Jaro113 Odesláno Prosinec 15, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahojte, stalo sa mi to dneska. Po odomknuti auta mi ostala svietit predna smerovka. Lava strana funguje normalne, prava strana vzadu a v zrkadle tak isto funguje normalne, ale predna prava smerovka stale svieti, neblika, ale nonstop svieti. Ostava svietit aj potom, co zamknem auto,, kde moze byt problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plho Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Mam podobny problem,akurat ze mne svietia obidve smerovky ale len predne..tiez svietia nonstop,az kym nevycuca baterku..auto bolo uz aj v autorizovanom servise a neprisli na nic(ale bohvie ci vobec nieco robili a ak ano tak co).nemam ani dorabany alarm..jedna sa o octaviu tour 1.6 MPI,r.v 2012.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaro113 Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Je to jednotka BCM na 100%, zisti aku tam mas a mam jednu jednotku, napis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plho Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 No praveze ked bolo auto v servise, tak mi oni navrhli aby som este raz dosiel ze mi to skusia hodit z druhej octavie...prehodili ju ale svietilo to stale...aj ked potom vysvitlo ze to bol len rovnaky rocnik( 2012, O II tour, 1.6 MPI,) ale ze mala kus inu vybavu (climatronik je jedine co na co si spominam, co mala inak ako moja) a svietilo to tiez stale aj po vymene...ale nejak mi to nejde do hlavy aby ina vybava by mala na to vplyv...lepsie povedane nech je akakolvek vybava a BCM po vymene za inu by to malo prestat ale neprestalo..ale podla tvojich slov je to BCM,cize nema ani vyznam hladat chybu v elektrike,packach smeroviek, alebo RJ ktora ovlada smerovky a tieto veci,ktora je za volantom??? Ci to je tazko povedat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaro113 Odesláno Leden 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Ja som bol tak isto v original servise, a odisiel som tak isto s chybou, a potom som siel ku kamosovi, prehodil bcm, a bolo to uz v pohode, sam mi povedal, ze ako pracuju original servisi, nehladaj chybu inde, je to jednoznacne bcm jednotka, ziadna ina zavada to nemoze byt, ja som bol tak isto nestastny z toho, potom sme prehodili bcm, prisposobili kluce k bcm a ide to ako ma :-) A smerovky, palubak komfortka, to vsetko ovlada bcm, smerovky nemaju osobitnu jednotku, vsetko ovlada jedna jednotka a ta je bcm jednotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Muze byt spatny kostrici bod ... napriklad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plho Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Chapem.. A ta bcmka bude asi riadna palka ze??v servise vravel okolo 800€..no nic musim pozret cislo toho BCM a hladat...lebo na stranke skoda-diely.sk som videl nejake a tam su ceny okolo400€,len neviem ci su dobre...ale kazdopadne 800€ im nedam to si kupim radsej dve :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Bcm sa da zohnat okolo 100 - 150 eur... Treba iba pohladat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plho Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Jasne ze sa da.. Ale ma to taky mensi hacik ze je to firemne auto cize potrebujem mat od toho doklad.. :D ale urcite sa da zohnat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adokse Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Tak co řešíš.... Prostě dej do servisu a vyzvedni opravený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaro113 Odesláno Leden 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Ak je to firemne auto, tak to neries, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plho Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Jasne len som chcel byt za dobrého ze to zozeniem lacnejsie.. Ale kaslem na to nech to je cim skor spravene aby mi medzicasom nestihli zobrat technicak :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Existuje řešení...přepojit na zadní blink a vypnout hlídání žárovek...takto upravené to funguje zcela bez problémů na pár autech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
moravek04 Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Ahojte mne sa toto tiez stalo uz 2 krat; vzdy len po nahodeni HID xenon sady; ked ju tam nemam vsetko ok, neviete preco sa to stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Protoze si tam mel hidky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
moravek04 Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 niekto overene hid ktore su bezproblemove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 nejlepší jsou ty, co nejsou.... na STK by ti to měli vysvětlit odejmutím nálepky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef86 Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Čaute mne sa to tiež práve teraz stalo. Smerovka mi v kuse svieti.vyriesil to už niekto s vás? Dajte rádu dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.