LadikRS Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 (upraveno) Nevíte někdo, odkud může unikat olej, abych měl takto zadělaný spodek? Blesk to hodně osvítil, takže to množství není tolik vidět, ale je to opravdu dost špinavé (na některých místech se vytvořily i kapičky, jak jsem najel na nájezdy). Chystám se na těsnění pod víkem a asi taky pod napínákem řetězu vaček, ale nevím, jestli se ten olej může dostat až sem. Spodek převodovky je hlavně celý od oleje. Zkusím to potom lépe vyfotit. Upraveno Říjen 18, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Já to měl od poloosy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Tak jsem koukal na tu poloosu a vypadá to, že je to snad dobrý. Zespodu kolem těch šroubů je sucho. Z vrchu něco je, ale možná to tam jen nateklo odjinud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Můj příběh o mizejícím oleji nekončí :D O víkendu jsem zjistil, že za posledních cca 700km mi zmizelo cca 0,5l oleje, což už mi přijde hodně. Dneska jsem tak zevrubně okouknul auto a zjistil jsem, že byla kapka oleje na olejovém filtru, takže ho mám možná blbě dotažený + sandwich pod filtrem možná něco pouští kolem čidel. Zkrátím interval výměny a pak to překontroluju. Dnes jsem se konečně odhodlal sundat trubku od turba a ten spodní tepelný štít byl celý od oleje. Nemáte tip, odkud se tam mohl vzít? Napadá mě jedině těsnění pod víkem, které je měněné cca 4 měsíce zpět. Ale od víka by asi byla ta trubka zadělaná i nahoře si myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Září 30, 2016 Sdílet Odesláno Září 30, 2016 Ono to moze byt aj od turba, alebo aj od odvetrania hlavy a kkuky a ten "rychlo upinaci spoj" zvykne prepustat, aj ja som to mal, dal dom tuto trubku a hadicu z motora AGU (ak si dobre pametam kod motora bez elektronickej skrtiacej klapky), a olej uz nemam na hadici, teraz ho motor spali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2016 (upraveno) Odvětrání to nebude, to je v pořádku. To turbo mě taky napadlo. Sundám IC a kouknu, co v něm najdu. Dlouho tam není, takže by mělo být čisté. Jen teda ten obal byl zadělaný na vrchní straně, vnitřek byl dobrý, takže si říkám, že od turba by byl spíš vnitřek, ne? Upraveno Září 30, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 Přesně tak stejně jsem to měl zechcané, jakmile jsem vyměnil dvě hadičky (které jsi mi mimochodem poradil ty :-D ), které byly prdnuté, převodovka nemá na sobě ani kapičku. Snad se Ti podaří najít závadu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2016 Hadičky mám po všech pokusech nakonec řešené po svém, takže tam vím, že chyba není. Ale to, co tam bylo po předchozím majiteli, to byla hrůza. Odvětrání mělo poloviční průměr a hadičky byly překroucené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 (upraveno) Chci se zeptat, nemáte někdo tip, jak se mi může dostat na spodek olejové vany, spodek převodovky, reakční vzpěru a i na pravou poloosu v místě, kde vstupuje do převodovky, olej? Je vidět, že je čerstvý, je to všechno vlhké a téměř se tvoří kapky. Upraveno Duben 19, 2017 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Duben 20, 2017 Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 a co gufero pod tim unasecem poloosy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Nad tím jsem taky přemýšlel, ale vzhledem k barvě oleje bych tipnul, že to je motorový olej. Za zkontrolování převodového oleje nic nedám, to je pravda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 22, 2017 Sdílet Odesláno Duben 22, 2017 Jak se dá zkontrolovat hladina převodového oleje? Mi totiž uniká od poloosy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 22, 2017 Sdílet Odesláno Duben 22, 2017 Zeleně označeným kontrolním šroubem. Třeba mít imbus 17. Auto musí být rovně a při odšroubování musí být hladina převodového oleje na hraně toho otvoru. Ideálně aby třeba trošku odkáplo. Pokud tam strčíš prst a nic tam nebude, tak tam máš málo oleje... Foto: LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Duben 24, 2017 Sdílet Odesláno Duben 24, 2017 Motorovy a prevodovy olej je celkom lahke spoznat, vzhladom na specificky zapch prevodoveho oleja. Odoslané z GT-N7100 pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 4, 2020 Sdílet Odesláno Leden 4, 2020 Ahoj, při poslední výměně oleje jsem zjistil vůli na držáku filtru, nejspíš mi olej lehce unikal zde ... Bylo potřeba dotáhnout tu matici. Byl to myslím 27 šestihran. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.