ja-pce Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Zdravím, rozsvítila se mi kontrolka ASR. Měnil jsem i svíčky. Byly dva kabely obnažený u stěračů na svazku který vede k řídící jednotce. Při vyzkoušení akčích členů nefunguje čerpadlo sekundárního vzduchu ... relé č. 100 vyměněno (tedy za relé č 18 - prý je stené)... nepomohlo Aktuální chyby: 5 závad nalezeno.16486 - meric hmotnosti vzduchu (G70): signal prilis maly P0102 - 35-00 - -17523 - rada valcu 1 - sonda 1: obvod vyhrivani: zkrat na kostru P1115 - 35-00 - -17843 - rele cerpadla sekundarniho vzduchu (J299): zkrat na kostru P1435 - 35-00 - -17525 - rada valcu 1 - sonda 2: obvod vyhrivani: zkrat na kostru P1117 - 35-00 - -17833 - odvzdusnovaci ventil nadrze (N80): zkrat na kostru P1425 - 35-00 - -Readiness: 1110 1101 Kde by mohla být dál chyba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Tých chýb je tam dosť. Asi by som skusil prekontrolovat konektory na RJ motora či tam náhodou nenatiekla voda a kabelaz premerat. A asi skontrolovat aj samotnu RJ. Tam sa tiež mohla dostať voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ja-pce Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 ŘJ jsem měl rozpojenou a nezdálo se, že by tam bylo vlhko ... který kabely a jak proměřit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Podľa schem kontrolovat. A podľa chýb ktore tam mas. Ale musíte bit dvaja. To vyhrievané sond skontroluj poistky najlepšie vsetky aj pri baterke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ja-pce Odesláno Leden 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Nějaké přehedné schéma by bylo k mání? ve většině schámatech se nedá moc dobře vyznat :/ Mrknu tedy ještě na pojistky. U baterky jsem kontroloval jako první - jsou OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Mel jsem zavadu kolisani otacek, podle rad jsem dosel k vaze vzduchu pro kontrolu jsem ji odpojoval a vzdy po odpojeni se objevila chyba ASR. Podle me tedy vadna vaha vzduchu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ja-pce Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Otáčky nekolísají, někdy motor chytne až na podruhý nebo na potřetí ... tak nevím, kde začít :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ja-pce Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Vyřešeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Super a copak to bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Vyřešeno Asi budu za rejpala, ale to nemůžeš ostatním napsat v čem byla závada? Někdo druhý může mít stejnou nebo podobnou závadu a tak by se mu mohlo hodit tvůj postup opravy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ja-pce Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Tak neuď rejpal ... není vždy čas hned sem napsat ;) Asi blbá schoda náhody nebo nehody Ač jsem několikrát kontroloval pojistky, ať u baterky nebo v pojistkovém boxu a vše se zdálo být OK. Nebylo tomu tak. Znovu jsem šel zkontrolovat důležitou pojistku č. 43, která se jevila v pořádku. Nedalo mi to a tak jsem s ní zaklepal - a ejhle propojení se sesunulo k jedné straně. Proběhla výměna, zkuška akčních členů - čerpadlo sekundárního vzduchu, běží ... vymazaní chyb ... nastartování ... ..... s huráááááááááá NIC na palubce nestvítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 No vidíš, pro někoho toto může být dost důležitá informace ;) , hlavně že jsi na to došel a že ti octa zase funguje, tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ja-pce Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Taky jsem rád ... hlavně bez zbytečné investice do dílů, který ještě fungují -> už jsem se rozhodoval o koupi lambdy (2800Kč) nebo váhy vzduchu (2900Kč - Hitachi). takže jednoznačně paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HynekTomas Odesláno Listopad 21, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2018 Ahoj všem :-) Trochu opráším staré téma, ale potřeboval bych radu. Potřeboval jsem vyzkoušet Váhu vzduchu (Octavia 1,6 75Kw BFQ + LPG) Auto se za studena chovalo šíleně. Houpání otáček, nešlo do otáček... prostě se s tím nedalo jezdit. Začal jsem kabely, svíčky problém stále přetrvával a pak jsem si zde na fóru přečetl o testu s odpojenou váhou vzduchu. Jízdní vlastnosti o 100% lepší, ale chci se optat. I po opětovném připojením mi zůstala svítit kontrolka ASR. Musí se to mazat přes diagnostiku? Nebo se to po nějakém čase smázne samo. S LPG se mi stává, že kontrolka motoru někdy svítí a někdy zhasíná. je to LPG STAG300. Díky všem za odpověď Tomáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.