Romix95 Odesláno Červenec 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2017 No to on to naštěstí řešit chce, jen je to student tak šetřil, teď to budu právě řešit a dělat GO motoru papá olej takže hlava kroužky apod. a zároveň i sb. ramen brzdy apod... :) ale někteří to mají na háku to je pravda stačí se podívat co jezdí po cestách :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 Tak hlásím že jsem opět v háji, jelikož jsem řešil těhlici která byla špatně na první pohled tak už jsem nezkontroloval pořádně třmeny a oba jsou na pravou stranu, takže zase nic.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 To si z tebe snad dělají prdel, né že ti pošlou špatnou těhlici, ale i třmeny poslali špatně? To je hrozný, ty se těch nových brzd asi nedočkáš... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 No taky si říkam :D dost velké zklamání od CC bych to nečekal, navíc nejsem sám kamarád tam objednává kupu dílů na 2.0 BKD generálku a teď když má hlavu hotovou v objednávce není těsnění pod hlavu takže taky stojí... :( ale snad se dočkám, problém je že třmen taky není skladem stejně jako těhlice na kterou se muselo čekat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 Jo ty jsi to objednával z CC? To se upřímně divím, že máš takový problémy, protože jsem tam objednával hodněkrát a nikdy jsem neměl žádný problém, spíš naopak, vždy jsem byl velmi spokojenej... :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 (upraveno) No já právě taky a kamarád co řeší to těsnění taky, tak nevíme kde se co stalo že to teď chodí takto... :( možná že jen nestíhají a ve spěchu dělají chyby jak je omezený provoz, těžko říct... Upraveno Červenec 24, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 Možný to je, že toho mají hodně a teď když je čas dovolených, tak můžou mít i málo pracovníků a tak může dojít k chybám... Řešíš to s jELDOU (Martinem Jelečkem) nebo s někým jiným? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 S někým jiným, i na Mail mi odepisoval Bobek Jan, ale snad se to vyřeší a další problém už se nebude opakovat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Červenec 25, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 Na CC jsem objednával jednou a naposledy. V popisku bylo: originální díl a došlo to nejlevnější a nejhorší co mohlo. Kdyby byl u výrobku uveden správný výrobce, nikdy bych (po špatných zkušenostech s těmito výrobci) dané zboží neobjednal. Vrácení zboží sice proběhlo v pořádku, ale trvalo to poměrně dlouho... Každopádně už se těším na fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 No to je super zkušenost tedy... mě když přišla jiná značka než jsem chtěl což se občas stalo tak přišla právě lepší, tedy třeba místo čidla ABS delphi přišel Originál apod... Nicméně už jsem s nimi asi taky skončil, tvrdili že výměna nebude problém stejně jako s těhlicí a že třmen bude v pondělí, ale balík nikde a nikdo se neozval, psal jsem včera mail a taky nic... o vývoji budu informovat už mě to začíná opravdu dost štvát takovou dobu řešit brzdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Srpen 3, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Mě se při vrácení vůbec neozvali. Manželka našla na internetu, že je to u nich normální a telefon že taky neberou (taky jsem zkoušel a nic). Peníze na účet nakonec dorazili, ale trvalo jim to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2017 Jojo něco na tom bude, sice většina recenzí ok ale asi to jde pěkně z kopce, měsíc řeším díly na brzdy, proč ne, však času dost... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Tož ať ti to dobře dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2017 (upraveno) Díky, no tak jsem psal další mail protože už je to měsíc od objednávky a furt nemám nic na autě..... a tak KONEČNĚ alespoň odepsali.... prý třmen stále nemají, člověk čeká jak debil komunikace žádná tak alespoň doufá a nakonec toto. Takže třmen už jsem objednal jinde a prý mám starý poslat zpět a pošlou mi peníze na účet, to mohli rovnou říct že ho neseženou jakmile to zjistili a ne hrát mrtvý brouky... Takže to byla opravdu asi poslední objednávka toto už opravdu řešit nikdy nechci, člověk aby se bál něco objednat............ Upraveno Srpen 9, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Vypadá to nadějně ;) :palec: třmen druhý den bez problémů doma, CC už asi nikdy... max v případě nouze nebo u nedůležitých věcí.... :D Tak snad už mám vše a nenastane už žádný problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2017 Slava, uz aby to bylo vse na aute :palec: Na kolik to komplet teda vyslo, kdyz jsi kupoval vse nove? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 12, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2017 po tvé zkušenosti už bych v cc neobjednal ani šroubek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 Konny: Snad teď v týdnu ;) no teď jsem to počítal a vychází to na lehce přes 11 tisíc, pokud jsem na něco nezapomněl :D Lukas605: No budu se velkým obloukem vyhýbat ale člověk nikdy neví třeba to někdy zas zkusím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 13, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 Držím Ti palce ať už to dáš do kupy! Škoda té nemilé zkušenosti s CC autodíly. Já jsem ten problém nikdy neměl. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Dily z CC beru už několik let a tohle se me nikdy nestalo Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 (upraveno) Díky, teď už to snad klapne ;) Je to škoda no, bral jsem tam taky dlouhou už hodně věcí... bohužel nejsem jedinej a tak si od nich dám já i kámoš pauzu, tolik chyb co udělali nám oběma to se mi ještě nestalo asi by to chtělo udělat trošku pořádek... I zkušenost co napsal Avanti to jen potvrdila bohužel. :D Upraveno Srpen 14, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Já všechno řeším přes Martina Jelečka, píšu mu vždycky mail s tím, co chci ... a nikdy jsem taky neměl problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 No to je možná lepší řešit to přímo s ním, třeba ani neví co se stává... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Dnes konečně proběhla montáž :palec: bohužel jsem zapomněl na šroubky krycích plechů a doma jsem nic nenašel, tak tam zatím nejsou :D ale zjistil jsem KO pravou vnější manžetu poloosy takže jak se v tom budu hrabat tak plechy nahodím, i když toho teda fakt moc nekryjí :D ... Na autě zatím rychlofotka už po tmě, najeto zatím 30 km klidným tempem, už aby si to sedlo :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Paráda :palec: , ty šroubky jsi z původních brzd už použít nemohl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Díky :palec: No asi bych mohl, zrezlý to není ani ty plechy, ale chtěl jsem to nechat vše složený jen sundat kompletní a schovat do krabic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Aha, tak to jo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Parádní práce! [emoji106]Ta barva je fajně ostrá! Ať dobře slouží a jsi spokojený jako já![emoji106][emoji106][emoji106] Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Díky :palec: tu bravu jsem si nějak oblíbil tak se jí zatím držím :D doufám že budu, zatím mám takový smíšený pocity ale ono si to sedne a bude to super si myslím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 ta barva je dost ostrá,,, :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.