Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

tak dosel balicek z Benet Automotive. Diky pane Louka <;o)))

Tak zupa!

Nemas zac! :angry: ja to ale do Rozkose asi nestihnu..budu davat k lakyrovi asi tehle vikend az.. :angry:

Dakie: To mas recht..Ale v pripade ze clovek nema moznost to hodit na sloupovej hever,nevim,jestli se to bude lepit lip na aute,nebo sundany.. :pest:

Odkaz ke komentáři

necham se prekvalit kolik kusu budu v Ct/Pa prebirat, doufam ze to bude komplet, protoze pokud to bude lepit jeste pred lakem muze si to polozit jak chce navic nejaky to vybaveni by ve skoda lakovne mohli mit.

rikas ze na Rozkosi budu asi jedinej s difuzorem jo (pokud se mi podari nalepit ten svuj)? O vikendu predas kdyz na to v pondeli rano vleti v utery odpo je to zatvrdle a mas par dni na nalepeni.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Lakyrnik nestiha, nic jeste neni v barve, bude to asi az v utery takze na sraz prijedu asi bez RS narazniku i bez difuzoru. Do lepeni se mu nechce

JJ to znám sehnat dnes dobrého lakoše je problém :smich:

Odkaz ke komentáři

II._sraz_Octavia_Club_154.JPG

Jsem rad ze se Vam moje napady / prace na aute libily. Gratuluji Martypovy, Gowsterovy, Lukymu a Chipmanovy a vsem ocenenym v OI

Specialne pak Vojtovy, jeho auto si to fakt zaslouzi i kdyz moje prave zadni kolo bylo niz (zatim jsem to nenasel na zadnejch fotkach)

snad se Vam budou libit i me dalsi napady, nektere jsem proste nestihl pred srazem dotahnout a jine na srazu vznikli, budu uz pracovat jen s exterierem a drobne s motorem (po rozvodech necham zaslepit EGR)

DEKUJI

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...