Přejít na obsah

Dveře u řidiče se neotvírají

Fingon

Doporučené příspěvky

Čauec chlapi, mám problém se zámkem u dveří řidiče. Hledal jsem všude po vláknech, ale nenašel jsem nikde stejný problém. Zamykání všech dveří jde v pořádku, ale když auto klíčkem odemykám, tak se odemčou všechny dveře kromě dveří řídiče (čudl u řidiče se jen lehce zvedne o pár mm). Jediná možnost jak je otevřít, je vlézt od spolujezdce, jedním prstem držet zamáčklý čudl u řidiče a druhou rukou několikrát zmáčknout centrál (zamknout-odemknout-zamknout-odemknout). Když ten centrál otevírám zevnitř cca potřetí, tak cítím jak se ten čudl u řidiče chce zvednout. Když mu v tom zabráním a tak tam něco lupne, jakoby zajede níž a potom už jde při dalším zmáčknutí centrálu krásně lehce nahoru. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky.

Octavia I, rv. 1999, 1,9 TDI, 81 kW

Odkaz ke komentáři

Jen si to tu označím. Mám podobný problém akorát se zavíráním. ročník auta stejný... zamykání na řidičových dvěří blbne ... centrál bez dálkového ovládání, otvíraní přes zámek vše OK, otevře celé auto. Při zamykání při prvním otočení se zavřou pouze mechanicky řidičovy dveře a až na několikáty pokus sepne i servo a zamkne se celé auto. Zámek je už měněný. Mám podezření na studeňák u koncového spínače pro servo uvnitř zámku.
nebo nějaký jinačí nápad?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

vsetky?? :D

JJ vsechny.. Po urcite dobe se to celkem zajida.. :-D Zjistil sem, ze kdyz otevru a rychle dam klic do svisle polohy a vytahnu tak to nekdy neudela. Takze jakoby se zamek nedostaval do neutralni polohy sam bez me pomoci. Taky cudlik u dveri ridice se neotevre, pokud otviram odnekud jinud nez u dveri ridice. No koupim 8mm 12 hran na ty dvere a zkusim to rozdelat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...