Michal K. Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Panové,mam na takový dotaz pro ty co jsou z prahy nebo okolo,dnes jsem se stavil v pneuservisu,nejak vrnel volant,tak jsem myslel ze to bude asi zavazí,tak to borec dal na vyvažení a jeden elektron mam ohlej,moje dvouměsíční radost je fuč............ nevíte o nekom kdo by ho narovnal? Takze neco jako jaaa... ty vibrace jsou hrozne... mel jsem presne to same... oprava me stala 1500 ;) ... jinak me opravu zprostredkoval pneuservis... tobe to nenabidli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravim vas,mam prozbu,nevite o nekom z okolí z prahy kdo rovna kola a zaroven lakuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Panove,už jste nekdo absolovoval výmenu zrcatek za facelift,sklapecí?Byl jsem u kamarada a zkoumal jsem mu jeho novou hračku,tak mi ukazoval jak se mu krasne sklopí a prez dalku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 NO, napadlo mě si je taky pořídit, ale ještě jsem nebádal jaký problém to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Tak přehodit by to melo jit asi v pohode,ted jde o to,jak je to tam s elektrikou a hlavne jestli to pude dokodovat aby to fungovalo i na dalku..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Ja si myslim ze se budou muset vymenit nejake řidici jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 To by chtelo,nekoho kdo prez vag projel jesti to tam neni už modelu pred facelif,ale asi budeš mít pravdu,že se s tim bude muset menit i nejaka jednotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Tak přehodit by to melo jit asi v pohode,ted jde o to,jak je to tam s elektrikou a hlavne jestli to pude dokodovat aby to fungovalo i na dalku..... Je to ve faceliftu vázáno na elektrickou sedačku? A jak to vůbec funguje? Sklápí se to když chcípneš motor a vyndáš klíček? Nebo jak u pasatu je na ovladači zrcáítek další poloha? A co ten dálkáč? Delší podržení?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Nevim,kolik je na to verzi,ale on to ma jak píšeš dalši poloha na kolečku a prez dalku když dlouze pordžíš zam.,jinak jak se otoči klíčem v zapalovaní zrcatka se vyklopej.Nejak mi ale furt vrta hlavou proč s tim skodovka pořád čekala,mel jsem renaulta r.v 2OO4 a tam bylo už sklapení alespon přez kolečko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Renaulty to maj dávno, koncernové passaty taky, takže též nechápu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Hezka prace,puste si video....... http://xman.idnes.cz/snezny-tank-subaru-ko...n-adrenalin_hig 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 tak to je hodne zajimavy projekt! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 ad zrcátka: bohužel sklápění z FL zatím nejde, FL má jiný systém komfortu. některé modely předface mají i osazené konektory an sklápění, ale nic z nich nejde (modely se stmíváním zrcátek z výroby nebo se zrcátky s pamětí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Škoda, to je zrovna věc co by se mi líbila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Jjjjjj ja se na to taky tešil.........dame tomu ješte nejaký čas,na něco přijdem,přece to tak nenecháme!!!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Tak vám ukážu pár novejch fotek,Čenda dostal nárazníky,vrtaný kotouče,tempomat,jednotka na fce.conner,měření tlaku v pneu.za elektroniku díky Jardovi(Rolbař) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 pekne pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Nazdárek pánové,přemýšlím že bych si koupil darek k vanocum a to antiradar,tak jsem se vas chtel zeptat kdo z vas ho ma,jestli by mi nekdo nemohl poradit abych si nekoupil nejakej paskvil.Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Valentine One :o jednotka na trhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Líbí se mi ta nova maska na fl.mýslíte ze pujde i na před fl?vím ze kapota ja stejna ale jde o narazník,ten novej je u tý masky víc vysmatej,tak ted nevím jestli to pak pude zavřít?Dokázal by tu fotku nekdo prehodit na pred.fl ereso,jak by to vypadalo? http://www.superskoda.com/skoda/octavia-ii...geless-grill-v1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Jde to, ale holt to s tím nárazníkem ideálně nelícuje. Už to někdo zkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Nesedí to, je tam velký přesah u nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Jde to, ale nezavřeš kapotu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Proč mám pocit že se nic nadaří?!! :P už dobrý dva měsíce přemýšlím co s maskou a ta od milotecu me neba.O2 fl je chvilku na trhu a ma hned samí gut veci,ta výpln narazníku ala včelí plast taky gut a pro nas furt nic.........ja bych se treba mozna pustil ten předek překopat ale me se nelibí ty svetla.Koukal nekdo z vas na ty Kopáč.stranky na ty svetla co už testuje na ty naše draky?mě se pačí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Koukal nekdo z vas na ty Kopáč.stranky na ty svetla co už testuje na ty naše draky?mě se pačí! Jaký světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Votas: antiradar nekupuj.Mám ho - Valentine One a poslední dobou ani jednou mě nezachránil.Naposledy na Slovensku těsně před hranicema Laserové rušičky je jiná káva ale cenově to je trošku jinde :D Policie přecházi na laserové pušky a před měsicem nakoupili dalších 150 laserových přenosných pušek na trojnožce které jsou spojeny s fotoaparátem který tě vyfoti automaticky jakmile překročiš povolenou rychlost.Před 2 měsicema mě předvolali když jsem jim tu rušičku předčasně vypnul a když mě ukazovali fotečky včetně RZ tak jsem dost čuměl jaká to je kvalita té fotečky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Moc pekna octa :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 romariooo:tak to díky za radu,tady v praze je celkem často potkávam s trojnožkama,takže to by mi bylo celken na nic,mrknu jak se pohybuji ty rušičky,co se da vymyslet,ta moje často lítá do statu třeba se tam neco sezene levneji. viktor MPI:http://www.superskoda.com/news/Octavia-II-DEVIL-EYES-PICTURES- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Jasná zpráva! Rušičky funguji stoprocentně a už mě několikrát zachránili Kdybys chtěl tak Ti napišu co tam mám já ale je to tenkej led... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.