Přejít na obsah

AAA Auto – Recenze & zkušenosti (Výkup aut)

Guest uriel

Doporučené příspěvky

bohužel je to tak.Automobilky nemají a logicky ani nemohou mít zájem aby uživateli auto vydrželo 10 a víc let. Kdo by si pak kupoval nové, které oni vyrabí...... Navíc i servisy se musí uživit přeci ...... Prostě musí výrobci donutit kupující aby auta točili častěji. Ještě kdyby se tím podařilo vyhnat staré škody 120, Trabanty a podobně ze silnic /nemyslím pokud to má někdo jako veterána/ tak by to snad mělo i své pozitivum

Odkaz ke komentáři
Guest PítrsTDI

Chlapy, já jsem v AAA dělal a rychle jsem skončil, protože to co se tam děje nemá logiku. Upadne zrcátko-přilepí se vteřiňákem, aby vydrželo testovací jízdu při prodeji...Když se auto vykupuje, hned se vysaje nádrž a zůstane tam jen 5 litrů, reklamace se řeší zamítnutím a nabídkou koberečků nebo lékárny. Bazar, kam bych si šel koupit auto je asi AUTO ESA. tam jsou aspoň nějaký záruky. A co já si z Áček pamatuju před třemi roky, nestalo se, že by se koupilo kradený auto! JINAK POZOR NA AUTODISCONT!!!PATŘÍ POD ÁČKA A POSÍLAJÍ SE TAM AUTA BOURANÁ, OMLAZENÁ NEBO S JINÝMI PROBLÉMY! Prostě bazar s dobrou cenou ale i o 6 let omlazený auta. Pamatuju jednoho Jeepa z rakouska co beru jako jeden z mnoha případů. V AAA bych si koupil jedině tak, že bych se tam poradil se známejma, zajel tam s VAG a PC a auto bych pořádně prohlínul...mám možná jednu výhodu, byl jsem na to u nich dost ostře školenej. kdyby byl nějakej dotaz ohledně AAA tak mejl ;-)

Odkaz ke komentáři
kvalitní auta skončily

co vývojově vypadlo po 2005 nestojí za nic

ať je to OII nebo passat B6 nebo Audi A6 kazí se moc

Naprosto souhlasím, je to tak u všech značek, po tomto roce začal tlak na cenu a na autech je to znát,

VW T4 má dnes 300.000 a úplně v pohodě - řekl bych nezničitelné - bez problémů, moje Fábka I má po najetí 250.000km problém za problémem, ale to je motorem HTP, který vznikl později než Fábka 

podle toho roku co píše Vaša jsem se řídil i při výběru nového auta a doufám, že bude o.k.

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Chlapy, já jsem v AAA dělal a rychle jsem skončil, protože to co se tam děje nemá logiku. Upadne zrcátko-přilepí se vteřiňákem, aby vydrželo testovací jízdu při prodeji...Když se auto vykupuje, hned se vysaje nádrž a zůstane tam jen 5 litrů, reklamace se řeší zamítnutím a nabídkou koberečků nebo lékárny. Bazar, kam bych si šel koupit auto je asi AUTO ESA. tam jsou aspoň nějaký záruky. A co já si z Áček pamatuju před třemi roky, nestalo se, že by se koupilo kradený auto! JINAK POZOR NA AUTODISCONT!!!PATŘÍ POD ÁČKA A POSÍLAJÍ SE TAM AUTA BOURANÁ, OMLAZENÁ NEBO S JINÝMI PROBLÉMY! Prostě bazar s dobrou cenou ale i o 6 let omlazený auta. Pamatuju jednoho Jeepa z rakouska co beru jako jeden z mnoha případů. V AAA bych si koupil jedině tak, že bych se tam poradil se známejma, zajel tam s VAG a PC a auto bych pořádně prohlínul...mám možná jednu výhodu, byl jsem na to u nich dost ostře školenej. kdyby byl nějakej dotaz ohledně AAA tak mejl ;-)

Jj tak tomu bych věřil ,jak píšeš místo reklamace přeci dostaneš páku na volant (s tvarohu) a nebo rádio který pořádně nehraje :) :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

A to je právě to že píšu že bych tam nekoupil ani poklici...podobné zkušenosti mi řikal kluk co dělal v Ačkach v Pardubicích.

P.S ale výjimky se určitě najdou že prodaji vyloženě dobré auto ale nehodlám vyhazovat oknem 200 tisic a spoléhat na to že mi ten stroj nějaký pátek vydrží.

Odkaz ke komentáři
AAA? Již NIKDY!!! A nejsem sám, reklamací mají spousty a já byl mezi nimi a to hned 3x s reklamací u jednoho auta, nakonec jsem auto odtáhl na odtahovce, tu mi ani nezaplatili, za ten odtah k nim. FUJ, BLE.

