ketys Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Pán je ve vatě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Občas musíš jak se říká "pustit vatu" Pro info v plánu je aktuálně parkovací kamerka a časem snad i větší brzdy, když chci na jaro ty větší kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 já teda koupil Barumky Polaris 3 a zatím co se týká jízdy na suchu i na mokru super... a co jsem nečekal je, že jsou +- stejně tiché jak letňáky (ale jiná cenová kategorie) Teď ještě zkusit ve sněhu a uvidíme :) Samozřejmě bude asi lepší Conti, ale ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Já s nimi taky neměl problém, tichý jsou taky to můžu potvrdit a poměr cena/výkon paráádní :) Kontíky zatím taky super tichý, na mokru drží líp jak letní Matadorky co jsem měl, ty mě na mokru zklamaly, jsem zvědavej na sníh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Tak kamerka je doma, sice jsem přijel domů pozdě a venku -4 (garáž nemám) ale stejně mi to nedalo a řekl jsem si že alespoň dám tu kamerku do nárazníku a zapojím na zpátečku, takže je tam :D zítra snad dojde i na displej, ten jsem zkoušel zkušebně taky samozřejmě zapojit abych to zkusil a přibližně seřídil kameru do roviny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Tak už jsem připojil i displej od kamery, funguje to parádně a i ve tmě je toho vidět dost, čekal jsem to horší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 paráda a kamerka vypadá jako couvací senzor, takže super :D žádné cosi co trčí nad SPZ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Díky :) přesně tak jsem to chtěl a ještě nenápadně do černé lišty a ne pod ní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 parádní ta kamera,taky ji takhle mám mezi parkovákama a vypadá to jako pátej parkovák.stála mě z číny 200Kč :-D jinak ten displej nevim no,já to mám napojený na svým 2din rádiu a maká to taky vpoho.tady by mi to asi vadilo že to tam trčí jak navigačka,ale pokud ti to nevadí,tak cajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Díky :) 2 DIN bude možná časem taky, možná něco s Androidem místo tabletu co mám na palubce :D ... Dal jsem to co nejvíce do rohu a OK, myslel jsem že mi to bude vadit ale vůbec to tam nevnímám :) Jinak 200 supr cena :D já mám kameru + displej + bezdrát vysílač a přijímač za celkem cca 2000 koupený v ČR, je mi ale jasný že to je to samý co bych koupil na Ali jen bez čekání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Vypadá to hodně dobře, to bych si taky nechal líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 18, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 tak já si na to rád počkal, kor za ty peníze,ale tak pokud jsi spokojený,tak to je to hlavní :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 (upraveno) Konny: Díky ;) třeba jednou taky doděláš Luk.ass: Koukal jsem ze zvědavosti na Ali a ta sada co mám by vyšla asi na polovinu než v ČR :) ale to mi nevadí nečekal jsem a jsem spokojen a to je jak píšeš hlavní :) Upraveno Listopad 18, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2016 Tak po nějaké době přidám nějaké to info :) Nedávno mi při jízdě začal dost vrzat levý čep ramene, tak jsem pod manžetu stříkl WD dočasně aby byl klid a při tom jsem našel vůli v tyčce řízení, takže včera proběhla výměna obou čepů ramen + tyčky řízení i s čepy :) Vše bylo ještě originál rok 01, čepy řízení byly furt jak nový tak jsem je schoval :D spodní taky bez vůle a pevný ale jelikož jeden vrzal začal by asi brzo zas a já když něco mením tak všechno :D Fabie přítelkyně ma nový výfuk a zadní brzdy komplet + novou STK :D Úpravy žádné zatím asi neplánuji jen koukam po pěkných sedačkách golf/Leon polosport ale moc toho není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 (upraveno) . Upraveno Duben 16, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 (upraveno) Oktule dostala včera novou baterii Bosch S5 AGM 60Ah, 680A :) Upraveno Leden 7, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 To už je pořádná baterka :palec: . Delší dobu jsem se o baterky nezajímal, tak ani nením, že už se dělají i AGM řady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 To je ;) taky docela drahá, ale zase ten startovací proud na tu kapacitu je super a s dvoulitrem motá úžasně, tak doufám že vydrží dlouho, je to stavěný na start/stop což je záhul, tak si myslím že musí :) Stará už neudržela při větším zatížení při mrazu napětí a rozsvítilo se ABS ESP během startu takže točila točila ale nechtělo to chytit :) ale nakonec sem vždy odjel i po tom dlouhým točení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 No díval jsem se, že stojí kolem 2,5t, ale ten startovací proud na takovou kapacitu je perfektní. Sice u benzínu tak velký startovací proud nevyužiješ, ale jak je známo, s vyšším stářím baterky se start. proud snižuje, takže ti tato teoreticky vydrží déle, protože by třeba po 5 letech měla dávat pořád větší proud než klasická baterka ;) Tu moji mám asi 7 let (Varta silver dynamic 61Ah), jednou přežila i smrt, když byla asi týden totálně vybitá (měla tenkrát jen 2V!!!) a zatím pořád i v mrazu funguje, tak snad ještě chvíli vydrží, ale ten čas na výměnu se nezadržitelně krátí a jakou pak pořídím zatím netuším, ale AGM to asi nebude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 JoJo Cardo ji ma za 2500 ale neposilaj, u nás v Šumperku ji mám přes motora.cz druhý den a stála 2800 a nějaký drobný takže furt dobrý :) JoJo to máš pravdu a jelikož ji nevyužiji ani z daleka tak jako moderní auto se startstopem a nejezdím moc krátký trasy tak by mohla vydržet dlouho :) To je krásná výdrž, kor po uplném vybití ;) tu jsem původně taky chtěl koupit :) kéž by každá vydržela takhle dlouho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 ja ma Exide Excell 62Ah a 540A z nejakych 2600 na 1400 a jsem spokojen.maka jak prdla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Předevčírem jsem taky dýl točil, než naskočila holka ... ale dneska to šlo skoro na drc v -8 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Tak s tím počítám že se může převalit víckrát, ale né že točím točím a nic, to je horší :loool: ale naštěstí to vždycky nakonec chytlo a teď už není problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 (upraveno) Tak je to tu, dnes je to přesně rok co jsem si Stříbřenku přivezl domů :pivo: nezklamala, spíše naopak, tak doufám že to tak bude i v dalším roce, najezdili jsme za ten rok krásných 31500km :palec: Upraveno Únor 2, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Tak je to tu, dnes je to přesně rok co jsem si Stříbřenku přivezl domů :pivo: nezklamala, spíše naopak, tak doufám že to tak bude i v dalším roce, najezdili jsme za ten rok krásných 31500km :palec: Tak ať hlavně stále jezdí dalších x let :palec: :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Díky ;) v to doufám, snažím se dopřát jí co potřebuje, tak snad s tím nebude mít problém ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 Díky ;) v to doufám, snažím se dopřát jí co potřebuje, tak snad s tím nebude mít problém ^_^ Když ma pravidelný servis tak pohodicka :) ja už ji mam 5 let ;) :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 Já 7, vyhrávám :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Pěkný čísla, jen tak dál ;) Když to sečtu s červenou 1.6 tak už budu v O1 jezdit 4 roky celkem, akorát s tou předchozí už jezdí Ségra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Pěkný čísla, jen tak dál ;) Když to sečtu s červenou 1.6 tak už budu v O1 jezdit 4 roky celkem, akorát s tou předchozí už jezdí Ségra :) Podle mě jsou jedničky dost spolehlivý auta když se člověk stará ;) Nechápu ty kecy typu "žere to 9 na 100" "má to každy" "jsou to mr*ky" :D Ja takovým rikam že problem je mezi volantem a sedačkou a ne v aute :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.