Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

Tak včera proběhlo na krtečku pár menších změn, ve spolupráci s Váša @ Rolbař @ BadyS company se dodělal přední parkovací asistent a jali jsme se přehodit BMC jednotku s indexem D pro LED denní světla. Bohužel tak lehce jak se zdálo to nejde, ač již vše zapojeno jak má být, tak ještě chybí ten správný kód takže jsme v takovém momentálním mezistupni, ale snad se to podaří a bude to fungovat jak má. No na něčem se to holt naučit musíme a věřím že to dopadne dobře....

Jinak připomínám v sobotu je |AKCE ostravska v malenovicích, doražte, má dojet cca 30-40aut z obou fór :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

4ramínko v kůži je dodáno odemně, koukni do bazaru mám je tam, původně tam byl gumák. Kdybys potřeboval pujčič obyč věnec není problém, mám jich spoustu.

takovou stejnou trefu jsme dělali už po druhé tak už se vědělo co kde čekat a pohoda :P jen kdyby na to bylo více času a místa

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak krtek dostal novou výhodnější pojistku by Storm, ještě jednou díky moc kámo :smich: jinak se na něm nic neděje :smich:

No a jelikož nebylo do čeho dlubat, tak jsem zase vyrazil do světa pro nějaký ten samochod. Ráno navalit do tranzita fuell a letěl při pátečním provozu do práglu. Pak malá zastávka v prostějově u Pepíka007 a hurá domů. Fábka dostane pořádný wellnes a snad bude zase šlapat, čeká nás spousta práce, tak třeba vytvořím nějaky foto seriál :smich:

23072010838.jpg

23072010839.jpg

23072010848.jpg

23072010847.jpg

23072010849.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...