Nejhorší je, že někdo dal kratší řídicí tyče a málem mi upadlo kolo (naštěstí odešel jen kloub), nemluvím raději o strženém závitu na svíčce, která mi vystřelila, ani o tom, jak slepili plastové sání atd, jsou to parchanti a nabídli mi výměnu oleje, nakonec jsem musel vše opravit na své náklady. Dokonce jsem se nedostal do auta, zámky nepasovali ke klíči, ale nepřišel jsem na to, otevíral jsem DO centrálem, tak jak jsem hned zjistil, šup do škodovky a nechali mi podle klíče vyrobit nové zámky. A po prohlídce po koupi se zjistili odřené kotouče, protože na destičkách byl z půlky jen kov. A bylo toho více.

Odkaz ke komentáři

a co s tím maji společného Ačka?? oni to jen prodali...někdo to takhle složil a prodal to jim...a slepene sani sis mel vsimnou pri koupy a kupujes auto.ne kotouce nebo desticky...to je spotrebni zbozi a nikdo to pred prodejem nebude menit

strhly zavit na svicce...to oni taky nemenili svičky ale mechos u předchoziho majitele atd...

proste to auto někdo rozstřelil-opravil a hodil do Aček....oni samy neví ani co prodávají

Odkaz ke komentáři

Ačka jen vykupují a prodávají...je to evropská síť bazarů....a ti tohle nemají zapotřebí...a z vlastní zkušeností vím že cca 85% bouraček a "slátanit" dělají majitelé aut a pak to hodí do bazaru... moc bazaru co by tohle dělali není a dělá se to hlavně u novějších aut...tej bazar má nej za prodej auta 30-40% s ceny... a když si vezmeš že opravovat totálku je docela nákladné tak to nemají zapotřebí...dělají to majitelé aut kteří to někde střelí a chcou aspoň nějaké peníze tak to opraví(co nejlevnějc odfušovat) a prodají...když príjdeš do bazaru tak se k autu ani nejde..jen se tě zeptají v kanclu na motor,rok a km....a řeknou ti kolik ti dají...pak jdou k autu a zběžně se podívají...stlačí cenu ještě níž a hotovo...co a jak je v jakém stavu neřeší..prodají to a až pak se řeší reklamace....

Odkaz ke komentáři

Jj, v pohodě, možná má na tom vinu předešlý prodávající, ale já mít bazar, tak bych si auto pořádně prohlédl před výkupem. Reklamace u AAA neexistují, mají skvěle napsané smlouvy. Stejně bych tam již nikdy nic nekoupil, už jen z toho důvodu jejich jednání.

Odkaz ke komentáři

Tak na to jsou experti v mnoha bazarech.

Když strýc kdysi kupoval tu Oktu, tak po cestě jsme se zastavili v jednom bazaru a tam stála Octa Combi 1,9TDI 66Kw.

...serviska hrála italštinou a francouzštinou :palec: ale vizuálně vše velmi dobré i těm 140 000Km najeto bych možná věřil, ale...

při prohlídce vnitřku si táta všiml vypáleného obložení stropu od flexy a pak už to šlo jako po másle, stříkaný bok, levá strana při poklepu na dveře vytlumená jak má být, pravá strana plechovka...prostě bouračka na pravej bok daná dokupy, ale políčená na prodej znamenitě...kdo pak v ní asi teď jezdí? :P

Odkaz ke komentáři
i takový profi výtvor se může objevit v jakémkoliv bazaru :P

Hele..přesně jako moje ;) tohle se u nás dělá Xkrát měsíčně...ale z 95% jako oprava pro zákazníka..pro bazar minimálně :lol: joo..to je běžná praxe....o moc lepší práce než vařit jen čtvrtku a nebo vyklepávat plechy. ale víc než bazary to dělají soukromé osoby...a až pak to dají do bazaru

Odkaz ke komentáři

nejvíc se mi líbí reakce lidí co o tom vůbec nic neví a nejlepší je že je tu spousta takových co ani neví že v něčem podobným jezdí a bláhově si myslí jak mají skvělou nebouranou káru ;)

ve videu je aspon vidět že to má v origo spojích a v prahu je snaha svařit i vnitřní výztuhu

Odkaz ke komentáři

;) Tak tak.... jak říkáš tak je.... těch aut je spousta....a podle mě už je to naprosto běžné a ani se ned takovou opravou nepozastavím...a když vidím opravené auto a nebo jakkoliv "upravené" kvůli prodeji tak je to normální...děje se to všude...jediné v čem je problém když už je to poznat..pak to podle mě dělal někdo kdo to neuměl a měl bych strach..jinak mě to příjde normální...kažký se mě ptá jestli nemám strach v takových autech jezdit..jizdí v tom plno lidí a nebojí se...protože to neví...a popravdě sem se bál jed ve svařeném autě jen jednou-když sem do toho sedl poprvé,už ani nevím co to bylo za kočár ale ta jízda byla srandovní..sem pořád čekal kdy mě odjede čumák :lol: ale od té doby se to pro mě stalo "normální" a že bych pociťoval nějaký strach, omezení nebo nějakou závadu v takových autách se říct nedá...a sám nepoznám pokud se podívám jen z venku na to auto jestli mu něco bylo..pokud se to udělá pořádně.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
i takový profi výtvor se může objevit v jakémkoliv bazaru ;)

No tohle je naprosto normální mám známého ktrerý tohle dělá běžně jen líp neřeže takhle sloupky ale odvrtává origo sváry a upozorňuji že ani značkový servis nepoznal že to bylo auto alá Funes :) :)

Odkaz ke komentáři

A ty stromy vedle silnice v cesku dali protoze to mnely levnejsi nez svodidla? Tak gdo vymyslel takovou hovadinu tak by zaslouzil tvrdy trest!

Jinak z toho golfu se mozna da pouzit akorat motor a zadni naprava ale VSemi by to urcite zvladl dat do hromady i takhle ze jo :) !

A ta Octa u DOKTROfilm-u musi tahat nekam do strany, takhle to svarit do hromady jen podle oka a nic ne merit tak to je uz fakt hnusne!

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Hele..přesně jako moje :) tohle se u nás dělá Xkrát měsíčně...ale z 95% jako oprava pro zákazníka..pro bazar minimálně ;) joo..to je běžná praxe....o moc lepší práce než vařit jen čtvrtku a nebo vyklepávat plechy. ale víc než bazary to dělají soukromé osoby...a až pak to dají do bazaru

Jj tak tak běžná praxe v servisech :)

Odkaz ke komentáři

No řekl bych, že jestli koupím auto v áčkách nebo jiném bazaru je úplně jedno, šidí se všude. Z mojí vlastní zkušenosti jsem byl AAA Ostrava tam jsem si nevybral. Tak jsem měl vytipovaný bazar, kde jsem kdysi kupoval mégana a auto šlapalo 5 let bez problémů a koupil jsem tam oktu a trápil jsem se s ní skoro 2 roky než se dala do kupy. Takže nejjednodušší bych viděl koupit předváděčku a je klid, ale je to samozřejmě zase o ceně kde si škodovka narazí. U bazarů je třeba mít štěstí. :)

Upraveno uživatelem jenda27
Odkaz ke komentáři

My většinou z firmy nepotřebná auta taky dáváme do AAA .Není to tím ,že by byla tak špatná ,ale prostě dostaneme lepší cenu než u konkurence. Před čtyřmi roky jsem prodával Fiat Multipla , auto mělo přes 260.000 km . A při prodeji tam bylo těch 260.000 km . Nikdo tachometr v AAA nestáčel. Prodávali jsme tam i Superba a Octávku. Já bych to viděl prodat do AAA ano , ale koupit na 50%. Je tedy pravda ,že žádné jsem tam nekoupil a nehodlám koupit. Já si ho raději koupím u autorizovaného prodejce Škoda , kde vím že auto má všechny díly tam kde mají být .

Už jsme párkrát prodávali starší auto ( 4 roky) na Jarov a to byla prohlídka no fakt drsná. Takovou kontrolu jsem nikde nezažil. Po kontrole přišel technik a přinesl seznam dílů ,které jsou potřeba opravit . V AAA přijdou k autu a podívají se na lak a motor, opíší tachometr a jdou na cenu. Nekontrolují ani základní věc tloušťku laku. Když jím řeknete že auto je nebourané a ono bylo hozené na střechu ,tak to nikdo nepozná a vykoupího jako nebourané.

Odkaz ke komentáři
A ta Octa u DOKTROfilm-u musi tahat nekam do strany, takhle to svařit do hromady jen podle oka a nic ne merit tak to je uz fakt hnusne!

To na videu je jen dělané jen pro kameru..je vidět že ti ani nevaří pořádně..jen to bodl na A sloupku...to víš že to pak udělal pořádně..takhle by to fakt nešlo :rolleyes:

Tady to všem příjde jako něco hrozného ale tohle je úplně běžná praxe...snad v každém měste je servis kde to dělají...

A na tom autě to fakt není poznat...a to že na takové auto se běžně dostává papír z autorizáku o tom že je nehavarované je taky normální..oni to prostě nepoznají...proste když vedle sebe postavíš nové a opravene tak nenajdeš rozdíl. Jediná prasárna je když už se to vaří ze 3-předek+zadek+střecha...tak už je ta pevnost dost špatná bych řekl ale svařit předek a zadek je pohoda... hoodně lidí tady by se divilo v čem jezdí :angry:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...