ingddr Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Ahojte, Nefunguje mě ruční otevření kufru. Klíčkem dálkově zámek odemkne a kufr vycvakne normálně. Když je ale auto odemčené, kufr zabouchlý, tak tlačítkem u SPZ nic neudělá, můžu mačkat jak chci, silně, slabě, dlouze, prostě nic. Nesetkali jste se s tím někdo? A jak demontuju ten plastový dekl zadních dveří? Nějaký návod, nebo postup kde to mám odcvaknout? Nerad bych tam něco urval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Asi budes mit mrtvej mikrospinac v patych dverich, plastovy dekl je jen nacvaklej, par obrazku z tohoto navodu se ti bude hodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Tak tohle se mi taky hodí. Mám stejný problém jen jsem ho neřešil. Díky za odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ok, díky za odkaz. Ale není mikrospínač ve dveřích? Mě šlo o ten velký plast co je přes celé dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Únor 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Čaute, tak problém vyřešen. Bylo to v mikrospínači. Ta gumová ochrana je mírně poškozená a nějakým způsobem se tam dostávala voda, mráz, sůl atd... Kontakty na spínači byly zoxidované, stačilo přepájet, pořádně prohřát, vysušit a namontovat zpět. Plastovej dekl na celých dveřích je jen nacvaknutý, stačí trochu víc zabrat, viz. foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warofeedo Odesláno Říjen 5, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2017 Právě jsem si objednal nový mikrospínač - tak v pondělí ho zkusím vyměnit. Mám Octavii 2 COMBI r.v.:2008 před FL - je pravda že tím mikrospínačem je způsobené to že mi nefunguje signalizace zapnutých světel při vypnutém motoru a také automatické rozsvícení a zhasnutí vnitřního osvětlení ? Díky moc pánové za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 7, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2017 Nepleť všechyn mikrospínače dohromady zas :) ... Jednak máš mikrospínač v tlačítku otvírání - ten slouží fakt je k otevření, a pak jsou myslím dva mikrospínače v zámku pátých dveří, které rozsvícují osvětlení kufru a kontrolku na budíkách. Ten mikrospínač v tlačítku jsem měnil taky. Největší problém byl sehnat nějaký co tam vleze, pak už to byla brnkačka... Celé tlačítko stojí jako díl asi 700,-kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MasterMr Odesláno Leden 2, 2018 Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 Já mám podobný problém. Někdy mi kufr otevřít jde, někdy ne. Když nejde, zmáčknu tlačítko odemčení na tunelu a funguje to. Fakt nevím, čím to je. Tlačítko na dveřích je nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vavra Odesláno Listopad 27, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2018 Zdravím, taky stejný problém, ručně nic, jen klíčem otevřu. Madlo/spínač jsem vyměnil a bez očekávaného výsledku, problém trvá. Nemáte prosím někdo tušení po čem ještě jít ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 27, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2018 a co dráty v průchodce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 28, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2018 hnědočervený nebo hnědý drát oba jsou na mikrospínač a rádi se lámou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vavra Odesláno Listopad 28, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2018 Díky za rady. Ano, opravdu hnědočervený drát přerušený v průchodce mezi dveřma a sloupkem. Krom toho minimálně jeden další už je taky načatý. Ve dveřích jsou svorkovnice, nevíte jestli jsou i ve sloupku resp. v kufru? Možná bych ten kousek svazku rovnou vyměnil. Ještě jednou díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 28, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2018 svorkovnice jsou dole v kufru, combi je má pod světlem na dně kufru a hatch na výztuze nad nadkolím, cca v 1/2 vzdálenosti mezi začátkem a koncem kufru, vše levá - řidičova strana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vavra Odesláno Listopad 29, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 DÍKY MOC za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Efendy. Odesláno Prosinec 1, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2018 Ví někdo přesný tp toho mikrospínače? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 14, 2019 Sdílet Odesláno Duben 14, 2019 Rolbar kam prosim Te vede ten hnedocervenej drat?Promeroval jsem ho od spinace patych dveri po svorkovnici v kufru a nikde neni prerusen.Jestli jsem to dobre pochopil tak tim spinacem se privadi kostra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
paja104kl Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Ahoj potreboval bych od nekoho pomoct...Dal jsem si nove cetralni zamikani do skody octavie nebo hodne blblo...No,Kdyz jsem vse udela prestalo mi otevirat a zavirat kufr tam je tez servo motor ale vypada to ze je to uplne mrtve...Jde jen klicem otevrit ale ne dolkovym...U ridice nebo u spolujezdce to tez prve zamikalo a ted nejde kufr vubec muzete mi poradit cim to muze byt???? Prosim specha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mija 205 Odesláno Červen 19, 2021 Sdílet Odesláno Červen 19, 2021 V 1. 2. 2016 at 11:23, ingddr napsal: Čau ten jak zjisty na Octavii combi II v úložné prostoru osvícení když vytáhnu pojistku která je na v Nitřni osvětlení tak se rozsvítí v úložné prosturu Nějak ráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MARØ Odesláno Květen 24, 2022 Sdílet Odesláno Květen 24, 2022 (upraveno) Zdravím. Nevíte prosím vás, kde bych sehnal příchytku táhla zámku od pátých dveří? Našel jsem jen na staré škodovky, Felicii a Superba 🤔 Upraveno Květen 24, 2022 uživatelem MARØ Vložení fotografie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.