rastibicek Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 No a mne nesviti na palubce nic.muzu mackat jak chci.pomuze diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Jj diagnotika ukaze co a jak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Taky si myslim.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Máme ten samej problém..zmáčknu ASR a nic nikde nesvítí na palubovce. A vedle tlačítka ASR mám ještě další tlačítko který ukazuje vyhřívání, jako má první tlačítko (vyhřívání oken)....dá se nějak podívat jestli je někam připojeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Mozna to bude tim ze je treba spalena zarovka v palubovce.Pry to mam vyzkouset na kluzkem povrchu.......treba sterk a tak.No uvidime.pokud narazim na vhodny teren tak vyzkousim a napisu. Vyhrivani okna tlacitko sviti.je pravda ze az zmacknu vyhrivani okna tak teprv ted se vyhrivaji zrcatka??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 v palubce nejsou žárovky, ale ledky a ty na 98% neodcházejí. Má to auto vůbec ASR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Mozna to bude tim ze je treba spalena zarovka v palubovce.Pry to mam vyzkouset na kluzkem povrchu.......treba sterk a tak.No uvidime.pokud narazim na vhodny teren tak vyzkousim a napisu. Vyhrivani okna tlacitko sviti.je pravda ze az zmacknu vyhrivani okna tak teprv ted se vyhrivaji zrcatka??? Jo. Je to tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 No tlacitko tam je hned vedle vyhrivani okna.Myslis ze by nekdo udelal jen tak tlacitko?Diagnostika mi urcite rekne podrobnosti.Co ma tedy svitit?tlacitko nebo nejaka kontrolka na palubovce?diky. Muze byt treba vadny spinac v tom tlacitku..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 hdcz - já teda nevim...jsem přesvědčenej, že topení zrcátek zapínám nezávisle na rozmrazování zadního okna. Ale třeba to je modelem (já mám 04). A nebo jsem blbej a celou dobu si myslím, že zarosený zrcátka suším a zatím hounou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Mne to rekl ten prodejce ze to tak funguje.ja nevim predtim na lagune jsem tu funkci nemel.Pry aby se neco v zrcatku nespalilo tak je to zavisle na tom okne.Auto mam mesic a porad mam tu bradavku na ovladani zrcatek uprostred na symbolu vyhrivani.Je pravda ze jsem jeste okno nevyhrival tak nevim.zkusim.dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Výměna pojistek, postříkáno kontoxem dle vašich rad a ASR už funguje..zajímavý. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Pojistky jsou ok.kontox sice nemam ale zkusim wd. Hdcz.prosim ktera pojistka je konkretne na ASR? Nejaky trotl totiz strhl to schema na vratech od pojistek.dik Podivam se na pojistky na baterce.to jsem nejak vynechal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 U baterie jsou 3x 30A. Kdyz jsem je rozebral, byla tam bíla barva všude a jako by propečene. Tak jsem to vyčistil a prostříkal a koupil za 36kč nové a ejhle, už to je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Hned zitra se na to podivam a napisu jak jsem dopadl.Jo dneska jsem to prubnul na sotoline a kola se protaceli vesele dal at jsem mackalASR jak chtel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 (upraveno) Tak ono by to mělo být na těch zrcátkách opatrným dotekem poznat. Pokud prodejce neměl pravdu, tak možná furt zbytečně vyhříváš zrcátka... Ale to jsme asi krapet jinde od tvého problému s ASR... B) Upraveno Červen 18, 2012 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ludva88 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Já mám taky podobný problém,ale je mnohem složitější.Když jedu s autem tak po několika Km najednou auto chcípne,svítí jen baterka a nejde posilovač,musím tedy zastavit u kraje a zkouším nastrtovat a většinou se mi na po 3 se mi to podaří,ale zůstane rozvícené ASR a nejde vypnout a můžu jet dál.Měl jsem to napíchlý a ukázalo mi to 14 chyb,ale prý to může být návaznost na to náhlé vypnutí.Auto mi stálo před barákem dlouho tak jsem ho v sobotu nastartoval a svítí mi ABS a 3x zapípá a bliká ruční brzda.Nevíte co s tím?Díky Zdravím. To mi dělalo také.A často,tak sem vyměnil naftovej filtr a zatim je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petras Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Ahojte všichni. Mám také problém s ASR. Mám Octavii 1,9 TDI 66kw rv 02. Vypíná se mi ASR cca po 5 minutách. Nastartuji, kontrolka ASR nesvítí a Asr funguje. Cca po 5 min jízdy se mi rozsviti kontrolka ASR a Asr nefunguje. Udělal jsem pokus a otočil jsem klíčkem do první polohy, tzn jede ofuk atd ale nenastartoval jsem a kontrolka ASR se mi rozsvítila i tak. Netusite čím to je? VAG hlásí chybu snímače teploty ch. K. Kontroloval jsem drátky u altiku a je to ok. Může to být tím snímačem teploty? Dík za rady Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 27, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2019 Vyřeš chybu a pak se ptej dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.