Davidos1980 Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Zdravim...odesli mi vzpery na dverich...hledal jsem tu ,ale nenasel...jakou znacku koupit...jde mino kvalitu,ale co jsem koukal original je kolem litru jedna...coz je hodne...dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Tím, že odešli předpokládám myslíš, že už mají malý tlak, že? Doporučím ti, než kupovat nějaké jiné, které nemají pomalý dojezd (pak ti to bude při otevření hodně mlátit), tak si je nech zrepasovat tady http://www.gorcak.cz . Já jsem si je tam nechal asi před 6 roky zrepasovat a dodnes fungují na výbornou a co vím, tak vícero lidí tady z fora má s Gorčákem jen ty nejlepší zkušenosti a navíc pro repasi dost nahrává i cena... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Dik...tak asi to teda necham zrepasovat :-D.... taky jde o to jestli tam mam original.. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Nemáš zač, pokud mají vzpěry na konci dráhy pomalý dojezd, tak to pravděpodobně budou origo, takže by se vyplatilo je zrepasovat. Do průvodního dopisu napiš z jakého auta jsou a oni ti je podle toho natlakují ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 mě když odešly dal sem meyle ale ty časem začali strašně vrzat tak sem se namích koupil vika-čína a sou tam rok a půl a zatim bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Taky jsem měl vika vzpěry za 120/ks a fungovali na výbornou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Jen se optam...jak se pozna origo vzpera...jestli vubec ty co mam na aute jsou origo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Mel by si mít na nich např. logo vw,číslo dílu a třeba made in germany.tak to mam já, můžu ti to vyfotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.