Petr81 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Alcantara na zadnich sedackach uplne vsude... tak tak, bude to luxus :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 jj zase si rikam ze kdyz uz by byla impregnace od colourlock tak bych mohl mit od nich i cistic. Co se tyka impregnace tak ten eshop si tak trosku odporuje u Swissvaxu uvadi ze alcantara se jen cisti a u Colourlocku uvadi ze alcantara se cisti a pak se da impregnovat aby nedoslo k jejime znecisteni treba vodou atd. Vim ze texty prebiraji od vyrobcu tech produktu ale mohli by si to sjednotit aspon takhle teda. Naprosto souhlasím, taky jsem měl objednanou impregnaci od Colourlock ale pak jsem to vyškrtl. Já bych koupil od Swissvaxu ale ta cena no. :( Tak jsem mluvil s clovickem kam vozim lunarku na cisteni interieru a rikal ze nepouzivaji zadnou impregnaci na alcantru, jen cistic a ze s svetlejsi byva problem pri cisteni. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 tak sedacky jsou komplet na miste zapojene, vyhrivani otestovano. dily na reseni aktualne vyskocenych bolistek, dily jsou objednane u jeldy tak zitra se to snad vyresi, brzo se objevi inzerat na prodej mych puvodnich sedacek. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 jako jo a to ze je polohovatelnej sklon sedaku mnamka bederka taky smer stelovani navic, predchozi jsem mel v podstate vypumpovany na max nahoru, tady se zda ze se mi podari odladit polohu uplne dole. Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 uplne nahoru ? kolik meris? nebo jinej duvod? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 180cm bylo mi to pohodlny Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 ty brdo ja mam 178 a sedim skoro dole:) ale tak jasne kazdeho vec jak sedi . ja jen kdyz jedu v otcove OI tak me stve jak nema polohovatelnou sedacku a sedim tam jak na posedu :) jinak sedaky samo luxus libi se mi to Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak vypadáto to super.. ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Moc pekny Ondro! Je to zase jinej level ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dneska a zitra bude dalsi level.... snad se to povede... foto dodam... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 opravdu pekny za me Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 diky vsem :pivo: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Heeej ja tez chci ty kozeny sedacky...sakra musim nasetrit na pristi rok Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 luxus! funguje i el. sklápění zrcátek podle paměti? musel si dodělávat jednotku nebo to ta stará podporovala? Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Co musim mít za zrcátka aby se sklápěly... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 sorry, myslel jsem štelování.. sklopný zrcátka jsou až od FL.. Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ale jinak by se mi to líbilo.. ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 jo no musel bys koupit sklapeci zrcatka s faceliftu a popr vymenit Rj dveri.. Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Díky draku..zase jsem chytřejší ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 neni zac pokud chces kup si zrcatka fl nebo nech co mas a kdyz chces tak je sklop rukou,taky to tak delam puvodne jsem chtel sklapeci ale zase 5tis za jednotku dveri 5tis za elek.sklapeci zrcatka tak jsem se vysral!Koupil za 2500 v barve elektricke s osvetlenim nast.prostoru a parada Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 tak a mame tu dalsi mensi vyroci pri tomto vyroci se podarilo konecne odstranit dve neduhy ktere Lunarku posledni dobou trapili. - zatuhle klouby pro ovladani naklonu xenonu na obou napravach, zadni sel hodne ztuha a predni byl dokonce zatuhlej tak ze se kloub utrhl z konzole, kterou je pripevnen k naprave. Doporucuju vsem co maji xeny tak jak maji byt (ne na kolecko) zkontrolovat pripadne demontovat, vycistit a namazat. zadni naprava predni naprava je tam videt i misto svaru bohuzel jsou to mobilovky no - vadny snimac otacek na klice, maxik psal motor do dilny, blikajici spirala zhaveni, pozdeji emise do dilny a neslo nastartovat za tepla pokud to chciplo, jako ze to melo tendence chcipnout pokud clovek jel delsi dobu a nebylo to pod plynem. Vasa provedl kontrolu elektro-instalace, ta byla v poradku takze nezbyvalo nez vymenit snimac. Uz chapu proc rikal ze je to jak prace Gynekologa a, ze se mu snad podari odpojit kabelaz pomoci dvou sroubovaku po 30-ti minutach. Za tohle umisteni snimace maji u me panove z VW teda palec dolu, protoze nakonec presne podle DP pro BKD musel dolu chladic oleje a drzak olejoveho filtru. Viz fotky Ze oprava byla provedena na jednicku a ze Lunarce chutna dokazuji fotky z vyletu na "zapad" Litame jak najmuti za poslednich 10 tydnu 8000 km Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Tak to je parada,gratuluji k vyroci a k odstraneni problemu!Hlavne at se vam dari a Lunarka je porad v good kondition Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 (upraveno) Olafe, tak ať ti tak stále dobře slouží dalších móóóc km. Upraveno Březen 11, 2012 uživatelem reinxed Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Aj ja sa pripoájam,nech Ti vydrží čo najdlhšie...ten vadný snímač otáčok tak to je riadna pakáreň Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 P.S. jakto že ti svítí tempomat?? Ty máš budíky z RS po 07?? To je dobrá fičura. B) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 tak dneska probehne prvni kolo trhani alcantary v podani tri cokliku , jestli me naserou dam tomu nekde v nejake v zatocine a rozplesknu je o tapec :lool: :lool: i kdyz ten 4kg by me spis rozmlatil tapec Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Mam reseni dej jim backurky... 3x4=12 backurek... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky