VenousekVesely Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Ahoj lidi možná blbý dotaz "ostatně jako vždy"je rozdíl mezi obyč pylovým fitrem a tím s aktivním uhlím?Nevím tedy co jaký tam byl stávající,já koupil ten s aktivním uhlím samozřejmě na doporučení,že je lepší je origo ze škodovky,ale já ho tam zaboha nemůžu dát jako by byl vyšší nebo co!Nemá někdo zkušenost???O1 Tour 2010 1.9 TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Měl jsem u filtru s aktivním uhlím stejný problém, vyřešil jsem ho tak, že jak je na tom filtru po stranách ten tvrdý papír (jak je na tom nalepená ta filtrační vložka), tak ten jsem seřízl co to šlo, tím se filtr ztenšil a pak se už do toho rámečku v pohodě vlezl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 O.K dík za radu to zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Zkus a uvidíš, mě to pomohlo. Nicméně příště koupím zase obyč. filtr, protože to aktivní uhlí moc dlouho nefungovalo... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pnf Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Ahoj lidi možná blbý dotaz "ostatně jako vždy"je rozdíl mezi obyč pylovým fitrem a tím s aktivním uhlím?Nevím tedy co jaký tam byl stávající,já koupil ten s aktivním uhlím samozřejmě na doporučení,že je lepší je origo ze škodovky,ale já ho tam zaboha nemůžu dát jako by byl vyšší nebo co!Nemá někdo zkušenost???O1 Tour 2010 1.9 TDI Filtr s aktivním uhlím by měl být určen pro vozy s klimatizací :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Klimu mám a ještě jsem se ptal,ale to nréva buď ho vyhodím nebo ho tam dostnu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Taky mám klimu a prostě mi tam nechtěl vlést (stejný problém tu mělo více lidí). Po tom seříznutí (ztenšení) filtru už bylo po problému ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 A je daleko méně propustný. Já používám obyčejný za 99,-CZK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Pani,ja v sdi klimu nemam,idwm menit filtre a mam tam s aktivnym uhlim,ma to vyznam tam davat taky isty ked nemam klimu?aky je medzi nimi rozdiel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 JOFA: Neviem preco ludia si myslia ze pelovy filter s aktivnim uhlim ide len do auta s klimou??? Je to omyl a mylna predstava ludi. PELOVE-KABINOVE FILTRE Zabezpečujú čistý čerstvý vzduch vo vnútri vozidla alebo pracovného stroja. Filtrujú prach, peľ, sadze z naftových motorov a častice z oteru pneumatík vozidiel. V kombinácii s aktívnym uhlím absorbujú ozón a mnoho škodlivých plynov a znižujú nepríjemné zápachy. Špeciálna technika skladov týchto filtrov zabezpečuje odfiltrovanie 95% prachu z ovzdušia a peľov. V prípade predlžovania servisného intervalu výmeny filtra dochádza k jeho zaneseniu, vzduch vo vnútri nie je dostatočne filtrovaný, tým sa do kabíny vodiča dostane napríklad zápach, častice prachu, peľu, dochádza ku zahmlievaniu okien. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Aha,takze kludne tam mozem dat s aktivnym uhlim,to som chcel vediet,lebo som zostal zaskoceny ked citam hore ze im dlho nevydrzi a ze je menej priepustny ako klasicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Tak sem to seříznul a sedí tam jak prdel na hrnci.Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 na hrnci? na serbli! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.