Přejít na obsah

Odpojení váhy vzduchu

Doporučené příspěvky

Nevíte prosím vás někdo, jak by se mělo auto chovat po odpojení váhy vzduchu? Už několikrát jsem ji zapomněl zapojit a kromě svítící kontrolky ASR jsem za jízdy nic nepoznal. Všechno se projevovalo tak, jako kdyby byla váha zapojená.

Někdo říká, že by auto mělo jet hůř a někdo zase, že stejně, pokud je váha v pořádku.

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři

tak uz som to riesil, ked som mal zlu vahu vzduchu. Pozor, vaha nevypisovala este ziaden problem cez VAG. chovala sa ako normalna, ale bola spomalena pri urcovani hodnot. Po odpojeni auto urcite viac ozilo . Realne pri odpojeni sa auto chova o nieco menej vykonnejsie ako s dobrou vahou. Ale ked jazdis so zlou vahou, tak ten rozdiel pri odpojenej je sakra poznat. :palec: Plus spotreba by mala ist hore o nieco s odpojenou vahou, kedze rata teoreticke hodnoty a vzduch len odhaduje.

Odkaz ke komentáři

Se spotřebou jsem si nebyl úplně jistý, protože známý dokáže jezdit s tímhle motorem o půl litru méně, navíc jsem ji v prvním případě zapojil po 30km a v druhém po 500m. Takže vypovídající hodnota je nula :D V tom případě jsi mě uklidnil, protože dost lidí mě strašilo, že je váha v tahu. Mně to přišlo divné, protože VAG nehlásí chybu a hodnoty váha ukazuje dobré.

Děkuji :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...