Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

tak aby toho nebylo málo, tak jsem se dneska připravoval na prodej otcovu O1, tak kdyby někdo sháněl poklidný vůz po starším pánovi, tak je k mání u nás tato červená 1,6 :

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...p;#entry1014518

jinak na Fábce se pracuje a hned jak dodělám kabeláž, tak skládám do kupy, auto je již vypráno a opět "září" :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak dnešním dnem to ma krtek zpečetěno, novinky už nebudou, vylepšení a designovky už vubece ne:(

začínáme se s přítelkyní rejpat v nečem jiném, dnešní radost v podobě 960m2

tož bude to boj a běh na dlouuuuuhou trať, snad to dáme :)

ps: kdo pozná kopeček v dálce?

pozemek.jpg

Odkaz ke komentáři
tak dnešním dnem to ma krtek zpečetěno, novinky už nebudou, vylepšení a designovky už vubece ne:(

začínáme se s přítelkyní rejpat v nečem jiném, dnešní radost v podobě 960m2

tož bude to boj a běh na dlouuuuuhou trať, snad to dáme :)

ps: kdo pozná kopeček v dálce?

Že by Lysá ?? Bade ať se se stavbou daří.

Odkaz ke komentáři

dík kluci, je to běh na delší trat, povolení na sítě (kanal, voda, plyn, el, opto) bude až ku 1.10. a to už je nejistě jestli se něco stihne dělat vzhledem k počasí, takže spíše počítám, že sítě hotovo do půlky 2011.

ale aspon je čas vše promyslet, projít si vzorové domy ve vídni (byl už tam někdo?) a pomalu kreslit plány, tak to asi dlouhé zímní večery, vize na venek máme, ale vnitřní uspořádání bojujem :palec:

Jinak je vidět že Lysou poznáte :)

Odkaz ke komentáři

No tak gratulace! Vím, jaký je to pocit, vlastnit kus země a plánovat si tam svůj budoucí domov. Až na to vyřizování po úřadech je to skvělý pocit. Držím palce, ať ti to jde stejně snadno, jako to jde zatím mě. Lysou poznám taky, však máme stejný výhled, jen o pár km z větší dálky, máme Beskydy jako na dlani.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
svině jedny, já jsem dneska zase přišel k autu a v zadním kole jenom 4 šrouby tak nevím jestli mi nějakej cucák chtěl sebrat kola nebo co... děs

jinak Bady co to bylo za fólie na okna kolika procentní? díkes :D

propustnost 75% - tedy prvni stupěn zatmavení po čirých a značku fakt neznám, ale 3M ani suntec to nebyla, byla to nějaká novinka co řikal

kažopadně ted jde tato+bezpečnostni pro klid v duši

a vubec vřele doporučuji všem udělat, co jsem já idiot oddaloval.... okno druhovýroba stojí v autokelly 650,- a folie 500,-........... takže oboje okna i řidičovo vyndám, schovám a jdou tam tyto neorigo ale polepené novými bezpěčáky at si rubou jak chcou....navíc využijte OC slevu v autokelly....fakt minimalni investice

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...