Ol@f Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 nevraci to uz jednou spaleny srazky do sani Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Aha, díky. A co na to emise a naše BKD? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 posledni dobou na tenhle styl kol na netu narazim nejak moc casto jsou na A1 a TTRS a dela je i DOTZ v mirne modifikaci http://aukro.cz/item1226876540_alu_kola_18...va.html#gallery http://www.dotzmag.com/15640_EN.61531CD967...&pos=653328 Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Já nevím Ondro víš jak jsme se bavili no já bych šel do nějakej origo audi nebo škoda nebo tak něco ;) a nebo ty co máš vyleštit :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 oni josu to origo audi individual rotor design nebo co 8x18 Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Pane Ol@f, vy máte evidentně stejnej vkus na kola jako já. Tyto kola se mi moc líbí ;) Jinak Lunárka je velmi hezké vozítko a taky něco uveze jak jsem na srázku viděl, škoda že jsem nestihnul dát hlas do hlasování, těžko by se mi rozhodovalo mezi Tvým a Vojtovým :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 tak to naprosto chapu, i tak by to nemelo na nic vliv pac Vojta mel velkou rezervu mimochodem zitra ve 4 mam bejt u Vasi tak uz se to zacne konecne hybat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 (upraveno) :) já už toho moc neplánuju takže ohrožení je na místě :) jinak u Váši to znamená bude difuzor konečně? :) Upraveno Září 15, 2010 uživatelem chjetjov Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 no rekneme priprava na difuzor a konecne taky moznost udelat neco s volantem Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 A co se chystá, přešití od Badyse? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Tak prave jsem dokoncil posledni prace po navratu od Vasi. Takze probehli nejake kosmeticke zmeny ktere ne kazdy zrovna pozna Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 positi nebude od Badysa ani nevim ze to dela, nakonec jsem vybral http://individual.717.cz/ necham si udelat i bicepsy, horni a spodni ctvrtina bude hladka kuze boky perforovane, nit cerna Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 zadní nárazník - OK k tomu křidýlku zajímavý maska - mě se ten chrom líbí ale je to tvůj vůz takže chápu volant - gumák je dobrej Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Musím říct Olafe, že se mi to tvoje auto líbí čím dál víc. A co závidím je to místo kolem auta v garáži :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 dik Misaku, mista je tam jako prase a to je jeste velka cast garaze zarovnana vecma, na sirku se tam vklidku vleze X5 a Octa a jeste za nina je prostor tak 10 m2 vojto: chromovej si nechavam (zatim), a nelepil jsem to oboustrankou jeste to muzu vratit Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 (upraveno) Pekné.. a gumák je najlepší.. Tá garáž je fakt dobrá.. vedľa seba octa a X5 úplne bez problémov a ešte kopa hovadín vpredu pred nimi.. EDIT: Ondro ma predbehol.. :( Upraveno Září 15, 2010 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Jj, my garage taky dáme dvě auta plus vozík, ale pak už kolem tolik místa není, bohužel Btw ten odkaz na firmu zajímavý! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 zhruba za tyden a neco uvidime jaka je kvalita prace, ptal jsem se v Blansku kde posivaji primo pro koncern ale tam neudelaji bicepsy a je to zhruba za stejne penize jako ta firma z odkazu akurat tam jsou v cene i bicepsy Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Čemu říkáš bicepsy? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 je to primo na tom webu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 malem bych zapomel tohle mi dneska prislo, kdyz jsem poslal dotaz na jedny nove kola z aukra .... Dobry den Kola jsou vyrabane v Azie. Jsou velmi kvalitni a orodavame je uz delsi dobu a nemame zadne reklamace. davame taky rok zaruky. Mame v CR uz nekolik firem ktere pravidelne u nas nakupuji kola. Zveme do nakupu Hezky den Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Tak to je drsný, to jsou nějací bambusáci, ne?? ...To je ideální podnět pro finančák, jestli když tolik prodávají taky něco přiznávají Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 positi nebude od Badysa ani nevim ze to dela, nakonec jsem vybral http://individual.717.cz/ necham si udelat i bicepsy, horni a spodni ctvrtina bude hladka kuze boky perforovane, nit cerna Tak to vypadá hodně dobře, až bude čas, tak to projedu. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Ondro, ty nebudeš kupovat Insignii? ani Supa??? já jen, že zase cpeš prachy do ty starý káry!!! Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 (upraveno) vorlajz: Rejpale ol@f: maska GOOD, zadního nárazníku jsem si nějak nevšimnul ale gumák OUT Neboj, Ti to omrknu nejpozději první středu na střeše Olympu. EDIT: a fták, ty máš RS-kovej nárazník, to je hezký Upraveno Září 15, 2010 uživatelem pentadius Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 zadný už nie je sport paket ale vymenený za RS... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 je to primo na tom webu Thanx, jsem nevěděl, že se tomu tak říká Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 pro vecne rejpaly ze upravuju starou karu, holt mam auto na kterym se to da delat a nebojim se toho, proste mi to auto prirostlo k srdci, v podstate ze zasady necpu prachy do interieru, takze pokud se jednou rozhodnu to prodat staci nasadit serivove narazniky a trada. Po RS naraznikach je hlad a ten predek si myslim pripadne taky nekdo rad koupi takze asi tak. SuperB je tak trosku utopie po tom kolik penez me stal ten byt ve finale. @all: Diky, sportpaket jde ted na prodej jsem zvedav za kolik ho strelim, vaham jestli s ostrikama nebo ne. @all_2: Sluselo by se jeste rict ze prodejce kol ma adresu v Polsku, tenhle prodejce me definitivne presel takze jestli zmena tak RIAL nebo DOTZ Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 malem bych zapomel tohle mi dneska prislo, kdyz jsem poslal dotaz na jedny nove kola z aukra .... Dobry den Kola jsou vyrabane v Azie. Jsou velmi kvalitni a orodavame je uz delsi dobu a nemame zadne reklamace. davame taky rok zaruky. Mame v CR uz nekolik firem ktere pravidelne u nas nakupuji kola. Zveme do nakupu Hezky den Dle skladby věty je to polák Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Bady diky za gumaka, je to uzasnej zazitek Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky