krocan Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 tak minulý týden proběhl servis............ olej, filtry, doplnění a desinfekce klimy, byla úplně prázdná, tak snad bude vše ok, při kontrole nic neutíkalo, tak snad to je jen tím, že je to cabrio kde klima se moc nepoužívá, přetěsněný ventilový víko, seřízená ručka - moc nebrzdila, teda spíš vůbec, no a parkovací senzory fungujou jen chvilku po připojení diagnostiky, po pár minutách opět nepípají,ale chybu diagnostika žádnou neukazuje.......... tak budeme pátrat dál.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 zatím toho nemáme moc najeto, ale už se vyzkoušela jízda bez střechy, s větrnou clonou 150 kmh úplně v pohodě:-) nebyli jsme zatím nikde daleko, v podstatě jen kolem komína, nedaří se rozchodit parkovací čidla a ještě jsem objednal nové výbojky do xenonů, jeden svítí nafialověle, tak radši vyměnit......... jinak se zdá že všechno funguje, párkrát sem se přistihl, jak "už" v roce 2002 byla ta auta vychytaná co se týče elektroniky.......... zvuk, zrychlení je návykové jako prase......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 myslel sem že v autě není dojezdovka, ale tu jsem našel, pod krytem rezervy, je to takové matoucí, kryt s výřezem jakoby na dojezdovku a pod tím krytem teprve byla, takže se zdá, že se vejde plnohodnotná rezerva, ale to nevadí, dojezdovka tam je:-) hever nebyl, tak sem sehnal oriho hliníkovej, ten nezrezne:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 dnes první "větší" porce kilometrů, větší v uvozovkách, protože jich bylo jen 100 ........ a vyměněný výbojky, asi je půjdu prubnout za úplné tmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 tak další měsíc soužití máme za sebou.............. počasí umožňuje jízdu bez střechy, je to paráda B) každopádně nějaké to trápení asi být musí, nemůžu si užívat jen jízdu............... minulý týden byl pod zadním nárazníkem malej mastnej flíček, tak cca 3cm v průměru, říkám si kurva co to je......... takže pod auto, vytejkalo to z jednoho chybějícího "čudlu", kterej měl ucapat dutinu.......... ale bylo mi divný, že by byly dutiny takhle vystříkaný............ takže rozborka v kufru, napadlo mě, že teče baterka, ale to by nebylo mastný........... proběhl test a nic. takže pátrání po forech, ještě větší rozborka a olej pochází z hydraulického válce, co otvírá víko na střechu.......... takže demontáž, očista, montáž, 10x zavřít, otevřít a nic, po 24h tam bylo tak maximálně půl kapičky............. nádržka na hydraulickou kapalinu je na druhé straně kufru, bylo lehce nad minimem, do maxima je to tak maximálně půl decky, takže bud někdo přelil a muselo se to dostat ven nebbo nevím......... takže ted mám rozebranej kufr a sleduju zda uniká................. dále sem sehnal sportovní sesle místo gaučáků za supr cenu, jedna má snad 40kg, v jednom člověku naložit do kufru nereálný, už je mám připravené v garáži k instalaci, snad zítra bude čas:-) jo a ještě sem natřel třmeny žáruvzdorným alkytonem, jen pro info, kotouče vepředu to má 325 a vzadu 320 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 Co je to Alkyton? Taky bych natřel třmeny, ale pořád nevím čím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 Alkyton je stejná barva Hammerite, ale má víc odstínů na výběr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 http://www.mjfinal.cz/barvy-a-laky/barvy-do-vysokych-teplot/alkyton---zaruvzdorny-stribrny-0-25l-2632-detail/ hammerite nemá tak velkou teplotní odolnost, tedy pokud vezmeš ten žáruvzdorný. tak 0,25l plechovka ti vyjde tak 3-4 auta ve dvou vrstvách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 třmeny tak neohřeješ, takže i hammerite je ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 (upraveno) v anglii to prodávají za pár šupů a dle fotky top stav laku.... a ještě ta krajina a za tím autem. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201605083750283?transmission=manual&onesearchad=new%2Cnearlynew%2Cused&make=bmw&postcode=en55er&radius=1500&searchcontext=default&model=m3&search-target=usedcars&sort=default&page=3&logcode=p Upraveno Květen 12, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 já vím že třeny tak neohřeju, ale hammerite tuším při pravidelném zakřátí nad 80st může měnit barvu......... cena téměř stejná, tak sem vzal alkyton jooo mareczku, tady není anglie :-( a sehnat m3 e46 v top stavu za "normální" prachy nejde......... jinak dneska vyměněný sedačky, ted má fáro vše co má mít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 Hodně dobrá práce. Vypadá fakt skvěle! Alkyton vzkouším. Jak dlouho to schne? Čím si očistil třmeny, aby to dobře chytlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Parádní gaučáky! Holy: Určitě je dobrý to nechat tak 6h na jednu vrstvu ;) Očistit kartáčem a pak čističem na brzdy nebo ředidlem, prostě pořádně odmastit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 jak píše dakie, na dotyk cca 2h, na další vrstvu tak 6h......... a odmaštění je jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 