Přejít na obsah

White RS Stenlyho daily car

Doporučené příspěvky

Včera večer sa mi stala taká zajimava vec. Pri naštartovaní auta mi na MAXI-DOTE vypísalo hlasku že ľavé predné a ľavá zadná smerovka vypalena.. Skontroloval som to a všetko v poriadku. Dnes ráno som naštartoval a začalo vypisovať skoro všetky žiarovky vypalene.

Prvá vec ktorá ma napadla bola že asi zhorela nejaká RJ . no po telefonáte z kolegom mechanikom som išiel prekontrolovat poistkou skriňu pod kapotou vedľa baterky... A tam bola vyhoreta 30A poistka. Vymenil som ju a všetko slape zasa ako hodinky.

Možno s tým niekomu pomôžem vraj to je bežná zavada na OII

Pridavam aj foto poistky

post-663-0-08746200-1468836837_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To su .... u mna tiez dvere klucom zobrate... susedia si kupili nove auto kia 7 dni ju mali a niekto im zobral kľúčom celý bok...

Ak to máš cisto bielu, skus zobrať opravnú sadu napatlaj tam bielu farbu prebruus, ked tak prestriekaj priesvitným a rozleti :) ak perleť taak to asi bude vidieť..

Odkaz ke komentáři

Tak ma napadlo kamarati..... Mam v aute bluetooth HF jednotku takže telefon komunikuje z radiom a mozem telefonovat...

Moja otazka znie že mam na boleru aj BT-audio.... No netusim ako púšťať pesnicky cez BT.... Je to vobec realne??? Alebo tam chyba este niečo??

Odkaz ke komentáři

Asi mi to nepodporuje BT HF jednotka..

Dnes som mal telefon od mechanika že 15. teho by mi mala prist "nova" prevodovka.... A keď sa tak stane.. Budem rad..

A tiež som dnes volal s TDIfunom ohladom chipu a upravy DSGcka.. Aby to nepodtacalo... .. Takze do žamberku mam toho ešte veeelmi veľa na hlave

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...