Ol@f Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Tedaaa premiera beze me, no dobre tak kdyz uz je to venku tak dam jeste jednu. To je hrozny s Vama furt se Van neco nelibi jednomu lizatko, dalsimu spz dalsimu snizeni, jeste ze to dela clovek pro sebe. B) I kdyz snizeni je na seznamu povolenych uprav. S spz se dit minimalne do zimy nebude pac je to na sundani narazniku na aute to proste doladit nejde a lizatko jo je tak prilepene ze je to stejne jako spz a na oboji uz jsem si zvykl. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Konecne jsem se dockal TAJNYCH fotek... ;) PEKNE! Kola se mi libi... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 cece ondro akorat bych dal dozadu zasterky nebo ty predn sundal, takhle je to takovy divny... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 zasterky jsou v planu dolu ale vubec se mi do toho nechce kdyz vidim jak moc to kolo presahuje prah Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 tak nahod ty zadni a je to Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Nic ve zlém, ale mě se Luny líbily víc. A co teď s nima vůbec bude? Budou na zimu? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 rozhodně změna k lepšímu, akorát to chce dolu ;) a pokličky nejsou proč? Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Tak jak to je je supr, nic s tím nedělat, tvrdost, je akorát!! Mě se to protě líbí, na foto teda vypadají hůře než ve skutečnosti, Luny sice dobrý, ale toto je lepší ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 18" na zimu, bych se nedopaltil na gumach a po lete budu rad za 17" hadam a navic menit zimni kola po sezone na kterou jsem je koupil novy se mi nechce staci ze jsem to tak udelal s lunama. Takze pujdou z domu, mozna mam na ne i kupce, gumy jsou v vybornym stavu, tak 25 000km daji napohodu, navic to vypada ze budu schopnej kupujicimu nabidnout i moznost zapisu 18" do vtp. poklicky zatim nejsou protoze me ceka jeste technicka a zapisovat budeme AEZ a je trosku blby tam mit ASA poklicky, asi je tam ale dam a pro ucely zapisu nalepim na stredy AEZ logo. Nebo nekdo zna nejake zpusob jak vyndat poklicku bez sundani kola? Koupil jsem dneska i krytky na srouby a kovove cepicky ventilku, jenze ja vul se nepodival jestli je u toho i ten plastovej hajzlik na vyndani krytky a neni takze nakup nahovno. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 WTF, ony jsou šrouby na kola různých velikostí? ZDE se prodávaj ty krytky na šrouby včetně tý mr*ky na vyndávání, ale prý jen na šrouby do 17" ... muhehe, foceno u Mim*** :P Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Tak tu pinzetu potřebuju taky stojí tuším 35kaček Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 ta original skoda "pinzeta" nefunguje na ty krytky co mam, nevim jestli audi je jinak tvarovana ale s tou skoda ta krytka za zadni hranu chytit nejde. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 WTF, ony jsou šrouby na kola různých velikostí? ZDE se prodávaj ty krytky na šrouby včetně tý mr*ky na vyndávání, ale prý jen na šrouby do 17" to jako že šrouby jsou na 17" ořech, což je myslím 14ka šroub.. s velikostí kola to nemá co dělat :) Ondro, moc pěkná změna! jen to chce shodit Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Tak jsi koupil blbý krytky :D Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Kola jsou fakt parádní a live to vypadá mnohem líp než na fotce. A podle mě jsou rozhodně lepší než Luny ;) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ondro mas to pekne aj ked podla foto mi tam viac pasuju luny chcelo by to vidiet na zivo takto mi tam tie lestenky moc nesedia skor by sa.hodili k ciernemu autu, ale ak si spokojny ty tak to je najhlavnejsie asi niekedy zavitam di Brna a obzriem osobne Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 jak psal alessi... v realu je to podstatne lepsi... mne se tato kombinace tuze libit.... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 No taky se nějak nemuzu zbavit dojmu že ty kola . . No nevím lunárky byly asik víc gut ale auto si děláš hlavně pro sebe takže pokud se tobě takhle autí líbi tak není co řešit :) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Tie 18" boli viac OEM, no...chcel by som to vidiet nazivo ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Kdo jste nikdy nesundavali zasterky z auta nebo necistili teb bordel za podbehem tak to zkuste budete prekvapeni jako ja :wallbash: nasbirano za 7 let Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 asi to vyskusam, lebo aj ja som si vsimol na mojej (3 rocnej), ze tam obcas spoza podbehu vykukne nejaka stopka listu :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 pod tlakem auktualnich dojmu musim pripustit , ze je to vysoko a ze s tim mozna budeme neco delat. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ale pozor pripustil to az po pul flasce vina vypiteho z plastovych kelimku :D : D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 a jeste otevrenem potupnym zpusobem, jinak kdyz to tu clovek vidi ma pocit ze mu nezbyva nic jineho nez chlastat. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 , no škodolibě jsem trochu sázel na to, že po Worthu nebudeš čekat a shodíš to dolů, myslím, že ty tvoje tlumiče už mají odslouženo , Ondro, ty jako Moravák a nemáš s sebou vývrtku ??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 kdyz ono to diky parametrum tech kol nebude vubec jednoduche, vypada to na HP sporting ale asi i taky na upravu dosedaci plochy kola jestli to bude teda mozne Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 a já si říkal proč na ICQ neodepíše ani na pozdrav natož aby psal zážitky. A on se válel ožralý pod exLunárkou :D :D :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 pod exLunarku se ondra nevejde... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky