tommasAHC Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 A teď to co mi dělá největší radost: Kožený volant O2 s úsměvem. Ačkoliv na fotkách vždycky vypadá divně, v reálu je perfektní a suprově se drží. Na závěr pryč rámečky SPZ, nalepené antivibrační podložky Škoda, značka prošroubována dvěma vruty s truhlářskými čepičkami. Do konce týdne ještě přidám nějaké další úpravičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Trocha těch úpraviček: Tempomat A lampa Superb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 (upraveno) TEN VOLANT JE UŽASNY, máš pravdu, užasně se drží. Byl jsem si nedávno posedět v Škodovce a ošahat Kde se shání? To bude asi velmi drahá záležitost!! Určitě to potěší takováhle změna že? Jako bys seděl v novým (jiném) autě? ;-) Já k tomu volantu bych musel koupit i nový posilovač, abych se cítil jako v novém autě Upraveno Říjen 7, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Nové silentbloky motoru a převodovky. Super věc, výměna opravdu pomohla, autí se chová zase téměř jako nové... Je zvlášní, že si člověk neuvědomí, že něco není v pořádku. Odchází to postupně a uvědomil jsem si to až když jsem jezdil jinou Octou... A také "nový" kompresor (fotka není) a trubko/hadice klimatizace... Příští týden jedu na naplnění, tak to snad bude zase OK... PŘESNĚ O TĚCH SILENTBLOCÍCH UVAŽUJU UŽ DLOUHO, ZDÁ SE MI ŽE MOTOR CUKÁ NĚJAK MOC ATD ATD. TVŮJ POPIS "CHOVÁ SE ZASE TÉMĚŘ JAKO NOVÉ" MĚ VELICE ZAUJAL Které všechny silentbloky si vyměnil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Nové silentbloky motoru a převodovky. Super věc, výměna opravdu pomohla, autí se chová zase téměř jako nové... Je zvlášní, že si člověk neuvědomí, že něco není v pořádku. Odchází to postupně a uvědomil jsem si to až když jsem jezdil jinou Octou... A také "nový" kompresor (fotka není) a trubko/hadice klimatizace... Příští týden jedu na naplnění, tak to snad bude zase OK... Ahoj kde si je kupoval??aky budu muset vyměnit.Tak díky za odpověd octa je pěknááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Omlovám se, dříve jsem se k odpovědi nedostal... Silentbloky jsem kupoval od prodejce s člena skodahome Sebo, možná znáte. Ale není problém koupit na skoda-dily.cz a nebo kdekoliv jinde. Silenty jsou tam tři, dva co jsem měnil - horní - viz fotky (na motoru a převodovce) a navíc ještě dole je jedna hokejka, kterou jsem nechal být. Nevím no, možná by to stálo taky za to, ale nechci v autě topit zbytečně prachy. U mě na zařazené dvojce při prudkém přidání a ubrání bylo slyšet takový pazvuk, který výměnou zmizel. A volant, je jich na prodej dost. Já bral volant z aukra a pak jsem si vyčekal airbag. Nakonec to vyšlo lehce přes 4 tisíce. Ale drží se fajn, mě se líbí moc, škoda jenom, že nejde do O1 dostat multifunkce Jenom nechápu, proč měnit posilovač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dnešní radosti... Vyhrává ten kdo umře s největším počtem hraček :) Stěrač OII: Dvojitá podlaha: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 taky pěkně zaachovalí autíčko :) i volant ten usměv mi tam chyby(chromový doplněk) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 A příprava na jaro, tahle kola jsem dlouho chtěl a konečně je mám : origo 16 Škoda z Rider, nebo Style... ani nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Hmmm to je novinek a všechny krásné! :) Ta lampa ze Supa tam jde bez ůprav nebo se musí něco předělávat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 myslim, ze ty kola jsou Metalicy (nebo jak se pisou), taky po nich koukam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Jo jo tyhle kola sou fakt pěkný...bral bych je na zimu, jelikož na léto mám spider 17. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 copak to je za ten zadní stěrač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Jsem moc rád, že se líbí. Lehce jsem zvažoval koupi OII, ale tohle začínám mít nějak rád, asi stárnu a blbnu :) Živočich7007: musí se přepinovat nový konektor (iso pin / mini iso pin) a dále je nutné dotáhnout "plus" na podsvícení tlačítek od spínače světel. Já mám asi nějakou divnou Octávku, protože mi do konektoru vedl nevyužitý káblík s 12V spínaný klíčkem. Tedy nebyl důvod tahat nějakou neorigo instalaci a lapička svítí v závislosti na klíčku. Ještě jsem dával jiný ten rámeček do stropu, protože mám předface a tam je lampa jiná... houmik: Ano, jmenují se Metallica/Metalica, ale dávaly se tuším právě jenom na Rider a Style... ale nevím to jistě. Petan.VUT: Na zimu bych tyhle kola určitě nedával. Vzhledem k povrchové úpravě (leštěné a zalakované) bych se obával o jejich životnost. Slaný sníh by jim udělal asi rychlý konec ;) Lakování nejde právě ani moc opravovat, zlatě barva. Ale za krásu se platí. Ještě by to chtělo 16tky na zimu ;) rtg61: Klasika aerotwin z OII, GV, GVI. Jsou občas v inzerci, kolem 300-500... