Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

allcar ten ma ten konfigurator uplne na pikacu...

občas je lepší ten s příponou .de

zkusme se soustredit na ty dve predchozi, plus pridavam jednu od juraje s tema antrazitovejma LV5

jednoznačně nej jsou LV5, běž do nich, k tvojí barvě se hodí podle mě líp než ty brocky

Odkaz ke komentáři

jeste je nejak rozumne koupit borbety podle mdcr oficicialne prodava jen motorsport v praze http://www.borbet.cz/alu-kola-borbet-lv5.html

Zkusim tam napsat ze jsem koupil jete disky, jestli by mi za uplatu spojenou s administracnimy ukony nedali TL. Pac elektrony.cz je maji taky v nabidce a levneji temer o tacek coz na 4 kolech je poznat. Maji u nich ale poznamku ze neumi TL k nim, cemuz odpovidaji i informace na mdcr.cz

Samozrejme ze dam sanci Markovy zrealizovat zapis tech mejch soucasnejch a Kalicovy sehnat ty omanyty ale jestli se nepodari do konce dubna tak nastoupi borbet.

Odkaz ke komentáři

U nas na STK ani na typovy list moc nekoukali, zajimal je spis TUV, ktery jsem mel normalne v nemcine. Vlastne jen mrkli na gumy, jestli tam jsou ty, co jsou zapsany prave v TUV, mrkli na zatizeni, dali razitko na typak, vytiskli jeste nejaky potvrzeni primo od nich a bylo vyrizeno. :D

Pokud tam bude normalni clovek, tak preklad TUV je vcelku zbytecny. :smich: Nejde tam o nic jinyho, nez ze je tvuj typ auta zapsany na tom papire a ze tam k tomu jsou povoleny rozmery pneumatik.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

tak já mám TL na kola, mám ho oražený od technika typu K a stejně ten debil na DI obtelefonovává půl republiky, jestli to tak opravdu může být.. dal jsem mu to tam v pondělí, teď jsem mu volal a ještě nedostal odpověď na mail - buzerant..

Odkaz ke komentáři
Ale ty německý certifikáty jsou na 17" a Ol@f chtěl 18", ne?? :)

EDIT: Tak koukám, že tam mají certifikaci i na 18", takže ideálka :D

jj, jsou i 18´´

Ol@fe, přesně, hodí se prostě k tvému :loool:

Pokud tam bude normalni clovek, tak preklad TUV je vcelku zbytecny. :smich: Nejde tam o nic jinyho, nez ze je tvuj typ auta zapsany na tom papire a ze tam k tomu jsou povoleny rozmery pneumatik.

jsem myslel, kvůli těm poznámkám pod jednotlivýma kódama, navíc víc papírů vypadá líp :loool:

gb014296.pdf

gb014287.pdf

Odkaz ke komentáři

urcite nekupuj Cinu Ondro kamaratovi sa to vypomstilo disky za polovicnu cenu a v 130-ke mu disk praskol ale inac co by si povedal na advanti shine?? nemecke vyzeraju dobre a tie krasavice s tymi lestenymi limcami su uz na ceste ku mne :smich:

a dalsia foto lunarka na advanti :)

a tu si mozes poskusat vselico :)

http://www.automotopneu.sk/t-konfigurator-diskov.aspx

post-4428-1300308597_thumb.jpg

post-4428-1300308762_thumb.jpg

post-4428-1300309871_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

No protoze ty superbacky proste nezapisu a nechci riskovat ze se stane pruser a nekdo zjisti ze jsem mel jiny rozmer pneu nez schvaleny (jakoze treba policie pri DN opisuje rozmer pneu). Pojistovna muze odmitnout plneni protoze auto fakticky neni zpusobile k provozu na pozemnich komunikacich, atd atd. Sice se nekolik cest jak to tam dostat behem tech dvou let co jsem ty disky jezdil ukazalo ale pokazde to na necem padlo. Uz jsem ztratil viru. Pneu jsem za ty dve sezony sjel a ted potrebuju nove. Zimni 17" co mam na aute jeste neco odjezdi ale na mokru jsou hrozne takze proste potreba nejak vyresit.

