Dayez Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Zdravím vás, přestali mi fungovat ostřikovače, dříve šli ale jen když se páčka zmáčkla opravdu silou až k volantu a teď už nejdou vůbec. Měl jste někdo takový problém ? Děkuji za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Zkus vyčistit kontakty spinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dayez Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Myslíš na tý páčce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dayez Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Myslel jsem jestli tam není třeba nějaké relé které by se dalo zkontrolovat jestli funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adokse Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Myslíš jako když si silou zmáčkl ten spínač (páčku) tak proteklo víc proudu a seplo se relé které je úplně jinde než spínač? <br />Problém bude dle tvého popisu ve spínači (páčce) zkusil bych rozebrat, vyčistit, promazat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Pokud ti to před tím šlo jen tak, že si musel silně tu páčku přitáhnout až k volantu, bude to zřejmě tou páčkou a vyčištění asi nepomůžu. Dej jinou. Můžeš ještě zkusit napojit čerpadlo ostřiků na přímo na baterii jestli se rozjede. Kabeláž většinou bývá dobrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dayez Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Aha, tak vám děkuji za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Já jsem to řešil výměnou páčky za novou cca 2400,- Kč. Potom to zase fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saymon777 Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Ahoj kluci, sdílím můj problém který jsem dneska objevil. OCT I (2000, AGU, 1.8T), dneska když jsem chtěl očistit přední sklo, tak při zmáčknutí páčky k sobě se od pravé strany kapoty ( z pohledu řidiče ) ozval bzukot. Nevíte co to může bejt? Motorek? Díky za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Saymon777:to mas este dobre,mne minule aj zaje*alo cele celne sklo vodou, som sa zlakol ze nejaka hadica strelila :D Teraz vazne,urcite to bude packa,najlepsie vymenit za novu,staru ked aj vycistis tak o pol roka mas to iste.pre istotu skus este zapojit motorcek na priamo,ak sa rozbehne,tak na 100% packa.na jednom passate som sa stretol s tym ze po zapnuti klucika sa najprv hned rozbehol ostrekovac tak som ho zatial odpojil lebo majitel v ten vecer potreboval auto a na druhy den prisiel ze uz mu aj stierace idu vkuse same od seba a nedaju sa vypbut :D takze este si na tom dobre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.