Přejít na obsah

váha vzduchu a odpor

Donut

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 let později...
Návštěvník

Čaute, předem se omlouvám jestli jsem to někde přehlédl nebo nenašel, ale zajímalo by mě jak diodu bav21 zapojit do svorkovnice od váhy vzduchu na AGR 66KW obtok, tím mám na mysli která strana je která, mám oranžovo-černé diody, a na straně kde je na diodě černý proužek kolem dokola je na drátku červená páska. Což asi značí stranu A nebo B pokud dobře chápu. A mě tedy zajímá která je která 🤷‍♂️🤦‍♂️. Raději se ptám, mám strach že bych popřípadě odpálil ŘJ při opačném zapojení, i když si myslím že by to "jen" nejelo, a to bych byl nerad.

Předem děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník

@RadasAaa už jsem to našel, jsem to ale slepota pitomej 🤦‍♂️.

@Spooky1 Nemusíš hned vyskakovat jak čertík z krabičky.... Fóra jsou snad od toho aby se člověk zeptal, než něco podělá, jen jsem si směru propustnosti nevšiml protože mi při scrollu stránky na dieselpoweru lagl telefon a přeskočilo mi to až na konec, a bohužel mě nenapadlo se vrátit zpět nahoru na stránku. Jen pro informaci, nejsem člověk co se nejdřív zeptá, a až potom hledá 🙃.

Tudíž, drž emoce v klidu a díky za odpovědi.

Kolama dolu🙏🚗💨

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
V 27. 1. 2021 at 19:01, Návštěvník napsal:

Čaute, předem se omlouvám jestli jsem to někde přehlédl nebo nenašel, ale zajímalo by mě jak diodu bav21 zapojit do svorkovnice od váhy vzduchu na AGR 66KW obtok, tím mám na mysli která strana je která, mám oranžovo-černé diody, a na straně kde je na diodě černý proužek kolem dokola je na drátku červená páska. Což asi značí stranu A nebo B pokud dobře chápu. A mě tedy zajímá která je která 🤷‍♂️🤦‍♂️. Raději se ptám, mám strach že bych popřípadě odpálil ŘJ při opačném zapojení, i když si myslím že by to "jen" nejelo, a to bych byl nerad.

Předem děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...