotil jsem pedál brzdový a bohužel už nevím , kde hledat závadu. Do senzoru brzdových světel vedou 4 vodiče , ale kam to jde potom nevím. Mám chápat , že na pedálu senzor není a je jen na brzdovým válci. Pokud ano , tak je tedy vadný hlavný tandemový brzdový válec ve kterým je magnet, který spíná senzor ? A nebo je někde jiný senzor ? Děkuji za každý námět. F. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Podľa všetkého brzdový spínač máš na brzdovom valci . Kontroloval si aj kabeláž ? Tu je návod z Elsa Data Demontáž a montáž spínače brzdových světel -F- a spínače brzdového pedálu -F47- od 11.05 Demontáž: – Demontovat vzduchový filtr →Příslušný motor; opr. sk.24 popřípadě →opr. sk.21. – Demontovat akumulátor a držák akumulátoru →Elektrická zařízení; opr. sk.27. – Odpojit svorkovnici -1- od spínače brzdového pedálu -F47--3-. – Vyšroubovat šroub -2- z hlavního brzdového válce. – Vyjmout spínač -3- ze zajištění -4-. Montáž: Montáž se provádí opačným postupem. S47-0121 Utahovací moment: Spínač brzdových světel -F- a spínač brzdového pedálu -F47- na brzdový válec 5 Nm Kontrola: → Diagnostický, měřicí a informační systém VAS 5051 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fkloudy Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Zkontroluji tedy vodiče. Dá se někde sehnat schéma kam vedou od snímače 4 ks vodičů (na jaké svorky) Děkuji F. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Pozri schému v prílohe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 spínač na pedáli to nemá , budú tam skôr KO káble , už sa ich pár opravovalo , ten snímač na valci neodchádza asi vôbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.