vinklec Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Jasne ze budu volit jistotu.Uz jsem objednan k TDIFun na krasny patek 13 :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Květen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Tak to budeš mít štěstí :) třeba, že na zpáteční cestě nebudou policajti, já ho taky naštěstí měl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
smax Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Ahojte, chci se zeptat jak je to teď s čipováním a STK, četl jsem že od 1.7.2016 by měli na STK čísti důkladně diagnostiku a dokonce ji i odesílat na ministerstvo. Máte to už někdo ponovu za sebou? Budu teď muset po 220tis km měnit spojku tak jsem si říkal že bych to při jednom i čipnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 odesílat na ministerstvo ? jo, určitě a když zjistí, že je tam chip, tak ti umře kočka, pes, manželka a shoří barák jo a zadře se ti motor Aby mohli přijít na to, že máš chip, tak by musely mít buď válcovou brzdu na měření výkonu, což nemají, protože proč taky, a nebo, mít kontrolní součty všech SW v ŘJ automobilů ... a to nemají ani na ministerstvu :-) Neboj, pokud ti to nehulí, tak není důvod proč by jsi neprošel, já jsem byl na STK na konci června (mám načipováno), načetli readness - OK, emise - kouřivost 0, mám funkční DPF. Jediné co mi řekli, že do konce června mohli napsat, že byla chyba v komunikaci s OBD a mohli pustit auto i bez toho, že bylo readness OK, od 1.7 se prostě musí spojit a načíst, když ne, tak to auto neprojde. Tak klidně vyměň spojku (já taky měnil, dal jsem od Valeo jednohmotný přestavbový kit), čipni a jdi na STK, no problemo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Je to posunuté od 1.1.2017 a je to složitější.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 víš o tom něco více Fido ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 neví o tom někdo více, jak to bude po novu, taky chci dělat chip a ted nevím, jestli do toho jít hned nebo počkat, jak to dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingbacker Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 Tak jsem si dnes udělal výlet do Prahy, resp. Újezdu nad L(l)esy ke cardiagnostik. Vzal jsem to při jednom s tempomatem a vypnutím upozornění nezapnutých pásů. Výborná domluva (prvně jsem psal ve středu). Trvalo to dohromady necelé dvě hodiny. Chip je znát, nechal jsem udělat optimal, bez zkoušky na brzdě. Spotřeba sice neklesla, ale to bude spíš tím, že cestou zpět na Turnov jsem to vzal rychleji. Zátah skutečně narostl, po nafouknutí turba ten tah je překvapující, snad až mírně "zastrašující", a to na všechny stupně. Na dálnici teď táhne i přes limit. Těším se na léto, resp. letní gumy a lepší cesty. Cena ve srovnání s ostatními více než přijatelná, domluva rychlá. Tímto ještě jednou díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonic Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Zdravim vespolek, laicky dotaz "zadny pokus o flame" Jak je to tedy aktualne s chipnutim a STK? predem mnohokrate dekuji R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.