Přejít na obsah

Pylový filtr

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi možná blbý dotaz "ostatně jako vždy"je rozdíl mezi obyč pylovým fitrem a tím s aktivním uhlím?Nevím tedy co jaký tam byl stávající,já koupil ten s aktivním uhlím samozřejmě na doporučení,že je lepší je origo ze škodovky,ale já ho tam zaboha nemůžu dát jako by byl vyšší nebo co!Nemá někdo zkušenost???O1 Tour 2010 1.9 TDI

Odkaz ke komentáři

Měl jsem u filtru s aktivním uhlím stejný problém, vyřešil jsem ho tak, že jak je na tom filtru po stranách ten tvrdý papír (jak je na tom nalepená ta filtrační vložka), tak ten jsem seřízl co to šlo, tím se filtr ztenšil a pak se už do toho rámečku v pohodě vlezl ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi možná blbý dotaz "ostatně jako vždy"je rozdíl mezi obyč pylovým fitrem a tím s aktivním uhlím?Nevím tedy co jaký tam byl stávající,já koupil ten s aktivním uhlím samozřejmě na doporučení,že je lepší je origo ze škodovky,ale já ho tam zaboha nemůžu dát jako by byl vyšší nebo co!Nemá někdo zkušenost???O1 Tour 2010 1.9 TDI

Filtr s aktivním uhlím by měl být určen pro vozy s klimatizací :)

Odkaz ke komentáři

JOFA: :palec: Neviem preco ludia si myslia ze pelovy filter s aktivnim uhlim ide len do auta s klimou??? :lol:

Je to omyl a mylna predstava ludi.

PELOVE-KABINOVE FILTRE

Zabezpečujú čistý čerstvý vzduch vo vnútri vozidla alebo pracovného stroja. Filtrujú prach, peľ, sadze z naftových motorov a častice z oteru pneumatík vozidiel. V kombinácii s aktívnym uhlím absorbujú ozón a mnoho škodlivých plynov a znižujú nepríjemné zápachy. Špeciálna technika skladov týchto filtrov zabezpečuje odfiltrovanie 95% prachu z ovzdušia a peľov.

V prípade predlžovania servisného intervalu výmeny filtra dochádza k jeho zaneseniu, vzduch vo vnútri nie je dostatočne filtrovaný, tým sa do kabíny vodiča dostane napríklad zápach, častice prachu, peľu, dochádza ku zahmlievaniu okien. :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...