Fingon Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Čauec chlapi, mám problém se zámkem u dveří řidiče. Hledal jsem všude po vláknech, ale nenašel jsem nikde stejný problém. Zamykání všech dveří jde v pořádku, ale když auto klíčkem odemykám, tak se odemčou všechny dveře kromě dveří řídiče (čudl u řidiče se jen lehce zvedne o pár mm). Jediná možnost jak je otevřít, je vlézt od spolujezdce, jedním prstem držet zamáčklý čudl u řidiče a druhou rukou několikrát zmáčknout centrál (zamknout-odemknout-zamknout-odemknout). Když ten centrál otevírám zevnitř cca potřetí, tak cítím jak se ten čudl u řidiče chce zvednout. Když mu v tom zabráním a tak tam něco lupne, jakoby zajede níž a potom už jde při dalším zmáčknutí centrálu krásně lehce nahoru. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky. Octavia I, rv. 1999, 1,9 TDI, 81 kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Jen si to tu označím. Mám podobný problém akorát se zavíráním. ročník auta stejný... zamykání na řidičových dvěří blbne ... centrál bez dálkového ovládání, otvíraní přes zámek vše OK, otevře celé auto. Při zamykání při prvním otočení se zavřou pouze mechanicky řidičovy dveře a až na několikáty pokus sepne i servo a zamkne se celé auto. Zámek je už měněný. Mám podezření na studeňák u koncového spínače pro servo uvnitř zámku.nebo nějaký jinačí nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 MIKROSPINAC,KABELAZ. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fingon Odesláno Únor 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Díky za radu. Hotovka to zatím není. Prvně objednávám novou vložku zámku, budu měnit spolu s tím, pač je poškozená. To by ale nemělo mít vliv na funkci čudlu v centrálu, takže uvidím. Dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 To by nemal byt problem, vyskusaj uvidis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fingon Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Tak píšu update. Nechal jsem vyměnit vložku zámku, no a když otevřu od řidiče, tak už se dveře otevírají i zavírají korektně, ovšem objevil se nový problém. Při otevření dveří sjedou všechna okna dolů. :-( Nevíte čím to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest momor Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 vsetky?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fingon Odesláno Duben 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 vsetky?? :D JJ vsechny.. Po urcite dobe se to celkem zajida.. :-D Zjistil sem, ze kdyz otevru a rychle dam klic do svisle polohy a vytahnu tak to nekdy neudela. Takze jakoby se zamek nedostaval do neutralni polohy sam bez me pomoci. Taky cudlik u dveri ridice se neotevre, pokud otviram odnekud jinud nez u dveri ridice. No koupim 8mm 12 hran na ty dvere a zkusim to rozdelat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 máš v háji fabku zámku , musí se sama vracet vždy do svislé polohy skus vyndat a kouknout jestli neni rozlámaná? nebo může bejt jen zatuhlá a bude jí stačit za pomoci WD čka rozhejbat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 vyskusane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.