Přejít na obsah

Kdo máte chip a odkud?


Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,

chtěl bych se zeptat kdo máte čiplé auto a kde jste si to nechali dělat?

Můžete přidat nějaké zkušenosti a komentáře jak negativní, ale doufám, že hlavně pozitivní.

Já jedu v sobotu k TDI Fun :) už se těším jak malej kluk, tak pak mohu také doplnit.

 

Mějte se Míra

Odkaz ke komentáři

Jo omlouvám se :)

Chip proběhl v pořádku, dokonce mi Fun řekl, že mám lepší průměr stavu motoru, čeho jsem se strašně bál, co mi řekne, když to píchne na diagnostiku. Ale hodně mě potěšil a mám to čiplé na 140PS a 317Nm :)

Velká spokojenost! :)

Odkaz ke komentáři

Zatím jsem spotřebu nějak nevypozoroval, opravoval jsem tu spojku a jen tak jsem ji projel.

Ale proti originálu se to nedá srovnat :) jede to fakt parádně. Já to mám čiplé na 140PS a 317Nm.

Funovo ladění včetně měření na brzdě a podobně trvalo +/- 1h 45min byl jsem u všeho jen když upravoval výkon v PC, tak jsem mu přes rameno nekoukal :) mohl jsem i fotit. Ale na brzdě je to teda velkej rachot :D

Jsem moc spokojenej, když se šlápne na plyn tak auto vyrazí jak splašený. Na dálnici to bylo hodně znát :)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Sam ;) nove turbo 2.2 bar 125kw necelych 400 nm pristi mesic na brzdu ;) dam foto kdyztak turbo 17 tis mapy na xxx aut 9500kc a kabel s programem 5 tis ;) kdo by mel zajem mam tu mapu overenou 109 kw foto z brzdy mam na obyc 1.9 nalitano 230 v roce 2014 po chipu dalsich 30 tis nalitano a zakaznik spokojen jen jeste pred chipem melil spojku a jde mu pry tezko ;) kdyztak kontaktujte me na tel 776570022 spis sms rano po nočni spim a nejedna se o zadny mapy stazeny vse je odzkouseno min 50% vozu mam od diesel power mapy napiste mi vuz rok motor mrknu co mam a ozvu se ;) moravskoslezky kraj jinak vypnuti imo mapy na miru a pod trva i tyden! Zatim map mam dost ;)

Odkaz ke komentáři

Chip si pořád nemůžu vynachválit :) dokonce přemýšlím o větším turbu nebo vstřiky a že by šla na víc :) je to fakt paráda. Ale tohle bych řešil až po spojce, chtěl bych to předělat na jednohmotu a až odejde turbo :) spotřeba pořád stejná, když jedu trochu svižněji, tak je stejná jako v sérii a když jedu normálně tak o malinko míň +/-0.4-06l :) spokojenost velká! TDIFun doporučuji

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Dobrej lidi , právě sem se sem připojil po nedávné koupi O2 v kombi 1.9 TDI 77kw s filtrem pevných částic :wacko:
Semnou za volantem má cca 4000km a na tachu se mi ukazuje garantovaných 191 tkm

​Po koupi v bazaru sem sledoval po delší jízdě a řádně zahřátým motorem že trošku škube na volnoběh , co sem se zde dočetl něco málo o tom ale po denodenním jezdění se to srovnalo tak snad je to cajk.

​Servisní minulost je úplná a holka je původem němka :) pouze autorizované servisy a taky i já sám ji na první kontrolu a výměny kapalin a filtrů svěřil autorizovanému servisu.

​Ale abych tady neplácal jen zbytečnosti tak moje otázka směřuje na vás znalce těhle strojů ohledně CHIP tuningu na takto zajetém vozu
​zda li se nemusím bát a nebo bych měl motor ještě opatřit nějakou tou investicí.
​Napadly mě ložiska na klice o kterých sem četl . že by se jim hodila péče po tolika kilometrech a záměrem zvyšování výkonu.

​Myslíte že bych se měl něčeho bát , nebo jestli jsem moc neuspěchal tuning (přecijen po 4tkm ještě auto nemusím zcela znát) ale jsem mlaďas co chce výkon :D

​Díky za rady :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já mám ten samí motor a najeto mám necelých 210tis km a já jsem s ní najel necelých 12tis km. Na čip zhruba asi půlku, to znamená 6tis km.

A to šubání by mohla být spojka - setrvačník na ni. Ale to ti na prohlídce všechno řeknou.

Na co bych koukal jsou rozvody :) ty jsou důležité, pak filtry - vzduchový, palivový. (mann nebo bosch)

Určitě se tu i dočteš, kam by si s ní měl jet na čip. Já doporučuji TDfun, absolutně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Díky , filtry mám všechny kromě vzduchovýho nový , ale už ho mám objednaný od boschky , měl sem v hledáčku Xtuning v praze , známej tam dělá všechny auta a je spokojenej...
​Rozvody jsou podle servisky dělaný ale osobně sem je ještě neviděl tak stačí jen doufat nebo až to někdy rozdělám

​Ale díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...