pavel71 Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 ohřát motor na provozní teplotu otevřít kapotu motoru,sundat plastovej dekl motoru,sundat hadici od EGR viz foto a vycvaknout vrchní dekl od rozvodů ted je třeba povolit uvnitř rozvodového kola čerpadla 3 šrouby je to 13ka klíč ted dle toho jestli potřebujem přidat nebo ubrat jemně za pomoci 22ky klíče cuknem tim rozvodovým kolem pokud otáčíme kolem vlevo bude pozdější předvstřik - menší pokud otáčíme kolem vpravo bude dřívější předvstřik -větší po nastavení utáhnem ty tři šrouby -nezapomenout ,já si dal pro jistotu zpět i vrchní dekl rozvodů,nasadíme k egru hadici a dem na kontrolu VAGEM spustit vag,vymazat v řj motoru veškerý chyby dále spustíme nastavení,skupina 000 tady se nelekněte začne blikat žhavení a na maxidotu to píše motor do dílny spustíme tdi graf a kontrolujem co sme nastavili pokud nejsme spokojeni tak nastavujem a kontrolujem tak dlouho až trefíme požadovanou hodnotu,mě se podařilo trefit 58 co sem se informoval u známého tak prej hodnoty 55-65 v pohodě tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NOVON Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Ve skupině 000 ve Vagu,druhé okno zleva máš aktualní hodnotu předvstřiku.TDI graf ani nemusíš spouštět a vidíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Dekuju za navod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Prozatím vymeneny vstriky rikal ze kdyz nastartoval tak citil z vyfuku naftu a ze to nevapada na to cerpadlo tohke jeste mechanik nedelal...ale na jine vstriky se mi zda ze to lepe tahne ale dela to to same skoro na kazdy start vibrace a cukani chvili...vzal sem do auta notas a kdyz to udela tak hned pripojim snad neco ukaze taize vstriky vylouceny tak asi ted bude na rade ten predvstrik..pak zas napisi co a jak kdyby se to nekomu hodilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaV Odesláno Říjen 14, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 Zdravím,mám prosbu,není tady někdo z okolí Krnova nebo Opavy kdo umí seřídit predvstrik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Říjen 14, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 Určitě Kraus v Krnově. https://www.zivefirmy.cz/kraus-josef_f1082346 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaV Odesláno Říjen 14, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 Díky za info,v pondělí mu zavolám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alex.333 Odesláno Únor 18, 2018 Sdílet Odesláno Únor 18, 2018 Potřebuji poradit. Mám "pifku" na špatný předvstřik, ale nemám jak to v domácích podmínkách zjistit. Jaká je nejlevnější cesta k domácímu zjištění když doposud nemám žádný software ani kabel, či bluetooth dongle. Co tedy musím minimálně koupit a stáhnout, abych to byl schopen zjistit. Aliexpress i Ebay preferuji :-). Předem díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Únor 19, 2018 Sdílet Odesláno Únor 19, 2018 ahoj a odkud jsj? ja kabel kdysi koupil na aukro jeste a software vse na google 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.