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Děkuji pane za vyčerpávající odpověd :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Aby to nevypadalo, že se flákám, tak jsem si začal hrát s tímhle: VW Golf V 2009 :( výměna komplet elektriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 :( ......od pantáty vedou dráty do žárovky nadevraty ............ to bych nedal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Dnes mě pobavilo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Nic moc novinek nemám. Auto je tak špinavé, že skoro není možné do něj nastopit bez ušpinění Vyměnil jsem zámek v 5tých dveřích, takže mi zase šlape světýlko v kufru. Definitivně mi odešlo pravé torpédo, už nemělo za co držet a voda tekla na pylový filtr. Škodovka za to chtěla něco přes 500Kč, rovnou jsem tam hodil i nový filtr. Pořídil jsem si taky s novou lékárnou pro 2011 i hasičák, 1kg. Vím, že bych tím auto neuhasil, ale pro dobrý pocit a vejde se to toho prostoru (kapsy) vedle dvojité podlahy. A znáte to, občas se zvrtne nějaká grilovačka, nebo tak... Odešly gumičky v origo ramínkách, tak jsem z legrace koupil "aerotwiny" v Globusu, už tam jsou týden a stírají pěkně, uvidíme jestli vydrží aspoň zimu PS: Na Golfíka nemám moc čas, ale motor už běží... No ale práce mě čeká ještě moře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdravim, ty Metallicy mam taky a zatim prezivaj zimu v poho... spis mi vadi, ze kdyz uz jsem je koupil, tak pod lakem zacly na jednom paprsku "kvest" (nevim jak to vysvetlit). A taky to mam u "konektoru" na vyndani tech poklicek za nimiz jsou schovany srouby... Co ty Tvoje, jsou vsechny v pohode? Jinak kdyz auto + kola umyjes/nalestis a jedes v noci za svetel lamp, tak je to neskutecna parada a pastva pro oci jak se od nich vsechno odrazi... Zdravi Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak to máme podobné, taky mi na jednom kole začínají oxidovat pod barvou. Uvažoval jsem, že bych nechal chemicky odstranit barvu a znovu kolo přelakovat nějakým speciálním lakem. Ale nechám to zatím být a použiju na rezervu. Taky se těším na jaro, až umyju auto, naleštím lak, kola, gumy atd... A pokud se mi povede dodělat další úpravičky, tak to bude pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Pěknej kombík pane koledo, jsem zvědavý na další úpravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Diky, už mám rozpracovaný zase malý upgrade, tak to sem časem hodím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Jakožto lenoch a sklerotik v jedné osobě jsem pořídil další šikovné kurvítko. Ještě si tak udělat volné odpolko a namontit to. A taky mám doma hagusky, ale ještě jsem se nerozhodl, jestli nakonec na autě chci či nikoliv. Přece jenom v létě na cyklovýlety by se hodily, ale auto je pak opticky vyšší a to se mi moc nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 A ty hagusy nechas cerne, nebo bude nejaka zajimava barvicka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 To je dobrá otázka... že by řůžovo/červená, kterou tady všichni poslední dobou propagujete? :) Dělám si srandu. Líbí se mi samozřejmě chromované hagusy, ale nevím jak to zrealizovat. Podmínky jsou odolnost vlivům počasí + mechanická odolnost (oděr) - chci na to tak 3x do roka dávat příčníky, bezúdržbovost - tzn pouhý leštěný hliník nevyhovuje. A další velký problém je barevná stejnost, protože optický rozdíl mezi zalakovaným hliníkem a stříkaným chromem na těch ukončovacích krytkách je nežádoucí. Tak nevím... Stejně to nakonec nechám černé, odjezdím s tím dva roky a domů půjde SII nebo Legacy... Btw, mám tady na stole zajímavou krabičku, tak snad mi vyjde čas a půjdu to odpoledne vyzkoušet na jeden stacionár, tady v okolí... Beltronics 995 - CZ verze... je to sice starší pán, ale uvidíme, třeba překvapí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Ne urcio sem nemyslel ruzovou :) Spis ten chrom - necham galvanicky pochromovat a nebo do laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 no nejjednodužší by to bylo do laku, nehledě na to, že bych si to udělal sám :) Uvidíme ještě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 A nové gumotextilní koberečky Škoda:-) Jenom je na houby, že mají kulaté, narážecí fixátory, zatímco letní, textilní koberečky mají zamykací ovály. Tak budu muset sehnat kulaté a pokaždé to přehazovat :lool: A vzhledem k tomu, že jsem nucen používat dva telefony, tak jsem se dovybavil druhým držákem. Kniht rider hadr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak všechno nejlepší k tvým narozeninám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.