Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

jar_da: hade :D :D :D

p2p: fotka neni a dam si sakra majzla aby nebyla :lool: :lool: :lool:

reindex,princes: az to bude hotovo komplet tak kdyztak sdelim co to prislo, ale jen jednotka vyhrevu dozadu, konzole pro umisteni ovladacu a ovladace vyhrevu vysli na 3000.

musim sehnat neco na osetreni te alcantary

rolbar: je to psis IT skladiste doplnene o garaz

IMG-20120226-00081.jpg

Odkaz ke komentáři

jj zase si rikam ze kdyz uz by byla impregnace od colourlock tak bych mohl mit od nich i cistic. Co se tyka impregnace tak ten eshop si tak trosku odporuje u Swissvaxu uvadi ze alcantara se jen cisti a u Colourlocku uvadi ze alcantara se cisti a pak se da impregnovat aby nedoslo k jejime znecisteni treba vodou atd.

Vim ze texty prebiraji od vyrobcu tech produktu ale mohli by si to sjednotit aspon takhle teda.

Odkaz ke komentáři

no tak kdyz je to tak napul venku, zatim jen zadek jelikoz predek ma jine konektory airbagu

Bomba Ondro, vypadá to skvěle. :)

jj zase si rikam ze kdyz uz by byla impregnace od colourlock tak bych mohl mit od nich i cistic. Co se tyka impregnace tak ten eshop si tak trosku odporuje u Swissvaxu uvadi ze alcantara se jen cisti a u Colourlocku uvadi ze alcantara se cisti a pak se da impregnovat aby nedoslo k jejime znecisteni treba vodou atd.

Vim ze texty prebiraji od vyrobcu tech produktu ale mohli by si to sjednotit aspon takhle teda.

Naprosto souhlasím, taky jsem měl objednanou impregnaci od Colourlock ale pak jsem to vyškrtl. Já bych koupil od Swissvaxu ale ta cena no. :(

Odkaz ke komentáři

tak dneska jsem byl na lunarku hodnej:

- vymena chladici kapaliny, podarilo se nam vylejt tak max 4l nahrazeno 3l koncentratu a 1l destilky

- objednany zadni 260mm brembo kotouce a desky

- "tunning" plastoveho krytu motoru tavnou pistoli a tycinkou, uz ten kryt tak nerezonuje :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

No myslim ze obsazeni Olafova vozidla bude... Ridic.- zena, spolujezdci-3x dogs, Olaf na zadnich vyhrivanych sedackach...:palec::pivo:

malinko bych upravil - Olaf na zadních vyhřívaných sedačkách a po něm skákají 3 psy a drábky mu dělají sedačky se škrábanou kůží :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...