Juro Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 ahojte mám objednanú novú ovtaviu business a stále sa ešte rozhodujem do akej farby ju obliecť. vyberám z troch: biela moon, čierna magic a sivá titan. nemáte niekto skúsenosti s tou poslednou sivou titan? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Biela bola donedávna IN, ale pomaly už ustupuje. Info od predajcu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 To s tou bielou sa hovori uz dlhu dobu,ze je to iba sezonna zalezitost,ale staci sa rozhliadnut okolo seba,ze to vobec nieje pravda,ja by som volil tu moon.Bude krasna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Bílá není špatná, pokud si člověk koupí ještě origo černý polep na dveře, je to naopat spolu s dalšími černými díly auta i hezké. Jenže ještě loni byla bílá na rozdíl od letoška bez příplatku, pokud dnes mám platit za bílou 4tis. příplatek, tak už se podívám i po jiných barvách ... . H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reeller_sk Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Cierna tiez nie je na zahodenie, kukni moju tému. Už to dávno neni len čierna, ale leskne sa skôr do takej veľmi sýto bordovej a vidieť na nej asi najlepšie metalízu (rozumej trblietky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 cierna neni o com :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Barva je vždy o citu každého osobně a o jeho chuti se o dané auto i následně starat. Další věcí je i to, že ne každému autu sedne každá barva, protože některá dělá slušný optický klam - zvětšuje/zmenšuje ... . Ač vás tady bude asi hodně hovořit o perfektní černé, já osobně bych si ji již nikdy nedal, tu čast jsem měl ještě na O1. Měl jsem nejprve tmavomodrou metlu, ta byla perfektní, pak jsem si dal tuhle černou a ač se řekne, že rozdíl nepatrný, byl jsem nešťastný z její údržby. To auto bylo špinavé ještě ani nedoschla karoserie :).Od té doby jsem vystřídal červenou, stříbrnou, zelenou, modrou. Z mého pohledu byla nejlepší ta stříbrná, nebyly na ní prakticky vidět žádné ťukánky od kamínků ani prach. Mě osobně se na O3 moc stříbrná nelíbí, tak jsem sáhnul opět po červené (to je srdcovka). Moc se mi líbila ta hnědá metla, ale kamarád mi řekl, ať se příjdu podívat na jeho půlroční auto. Pěkný pohled to teda nebyl. Vidět byl každý škrábaneček a ťukanec od kamínků. Ťukance jsou na červené vidět taky, jen se to líp opravuje, ten lak je nějaký křehký. Pravda, že tady u mě je to utrpení, protože se tu sype štěrkem.. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalPO Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Zdravím vás ja som mal dilemu asi 4 mesiace akú farbu si vybrať na combi verziu čo som videl na ceste páčila sa mi sivá quartz metalíza , čierna perleť , cappuccino , strieborná, medzi týmito farbami som hľadal praktickosť a krasu nakoniec som mal už len na vyber tie prve tri farby v poradí ako som napísal sivá , čierna a cappuccino ta strieborná ako každý vraví že je naj na údržbu ale je pravda nie každému autu pristane teraz som sa pevne rozhodol pre tu sivú zdala sa mi taka naj a na aute pekne vyniká, čierna sa mi páčila stále ale zas nehodlám prespávať na umyvárke :) tak že preto som sa rozhodol pre konečnu sivú , vrátim sa ešte k farbe cappuccino nie je zla na combi ale na prvý pohľad je celkom decentná ale ak sa človek zapozerá je obyčajná siva pri každom uhle a svetle je iná a to auto potrebuje aspoň taka trieda ako je octavia a tiez chrómové prvky na aute krásne vynikajú pri tejto sivej farbe každý ma iné oči a pozerá sa nato auto inak mne osobne sa najviac páči čierna a siva ale vybral som si ako už viac krát spomenul tu sivú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 mam ciernu a od kupy som bol na umyvarke raz ale s prichodom teplych dni a po nahodeni novych elektronov (uz coskoro) dam auto do pucu, prisaham 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalPO Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 jasne každý si povie že je auto čiste až pokial ho nezačne umývať :D ja mam teraz hondu tmavo modra metaliza poviem ti neni to sranda mat taku farbu je pekná na tom aute len ťažko sa udržiava tak preto už nechcem mat pred bytovkou také tmavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vassa-RS Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Cernou nikdy nebrat, take jsem mel dondavna na aute cerny lak a je to strasne peklo, je to hezke jen po umyti a druhy den to uz nestoji za nic, je na tom videt i prach, kazdy krabanec, tukanec, spina na tom uplne vynika, zaschle kapicky od vody na ni sviti z dalky, proste zlo. A to nemluvim o tom, ze po case, jak se v laku vytvori ty vlasove skrabance, vypada to hrozne. Bila je super na udrzbu a jeste vic asi stribrna, na ni neni videt fakt nic, ale tu bilou bych bral tu snehobilou, ta je paradni. Ale jak uz tu padlo, kazdy si musi vybirat podle sveho vkusu, ja si na RSo nechal dat tu racing blue, sice je jich dost, ale na RSo fakt nejhezci barva (prave podle toho meho vkusu), jsem s ni strasne spokojeny, kdyz je ciste, vypda na RSu fakt nejlip, uplne zari na km daleko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deny26 Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 S tou černou je to pravda no, ale když je to auto umytý, tak je to nejhezčí barva :D komu by se s tim ale chtělo pořád mejt. Bílá je v tomhle nejvýhodnější, s tím souhlasím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412 Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 umyta cierna, je naozaj brutal!! ale to by si musel byt na umyvarke fakt kazdu chvilu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Květen 2, 2017 Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 Dlouho jsem si také vybíral barvu na svoji RS a po dlouhém rozhodování jsem šel do "základovky" šedé, která s černými doplňky vypadá dobře. Hlavně ji prakticky člověk nevidí na žádném jiném autě, což se třeba o krásné blue nebo green metalíze říci nedá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.