Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

tak rozdil oproti tuaregovy je znat, je to preci jen tezsi auto ale vis jak ze seriovejch 103kW v octavce je to porad parada, a hlave tech 180kW uz je asi tak trikrat vic o papiry nez 103kW v octe. Clovek si jen tak jede a najednou zjistuje ze vlastne leti.

a takto skoncil dnesni den

970872_172881046207474_1168005912_n.jpg

Odkaz ke komentáři

tak rozdil oproti tuaregovy je znat, je to preci jen tezsi auto ale vis jak ze seriovejch 103kW v octavce je to porad parada, a hlave tech 180kW uz je asi tak trikrat vic o papiry nez 103kW v octe. Clovek si jen tak jede a najednou zjistuje ze vlastne leti.

To mi povidej no..hlavne to dokonale maskuje rychlost. Fakt jen nekdy lechtam plyn a najednou tam je treba z povolene 80ky tak 110 ani o tom nevis :wacko:

Odkaz ke komentáři

a já myslel, že jsi skončil žehlením průseru svátku v baru :prcprc: a ono zase auto, :D, ale na druhou stranu, asi bych taky skončil raději u auta :wub:

R-line interier :rolleyes: foto

o kolik jsi ho tou Q7 naštval ? :D

nulté věty: Ol@f: dal bych to před vchod, píííčo je tam místo (v řadě předváděček za značkou zákazu :D)

já: jasně narvi to tam

první věta: Dobrý den

druhá věta: Prosím Vás, nevadí, že jsme to zaparkovali táááámhle na to místo, to velký bílý auto

třetí věta: Hmm, nevadí, jste zákazníci

pauza Ol@f odchází vyřídit telefon

čtvrtá věta: já (šeptem) víte on má nabídku na tu bílou venku za stejný peníze jako máte vy a je to větší auto a čtyři kruhy ..... (tichý bonz)

:D :rolleyes:, konec kauzy Q7 dovršil Ondra nakonec po hodině a půl jednání :palec:

post-117-0-00693500-1369282570_thumb.jpg

post-117-0-47606400-1369282578_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

o kolik jsi ho tou Q7 naštval ? :D

Ta Q7 vcera byla nakonec to nejlepsi co me mohlo potkat, v kombinaci s tim zaparkovanim pred salonem v zakazu vjezdu a Jardovym tichym bonzem doplnenyma klickama Audi na stole pri jednani jsme ho dostali presne tam kde bylo treba.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...