Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

mimochodem jak lubino podotknul zadni spotpaket uz je taky dole, takze komplet je na prodej

stav predek - pravej spodek pred kolem popraskanej lak od obrubniku, na parkovisti dostal tukanec kdyz jedna krava vyjizdela z parkovaciho mista, naraz smerovanej na hranu ramecku pro SPZ, plast v poradku, opet jen popraskanej lak prelakovano, celkove byl jednou prelakovavanej protoze to poprve nalakovali blbe a lak se loupal. naraznik je komplet osazen mrizkama, mlhovkama a ostrikama.

stav zadek - zadek po komplet prelaku pac ho taky poprve nalakovali blbe, diry pro senzory, bez senzoru muzu darovat drzaky na senzory nove v priprave pro lak

Takze v podstate prelakovat a nasadit na auto

Odkaz ke komentáři

no tak posledni cast ze Sportpaketu z auta zmizela.. Tak ted uz na ten naraznik difuzor a je.. jinak gumak cloveku vzdycky pripomene, ze kuze je kuze! na ten nove presitej a doplnenej o bicepsy (hrozny slovo ve spojeni s volantem) su hoodne zvedavej.. no a skrz masku.. tak se mi libi v tom laku.. i vice ladi k tomu narazniku.. ;)

Odkaz ke komentáři

jak jsem si vcera prohlizel ten sportpaket tak jsem se nemohl ubranit dojmu ze by to slo i na nej, radeji jsem to nezkousel pac bych se akurat nasral, kazdopadne jestli si nekdy vzpomenu nez ten difuzor prilepim tak zkusim prilozit. I tak toho RS zadku nelituju, ted je ten bok aspon cistej a vyvazenej s prednim bokem

Odkaz ke komentáři
chapu, ze je ted cistej bocni pohled..

(ja se obavam, ze ten sport ma spodek stejnej tvar jak RS)

chapes spravne, obavam se taky

Ty hele Ondro, nezkoušel si přiložit ten difuzor i k obyč nárazníku předface? ;) a neměl bys možnost to zkusit? :(

musim se domluvit s nekym kdo ma obyc naraznik preface

Jak ti sedl odstín barvy na tom zadním nárazníku? Je to poznat?

to se pozna az se umeje auto pac zbytek je relativne jak jetel a naraznik cistouckej

Odkaz ke komentáři

Ono tech moznosti uz pak moc nebylo ze jo, skoda dela diguzor na FL zadek, kterej nema hrb ale hranku no, takze to taky neni ciste. RS a sportpaket mi prijdou vyssi takze zadek je pak niz nez seriovej.

K cemu uz se asi neodhodlam bude dat dopredu to lizo od benetu prijde mi to ze bych ho zakonite nekde nechal, leda nejake mensi a decetnejsi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
No tak to ti nezávidím ...

... a v jaké je to motorizaci, snad ne HTP ...

jj vezmi 2.0TFSI vyhod turbo, jeden valec, z objemu uber cca o 800 cm3, hod z mostu 100kW a mas motor co je v tom aute

kalic a lubinob: nasi odjeli na dovolenou tak jsem zabavil Matince auto, je to na 15" 195 sirka, jako i 160kmh to jede ale treba to rozmotat no, ale drzi to jak prase bohuzel ja nedrzim v sedackach

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...