LadikRS Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) Nevíte prosím vás někdo, jak by se mělo auto chovat po odpojení váhy vzduchu? Už několikrát jsem ji zapomněl zapojit a kromě svítící kontrolky ASR jsem za jízdy nic nepoznal. Všechno se projevovalo tak, jako kdyby byla váha zapojená. Někdo říká, že by auto mělo jet hůř a někdo zase, že stejně, pokud je váha v pořádku. Upraveno Leden 3, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 tak uz som to riesil, ked som mal zlu vahu vzduchu. Pozor, vaha nevypisovala este ziaden problem cez VAG. chovala sa ako normalna, ale bola spomalena pri urcovani hodnot. Po odpojeni auto urcite viac ozilo . Realne pri odpojeni sa auto chova o nieco menej vykonnejsie ako s dobrou vahou. Ale ked jazdis so zlou vahou, tak ten rozdiel pri odpojenej je sakra poznat. Plus spotreba by mala ist hore o nieco s odpojenou vahou, kedze rata teoreticke hodnoty a vzduch len odhaduje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Se spotřebou jsem si nebyl úplně jistý, protože známý dokáže jezdit s tímhle motorem o půl litru méně, navíc jsem ji v prvním případě zapojil po 30km a v druhém po 500m. Takže vypovídající hodnota je nula :D V tom případě jsi mě uklidnil, protože dost lidí mě strašilo, že je váha v tahu. Mně to přišlo divné, protože VAG nehlásí chybu a hodnoty váha ukazuje dobré. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Taky jsem jí tuhle zapoměl zapojit po kontrole filtru a auto jelo normálně akorát svítila kotrolka ESP a vzducholoď (kontrolka motoru) :D pak jsem jí zapojil vymazal chyba že signál z měřiče hmotnosti vzduchu je přílíš nízký a hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 je to zvláštní jakmile odpojíš váhu vzduchu auto by nemělo jet stejně nebo lépe. Auto bude nesmyslně plnit, bude jednotce chybět informace o vzduchu a hodně aut padalo do nouze. Jediná možnost by byla, že by někdo upravil ecu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Je to zcela normální, jednotka po odpojení váhy načte záložní hodnoty a auto jede "normálně" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.