tak únik oleje vyřešen a to výměnou hydraulického pístu. koupil jsem použitej z ebaye za krásný 90€, novej stojí 3x tolik........... alespon že výměnu jsem zvládnul sám B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 to auto se mi začíná líbit fakt čím dál tím víc, prostě mazlík impregnace funguje a něco na zimu, když se vyjede zablbnout do sněhu :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 ty joo, pěkně dlouho jsem tu nebyl.......... tak to oživím. jak sem psal, nějakej píčus mi to objel kolem dokola klíčem nebo čím, takže bude celolak:-( moc z toho nadšenej nejsem, chtěl jsem jen pořešit puchýřky na zadním lemu, takhle to půjde celé......... jinak právě proběhl servis, aktuálně najeto 196 tkm - komplet brzdy- kotouče, destičky, lanovody, čelisti k ručce, brzdová kapalina, spousta drobností kolem brzd (pružinky, odvzdušnovací šrouky.......) jinak kotouče vepředu 325mm a vzadu 320mm! - jeden svislák měl vůli, bohužel nejde vyměnit, pouze celé rameno, takže obě ramena....... - vyměněn olej v servu - klimaservis - doplnění a dezinfekce - zjistilo se ko náklonové čidlo na nivelaci xenonů, objednáno nové, příští týden by mělo dorazit no a jelikož bude celolak, tak sem nechal přelakovat oparkovaný alu, at je to TOP a budu muset koupit ještě 2x pneu 255/35/18, takže ani nechci vědět a nebudu počítat za kolik to všechno bude.......... ale už se těším na sezonu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Krocane, soucítím s tebou. Kde se ti to stalo, doma? Toho zmrda zaháknout za to auto a povozit ho. Bezcenné hovado. Teď už nebudeš mít originál lak a nikdy už to nebude úplně ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 to auto je tak 98% času "pod dohledem", tedy doma v garáži, v práci v areálu nepřístupné veřejnosti..... když jedu domů třeba na hodinu a pak zas pryč, stejně ho dám za bránu a nenechám ho venku.......... toto bylo poprvé, kdy stálo večer cca od 20 do 22h na ulici.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 hele, to byl někdo ze sousedství, mám někde v paměti zaneseno, že bydlíš v RD a okolo bytové domy ..... pokud se tak domnívám správně, pak jsi zbohatlík a a nakradl jsi si, navíc ještě BMW a k tomu cabrio ..... a dvougaráž, prostě CZ syndrom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 jardo na CZ syndromu něco bude........... zase na druhou stranu faktem je, že závist je nejvyšší forma uznání :D nebylo to u baráku, bylo to mimo bydliště............ ale asi to jako nemění nic na tom, že to prostě asi někdo neunesl :wacko: a přitom to je auto v cenové hladině jako každé druhé, co stojí na ulici............. jako nasranej sem byl, auta mám rád a sem na ně fakt puntičkář, ale překvapivě sem to dal celkem v klidu................................ je to věc, dá se opravit a jedeme dál :palec: zdraví je přednější a hlavně že jsem si udělal po prvním stání u obchoďáku s otevřenou střechou havarijku - normálně sem měl nechut to tam nechat stát s otevřenou střechou, že nějakej píčus do toho plivne, hodí žvějku, prořízne sedačku, takže sem udělal havarijku a ještě že tak............... sice spoluúčast tam nějaká je, ale pořád to je snesitelný než cálovat komplet celolak......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 to je k zbliti, vazne nemuzes mit nic hezkyho, jedine za 3 metry vysokou betonovou zdi na vlastnim zahone. Lidi by ti zavideli i rakovinu kdyby se doslechli zes ji dostal zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 To je síla no, poškrábat auto... nebo to mohlo být i dítě, ze "srandy" třeba ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Krocan : beztak jsi to poskrabal sam aby udelal celolak na havarku :) Priznej se!!! :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 a bludišťáka vyhrááváááá................................................... Romarioooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Napadlo mně to taky, ale nechtěl jsem to sem psát, raději to kluci smažte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 vy ste blázni ! to byl samozřejmě vtip, nic se mazat nemusí........... to bych nedokázal............... chtěl sem udělat lem blatníku, ale ten by byl levnější jak spoluúčast........... ted mi přišla sms, že letní jsou nalakovaný, od zítra k vyzvednutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 2, 2017 Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 Stejně bych to promáznul, aby se toho někdo nechytil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 tak auto dnes odvezeno k lakýrovi........... sem z toho nějakej nesvůj, co kde bude špatně, co nebude sedět, co bude ulomenýho............... letní kola nalakovaný, obutý - nový zadky, předky jsou ještě ok, ještě objednám nový pokličky, ty starý se na starých kolech zdály být ok, ale jak sou nalakovaný, tak jde vidět jak sou hrozný :pest: a už sou i navoskovaný :palec: a ještě brzdičky :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Ty kola vypadají suprově! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.