Votas83 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Šup sem s tím..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Šup sem s tím..... Ty woe...to musimnajit.Mám to na autě.Nechceš se podivat do mého vlákna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 O.K mrknu na to.Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 viktor MPI:http://www.superskoda.com/news/Octavia-II-DEVIL-EYES-PICTURES- Dík za odkaz! Jsem nevěděl, že už to testujou, četl jsem kdysi jen o tom projektu. Tak na to jsem fakt zvědavej, mohlo by to vypadat dobře, i když ten tvar LED diod mohl být možná lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 To jo,jsem na ne taky zvědavej,docela hodne nad nima uvazuju.... ;) Tahle stranka je dobrá,dela spousty super vecí,porád na ní lezu a čekam kdy zas s nečím přijde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 No koukám zrovna na tu alcantarovou loketku, ale nedávno jsem ji už hodil do kůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 To jo,jsem na ne taky zvědavej,docela hodne nad nima uvazuju.... Tahle stranka je dobrá,dela spousty super vecí,porád na ní lezu a čekam kdy zas s nečím přijde. Jen některé ty ceny jsou šílené, ale je zas pravda, že dělají vývoj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Panove mam dotaz,daval se už od výroby do vsech dvojkovejch eres deštovej senzor?díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Panove mam dotaz,daval se už od výroby do vsech dvojkovejch eres deštovej senzor?díkes Ja myslim, ze ne, koukal jsem ted po RSech a nektere ho nemely.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Čago,pánové,mam dotaz je teda mimo auta,jen bych potreboval malou radu.Přítelkyne bude mít zanedlouho narozeniny a ja bych jí chtel koupit seskok padakem,napadlo me jesti to tady nekdo zkusil a jaký by ste mi dali doporučení kam jet,našel jsem toho na netu mraky a nevím co si vybrat,hodne jsem slyšel doporučení na Příbram.......Díky Votas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 A přítelkyně si to přeje nebo to bude surprise? :lool: Obrať se na romaria, ten skákal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 téma: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=675 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Jo jo prave ze moje mlada ma rada adrenalin a o tomhle mlluvi co sme spolu,ze to chce zkusit,tak ji udelam radost.Ja bych do toho nesel z tohodle mam respekt to radeji bungee jump tam uz me od zacatku neco drzi......Dmeska jsem se o tom zminil v praci a ejhle nas novej zamestnanec je ze Sedlcan a nekoho zna kdo s tim ma neco spolecnyho v Pribrami tak zjistim info atak treba bude sleva....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ahoj pane.Já jsem dostal od kluku odsud skok padákem ze 4km a jsem jim za to moc vděčný.VŠEM :D Nadherný adrenalin a opravdu neznám nic lepšího.Strašně jsem se na to těšíl a je fakt že z 90% lidi se kterýma jsem o tom mluvil tak mi řekli že by neskočili...bud to v Tobě je nebo ne...nic mezi tím neexistuje :) Každopádně v létě to chci zopakovat a dokonce ve mě hlodá myšlenka si udělat kurz a skočit sám. Já jsem skákal v Prostějově a nemužu si jejich přístup vynachválit :D Nemělo to chybu.Ten volný pád je FANTAZIE ;) Letíš 300km v hodině. P.S ještě ted z toho čerpu energii.Věřiš? :D Mám to včetně videa a fotek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ahoj Roman,tak to maš velikej obdiv,fakt! možná do me nahodit litr vodky tak by strach taky ustoupil... :D No ja uvidím co mi zjistí kolega,ale zatim se mi nejvíce zda ta Príbram.No jestli te to fakt hodne nadchlo tak si udelat kurz vyplati,v bývalí praci jsem mel kamaradku,co si nasla kluka co skace a kdyz si to zkusila tak říkala ze proste bomba nejvetší,hned si udelala kurz,oni meli partu takze pak delali i takový ti blbosti jako hvezdy atak,jen prej to není docela levna záležitost,dobrej padak stoji peknej ranec.....ale co dneska neni co..... :D Budu fotit jak eskymak a pak jsem nahodim fotky sve polovičky jak se bude vznašet....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Me se líbí moc moc tyhle sedačky.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Trošku malé rozlišení té fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Bohužel jsem nenasel vetsí fotku,tyhle delala skodovka jen do limited oktule na vyvoz do Br,smejdi........ :) http://www.zavolantem.cz/stripky/skoda-oct...velkou-britanii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Jsem si říkal, že to jsou ony, ale nebyl jsem si jistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ty jo, tak to jsou psycho sedadla !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Jako ze nelíbí???????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 To uz se kdysi resilo tyhle zidle... me se teda libej moc, ale myslim ze jsme nejak dosli k tomu, ze je delala nejaka firma v Anglii a do aut se montovaly az na miste, stejne jako ve sve dobe modry sedacky do limitovane edice modre fabie RS taky pro Anglii... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Jako ze nelíbí???????????? Jj, fakt dobré :) Možná bych si představil trošku to ještě barevně zkombinovat - ale i tak fakt dost dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Dej mi tak mesíc...........už jsou ve výrobe,ale nechal jsem je udelat podle toho,jen tu boční kuži jsem si nechal dati svetlejší co se dava do m bawa a vnitrek bude asi stejný...........a tak ted to prasklo...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Hmmm, tak na to se pak rád podívám někdy osobně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Určo už se chystam taky prijet na nejaký sraz,nejak to zatím vyslo na praci,tentokrat az bude leto myslím ze se urco nekde sejdeme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 A kdo ti to dela? Bude to jenom potah, nebo cela zidle?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Novej potach,starej pric,nekterý molitany budou jiny aby to i nejak vypadalo anatomicky,zatim je vse ve výrobe ted cekam na první zkusební foto,na zkousku,jak dorazí nahodim foto......už se strašne teším,ted mam v auti jen sedadlo ridiče z petky golfa,je celkem pohodlný musím uznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Takže prostoru jak cip, co ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 To jo dneska jsem vezl 4 m koberec,takova mala dodavka....... Ma to jinak výhodu na palení ze vzduchovky,ted si pekne otevru kufr,lehnu a palím to je parada............ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.