Tomant Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 (upraveno) Zdravím vás všechny, potřeboval bych poradit. Udělal jsem na přání mé ženy lepší osvětlení zadních sedaček - stropní lampičky. Místo bludičky, která tam svítí a není dostatečná pro usazování a pásání malého do sedačky, atd., jsem osadil do lampičky LED pásek, respektive 2 pásky o celkově 12 ti diodách. Otázkou je, jestli je třeba tam dát i nějaký odpor. Jelikož jsem je napájel přímo na konektory a cca po dvou minutách je plast před světlem docela zahřátý. Tak bych rád věděl co s tím, jestli to byla blbost a z perfektního světla nic nebude, nebo jestli stačí dopájet odpor, nebo co s tím. Díky moc za rady :-) Upraveno Září 28, 2015 uživatelem Tomant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Mal si tam kupit cree led 14W sulfidku a bolo by svetla dostatok aj pre zenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 A co tam dát druhou přední lampičku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Září 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2015 (upraveno) je to jen řešení na cca měsíc až dva, protože auto půjde do světa,ale do té doby je potřeba tam trochu vidět. No a při pořizovacích nákladech 35,- mi to přišlo jako nejlepší volba :-) jen asi ne na dlouhé svícení v tomto zapojení Upraveno Září 29, 2015 uživatelem Tomant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Tak ať žena pasa dítě rychleji na to stačí pár sekund :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Září 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2015 rada nad zlato :-D pásám i já a změna času je za dveřmi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 A co tam dát druhou přední lampičku? Prosím tě, ta přední lampička tam jde dát bez úprav? Konektor je stejný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Já dal tyhle http://www.svetzarovek.eu/p-4856/k-413/led-zarovka-sufit-12v-10w-sv-10x36mm-cira-s-eliminaci-chybovych-hlaseni-canbus/ a ikdyž má jen tři diody tak svítí docela slušně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Prosím tě, ta přední lampička jde dát místo zadní bez úprav? Konektor je stejný? Prosím tě, ta přední lampička jde dát místo zadní bez úprav? Konektor je stejný? Myslel jsem, jestli se dá vyměnit jednoduše přední lampička za zadní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Ano, je to navzajom zamenitelne. Tiez som vymienal zadnu za rovnaku ako je vpredu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.