Přejít na obsah

magnum steel

Doporučené příspěvky

Z vyroby ma uz zadni naprava mensi rozchod kol a ma to svuj duvod.

Presne tak je to a tak to ma zostat.Podlozky su iba designova zalezist na fotenie do katalogu,lebo to ozaj vyborne vypada,ked su blatniky krasne az po kraj vyplnene.Na jazdne vlastnosti a geometriu to ma negativny vplyv,lebo ziadne fabricke parametre zmenou tohoto pomeru nerataju.Ale tiez som ich tam kedysi davno mal a tesil som sa pocitu"jede to jako po kolejich",ale teraz viem,ze to bola blbost a klam :D

Ty si podla profilu uz dost stary cap,preto ma prekvapuju tvoje upravy,ale ako tu bolo uz vela krat spomenute,robis si to podla seba,tak ak sa to tebe paci,to je dolezite :)

Odkaz ke komentáři

Tak tak ,na mnoha zkusenostech uzivatelu je videt ze podvozky at uz kw ci jeste lepe eibach,jsou daleko sportovnejsi jako seriove u rs,jejich vlastnosti myslim kazdy muze vyzkouset na autech APR,ktera casto eibachy dava,o tom zadna a co se tyka podlozek,veru som uz stary kokot :lool: :lool: ale fakt nemam kolem sebe deticky (ani bych je do auta nepustil)jezdim fakt malo,auto mam uz jen pro radost,absolutne ne pro uzitek,cili mne je uplne fukec,jestli jedu stopu nebo ne,chci at je hezky a nemusim se za nej stydet,cili na nejake parametry ze skodovky totalne prdim. :palec: jedina vec co udelam,je ze prohodim ty predni riznuty kw za eibachy,pac by mohla bejt blba rec na garancce,jinak jsou naprosto perfektni,schovam je doma,pokud by mel nekdo zajem,mozna pujdou za pakatel do sveta.

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Cau, karu mas paradni, o tom zadna, jen jsem se chtel zeptat, protoze jsi na lak fjanovka a jako polovina lidi z fora otrok vozu :D jak mas poreseny odhazovani bordelu od kol smerem vzad? Zasterky predpokladam davat nebudes a lak za prednim i zadnim kolem vidim porad cistej a to mas podlozky i jiny ET. Diky za info.

Odkaz ke komentáři

ahoj,je to velice jednoduche a proste,kazdej den (obycejnou cistou vodou)lehce zbavuju auta necistoty na problematickejch mistech,samozrejme tim spesl hadrem co nedre,ted nevim presne nazev,pak to jen splachnu vodou treba jen z petky,nesnasim hovna od ptaku apod..stane se ze kdyz je hezky dlouho,tejden treba na auto nesahnu,ale vsechny necistoty samozrejme nejdriv polejt teplou vodou at se odmoci a pak smejt a splachnout,no a vesmes soboty vapka a rucni myti.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...