Sacik3 Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj, Koupil jsem si Octavii 2 z roku 2005, no a problém mam s propojením telefonu na bluetooth, puvodni majtel rika ze tam s nokii fungoval, ja se to snazim propojit s androidem 4.4.2 a nic. No tak kam jsem se dostal podle telefonu mam to sparovane ale pokud zapnu hudbu tak ta hraje z telefonu a ne z radia. Koukal jsem pod sedadlo spolujezdce ale tam nic neni takze je mozny ze je zabudovane nekde jinde. Pri odpojeni nebo zapnuti BT mi radio napise phone... netusite co delam spatne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj máš tam nějakou uni jednotku pro HF (jednotka nokia, parrot nebo něco jiného), ta je spojena s rádiem a při sepnutí, hodí impuls rádiu a objeví se na rádiu Phone. Pokud budeš chtít použít android telefon bude nutná výměna za novou HF. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Soptiik Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Zdravím, jsem taky čerstvým majitelem O2 a mám problém s připojením telefonu. Manželky telefon se normálně spojí, načte seznam, jde volat - prostě vše tak jak mám být. Já svůj telefon připojím, potvrdím požadavek na načtení tel.seznamu, ale bohužel se mi seznam nenačte. Při vyvolání nabídky Seznam mi vypíše že počet kontaktů "0". Nastavení kontaktů mám naprosto stejný jako manželka, stejná verze Androidu, pouze výrobce telefonu je jiný. Nevíte někdo co s tím?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 neni to nejako tak ze ci mas kontakty na simke alebo v telefone? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 Problém může dělat stará sim v telefonu ale i nádstavba androidu. Zkus smazat napárované telefony a připojení opakuj. Určitě je vhodné používat jen jeden tel. seznam, třeba ten co se ti páruje na google. Pro lepší pomoc udej i model auta před face nebo už po a verze mobilu se taky šikne. Na před face O2 už každý android telefon nechodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Soptiik Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Tak jsem zjistil že chyba není v BT jednotce vozu, ale v telefonu...nakonec vše vyřešeno aktualizací Androidu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Ahoj zkusím se zeptat tady, mám Columbus v autě a pod sedadlem viz příloha, co je nutný udělat pro to aby to komunikovalo s Lumia 930? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
papaja500 Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 zdar chlapi i já mám problém s připojením, auto mám rok vždy jsem normálně volal i tel se sám připojil jen co jsem nastartoval ale ted to nejde a ani tel ho nevidí. nevíte co s tím? mám original rádio stream. dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 PetrRS: pokud se nespojíš přes maxidot s tel. je třeba vyměnit jednotku pod sedadlem za novější, počítám že máš O2 face. Papaja500: nenainstaloval se ti náhodou do tel. nový firmware? Zkus odpojit na nějakou dobu baterku (stačí i odpojit konektor od HF sady pod sedadlem spolujezdce) v tel. smaž všechny BT připojení a zkus se znovu připojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Nebo vymenit sim kartu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.