Vychazi mi z toho proste disky ke kterym budou veskere nalezitosti potrebne k bezproblemovemu zapsani do VTP.

Odkaz ke komentáři

20" moc a pak jeste ten ranec za gumy. No omanyty to bych musel jit dal smerem proti proudu a shanet typovej list ke kolum co se tomu podobaji a pak nepozorneho technika typu K nebo proste to porad nejak zkouset. Prave proto se mi cimdal vic zacina libit myslenka na ty LV5.

Z jineho soudku, prave jsem se vratl z STK - mezi posledni technickou a tou soucasnou uplynulo 22 mesicu a cca 63 000 km. Auto proslo v zasade dve zjisteni sterele zadni silentbloky na predni naprave (asi necham vymenit i predni, musim se s nekym poradit jestli by nestalo za to vymenit jeste neco) a prave zadni kolo brzdny ucineke mensi o 15% nez leve. Bud je v pekle kotouc, deska nebo nejaka zadrhava trminek. Cekal jsem ze to bude horsi a ze do podvozku bude treba narvat vic penez.

Odkaz ke komentáři
No protoze ty superbacky proste nezapisu a nechci riskovat ze se stane pruser a nekdo zjisti ze jsem mel jiny rozmer pneu nez schvaleny (jakoze treba policie pri DN opisuje rozmer pneu). Pojistovna muze odmitnout plneni protoze auto fakticky neni zpusobile k provozu na pozemnich komunikacich, atd atd. Sice se nekolik cest jak to tam dostat behem tech dvou let co jsem ty disky jezdil ukazalo ale pokazde to na necem padlo. Uz jsem ztratil viru. Pneu jsem za ty dve sezony sjel a ted potrebuju nove. Zimni 17" co mam na aute jeste neco odjezdi ale na mokru jsou hrozne takze proste potreba nejak vyresit.

Vychazi mi z toho proste disky ke kterym budou veskere nalezitosti potrebne k bezproblemovemu zapsani do VTP.

Jak dlouho ještě hodláš Oktu mít? Já jen, že když jsi to vydržel dva roky, tak jsi možná už v poločase...ty nemáš v techničáku 18" kola vůbec, co?

Odkaz ke komentáři

no co sa tyka tych 20" to by uz bol problem na octavku II mozu ist max 19" a 225/35 alebo 225/30 a to si uz radsej nechcem predstavit keby som s tym nasiel neaku jamu na strede asfaltu asi by som primatora vykuchal zaziva lebo ten disk by bol v haji a co tak zohnat neaky typovy list z nemecka TUV alebo KBA a nechat si ho uradne prelozit a s tym ist na urady u nas sa to da dnes mi to povedal jeden typek ked som sa ho pytal na moznost zapisania diskov do TP lebo oni maju opravnenie na to vydavat tieto opravnenia ale iba na disky ktore kupim u nich a to som ho poslal do prdele :palec: ked uz disky mam

Odkaz ke komentáři

No u nás se to taky dá, základ je mít nějaký papír, že daný kola jsou typově schválený pro daný auto. Například to TUV. A když na to přijde, není potřeba ani typovej list od prodejce či importéra. Ale otázka je, co se dá sehnat třeba k origo koncernovým kolům. Asi by to nějakej certifikát mít taky mělo, ale budou mít třeba VW kola certifikaci na oktu?? U aftermarketovek to problém nebude, ale u těch origo netuším :palec:

Odkaz ke komentáři

u nas aspon teda tu v Ziline to na niektorych miestach funguje tak hlavne pneuservisy ze za poplatok 50€ ti vyda certifikat na zapis akeho kolvek rozmeru nieje to sice uplne myslim legalne ale da sa to tak kamarat si to dal zapisat na passat B3 mal tam len 15-ky a dopisal si R16, R17, R18 a nekupoval ani kola len si to dal dopisat keby nahodou len som s nim nemal este cas prehoosit rec kde bol ked som to nepotreboval takze dnes alebo zajtra idem zistovat :) a mozno by nebolo odveci sa popytat na takuto moznost aj v CR Ondro isto poznas neake certifikovane pneuservisy skus to tam napr. takou tichou dohodou.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...