Přejít na obsah

OII Combi

Doporučené příspěvky

U mě možno spojit i s výměnou jednotky.

To fireee, nemáš úplně pravdu, ono to od těchto "úpravců" jede někdy i lépe, ale to neznamená, zrovna OK.

Špatně nastavené limitery, nesmyslný tlak turba už od volnoběhu, kouř atd.

Že to motor vydrží, je známkou jen toho, že si koncern nechá strašně moc líbit.

Navíc změření, není jen fičura na zákazníka, ale ověření stavu vozu před úpravou. Takže i pokud mi někdo lupne sw a naleje, tak to nemusí být úplně v poho.

Odkaz ke komentáři

U mě možno spojit i s výměnou jednotky.

To fireee, nemáš úplně pravdu, ono to od těchto "úpravců" jede někdy i lépe, ale to neznamená, zrovna OK.

Špatně nastavené limitery, nesmyslný tlak turba už od volnoběhu, kouř atd.

Že to motor vydrží, je známkou jen toho, že si koncern nechá strašně moc líbit.

Navíc změření, není jen fičura na zákazníka, ale ověření stavu vozu před úpravou. Takže i pokud mi někdo lupne sw a naleje, tak to nemusí být úplně v poho.

jasný, že mi udělal komplet diagnostiku motoru před úpravou, tlaky, vstřiky, turbo ... vše bylo OK, tak to nalil, vcelku rozumný chlápek, sám mi říkal, že kdyby se mu na tom něco jen trochu nezdálo, tak by to nedělal, někam ten SW poslal, oni ho upravili a on nalil .... a dobrý :-)

Odkaz ke komentáři

A kolik to asi bude??

Pochopitelně dříve jsem to dělal také bez brzdy, a šlo to. Ale takto je vše úplně někde jinde.

Pověz kolik si myslíš , že máš a s jakou kouřivostí, potom schválně přijeď změřit.

V obchodě taky nekoupíš bez vážení a vizuální kontroly brambory, s tím, že jsou zapolovic.

A s chipem to jde??

Odkaz ke komentáři

no, já ti nevím, já píšu jen vlastní zkušenost s konkrétním člověkem, co to tady dělá po okolí a všichni jsou spokojení. Hulit se za mnou nehulí, koncovka výfuku je čistá. Kámoš co má načipováno 103 kW na brzdě, jel semnou po dálnici a jelo nám to stejně, neujel mi, ani já jemu, takže nevím, proč bych neměl být spokojenej ... asi určitě to na brzdě dokážeš odladit jinak "lépe" než ten borec z garáže, ale mně to takhle stačí, nepotřebuji extrém čip a jak jsem už řekl, kámoš má 103 kW na brzdě a neujel mi ...

navíc jsem měl měsíc na to, že kdybych nebyl spokojenej, vrací peníze a origo SW zpět, myslím, že solidní přístup, nemám s tím problém. Najel jsem už přes 20 tkm a žádný problém.

Odkaz ke komentáři

navíc jsem měl měsíc na to, že kdybych nebyl spokojenej, vrací peníze a origo SW zpět

Tohle je nejhorší marketingová hláška. Záruka vrácení peněz. Za prvé otestuj a uvidíš jak se mu bude chtít.

Za druhé, nevypovídá to něco?? Budu pokračovat v bramborové teorii.

Takže je koupíš a potom poneseš zpět, s tím, že jich bylo málo a byly shnilé a plesnivé.

Oni se ti omluví a vrátí peníze. Předtím , ale spoléhali, že je slupneš.

Tak či onak si nepochutnáš. Přijde ti to fér?

Odkaz ke komentáři

OK :D takže mám nové poznatky. Dneska jsem jel schválně do práce o hodinku dříve, abych viděl co ty xenony dělají. :wallbash: A bohužel musím konstatovat, že to bliká - řidičův více a spolujezdcův méně. :ph34r: Máte někdo nějakou radu co s tím ? Mám tam od Adolfíka zátěžový moduly. ^_^ A stejně to bliká :o nevím čím bych tomu pomohl... :(

Odkaz ke komentáři

není modul jako modul, tím chci říct, že jsem se setkal s HID žárovkama, na které jsem osadil ten error canceler, a nefungovalo to, vzal jsem v podstatě to samé od jiného výrobce a funguje bez problémů, tím nechci říct, že je mám na autě, já bych si to taky nedal vzhledem k potencionálním problémům s oslňováním a přehříváním. Takže bych reklamoval ten modul ...

Odkaz ke komentáři

Adolfiku, nejde teď o peníze, nechci vypadat, že jsem nevděčnej, jen jsem přišel na to, že mi to problikává. Tím pádem to chci překodovat. 250 ,- mě nezabije. Jen bych potřeboval nějak rozumně pomoci :) tohle vůbec neřeš, chtěl jsi mi pomoci, neberu to zle ;) :palec:

Tu je videjko. Nejlepší je soustředit se na výlohu a tam hledat kde se to mele. Jinak na tom videu to není tak hrozné....

http://aleskaup.rajce.idnes.cz/Desktop#IMG_4558.jpg

Upraveno uživatelem Stackle
Odkaz ke komentáři

Novinky:

1) HID takhle prý trochu bliká - OK mě to nevadí, když to někomu nepovim, neví to.

2) Týpek co mi tvrdil, že je ŘJ v "recovery modu" asi fetuje, dneska jsme to projeli a nic.

3) Sháním MAXIDOT do OII predface r.v. 2007 TDI

4) Koupím NEXUS do OII predface aby mi fachal (2007)

:D díky předem :jelen:

Odkaz ke komentáři

Dneska mi bylo řečeno že tam mám tu nejobyčejnější výbavu CLASSIC, ši co je nejhorší. Takže se bude muset měnit vše ne ?

Mám tam dodělaný akorát tempomat a v polodotu je palubák toť asi vše. Nevím co a jak se mění kvůli čemu ale bude to pěkná šleha na penízky co :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...