raym0n Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 (upraveno) Kolegovi v noci na dnesek 5.10.2015 nejaky parazit odcizil auto, tak tu za nej davam a tajne doufam, ze bude ten jeden ze sta. Koupil dovezene z DE 3 mesice zpet. 7dm plnohodnotnych sedadel. VW Touran 2.0 TDI r.v 2007. SPZ 1BC2736. Barva stříbrná metalíza. Podélníky černé. U nádrže důlek cca 1,5cm od kamínku. Zadní dveře vlevo mírně promáčklé od přívěsného vozíku. Promácklina schovaná pod nálepkou. Kola – plechy kryté poklicemi. Uvnitř standardní výbava. Nemultifunkční volant. Dvě dětské sedačky. Místo odcizení Brno-sever. Kontakt primo na nej: 774 311 376 Ilustrační foto: Upraveno Říjen 5, 2015 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 jeďte si projet vetsi parkoviště Kurim, Lesna, Medlánky, Řečkovice a Kr.Pole podle toho kde zmizelo hledejte v okolí dojezdu 15 minut max. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Jj, klasika, prvni, co jsem rano rikal hned po tom, co jsem jsem vratil spadenou bradu, kdyz jsem zjistil, ze nemel pojistku, gps tracker, alarm, nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Tak ono když koupíš takhle starší auto (nic proti staršímu autu nemám ovšem), tak se ti moc nechce platit už havarijní, proti krádeži apod... to samý řešit zabezpečení apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Ja mam auto z roku 2005 a porad si platim bez zavahani 7.5k rocne a mam v tom uplne vsechno od kradeze az po vycisteni stolice po bezdakovi... nerad bych prisel o neco, co verim, ze ma hodnotu jeste minimalne +-150k pri moznem prodeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 ještě to velký P u FN jakoby smerem dolu k šalině a tam jak byli dřív ty bazary :( njn každá pojistka je drahá než se něco stane, to známe, a při tom připojistit to na čorku jde od nějakých 600 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 no jo no .... z toho Německa to dovezl on sám nebo někdo od koho následně kupoval? .... takhle rychle po koupi ukradený auto je podezřelý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.